Home CAUTA STIRI DIN SUMAR:

  MILLENIUM

Concurs

Back

Home

Hilton Viena – o echipa tanara intr-un hotel dinamic

     A young team for your best stay in Hilton Vienna”

     The general manager of Hilton Vienna, Alfred Schoneman, leads a young team, in a hotel activity compared as an industry process 24 hours a day. 600 rooms wait for European and over the Sea tourist, in the most luxury five stars hotel in Austrian town of Vienna.

      Directorul general de la Hilton Viena, Alfred Schoneman, conteaza pe dinamismul personalului tanar cu care lucreaza in unul din cele mai mari hoteluri din capitala austriaca, apreciind ca a reusit sa imbine experienta cu aerul proaspat adus de tineretea celor peste 80 la suta din angajatii din Viena ai importantului lant hotelier international.

      Intr-o discutie, la o cafea, in fastuosul hol al receptiei, dl. Schoneman ne spune ca lucreaza 24 de ore din 24, pentru a raspunde cererintelor impuse de buna functionare a ceea ce a calificat drept o industrie.

       Hotelul are 600 de camere, care trebuie sa fie pregatite in orice moment sa ofere turistilor cel mai bun confort. Din totalul celor 600 de utilitati de cazare, 275 sunt camere duble cu un pat, 275 duble cu doua paturi, 4 apartamente prezidentiale cu un pat si patru apartamente prezidentiale cu 2 paturi. De asemenea exista 23 de apartamente Junior si 19 apartamente cu dormitor separat, explica Alfred Sconeman, apreciind ca Hilton Viena este cea mai mare capacitate de cazare din oras. Toate camerele sunt doate cu aer conditionat si system de incalzire propriu Pe langa salile de conferinte puse la dispozitie pentru turismul de afaceri, Hilton Viena dispune de cinci sali pentru servirea mesei sau baruri – Prinz Eugen, Brasserie Arcadia, Terminal Pub, Klimt Bar, Sam’s Bar & Restaurant. Alfred Schoneman ni-l prezinta pe sef-maestul bucatariei de la HILTON VIENA, Marcel Vanic, sub a carui supraveghere directa sunt oferite turistilor peste 150 de preparate din bucataria traditionala austriaca sau  internationala si nelipsitul Tiramisu, atat de drag austriecilor.

   Facilitatile de la Hilton includ, pe langa serviciile specifice categoriei de cinci stele, o sala de conferinte pentru 650 de persoane, un oficiu bancar, Club de fitnes si sauna, solarium, terenuri de golf si tenis, alei special amenajate pentru jogging in parcul din imediata vecinatate a hotelului, sporturi de iarna la cerere.Preturile pe camera sunt in jurul a 100 de dolari, in functie de sezon sau extrasezon. In Austria, iarna este considerata perioada de sezon plin turistic plin, datorita sosirilor masive pentru practicarea sporturilor specifice acestui anotimp.

                                                                                George Andrei

 

 

Mr. Alfred Schoneman, general manager of Hilton Viena agreed the idea to give the oportunity for the people participate to our contest to have a weekend staing in Hilton Viena

 

HAlfred Schoneman a agreat ideea redactiei Turism Millenium de a

lansa un concurs lunar ce va da posibilitatea cititorilor nostri sa petreaca un sfarsit de saptamana la Hilton Viena. Ei trebuie sa raspunda la un set de intrebari si sa ne scrie la adresa de e-mail: redactia@turism-millenium.ro

 

 

Home ] Turismul la varf ] Revelion 2002 ] Europa turistica ] Marea Neagra ] Munte-Temeritate ] Travel cheques ] HOTEL ] ECO-TURISM ] Turismul balnear ] PAGINA DVS ] Cultura si turism ] Restaurant ] [ Concurs ]

Copyright © 2001 TURISM MILLENIUM
Last modified: noiembrie 01, 2001