Home CAUTA STIRI DIN SUMAR:

  MILLENIUM

Marea Neagra

Back Next

Home
Publi-Reportaj
Informatii-Interviuri
Nisip Aer Apa Soare
Adrese la gazda
TOP -Disco
CASINO
Publi -Reportaj
Divertisment

Marea Neagra-Te iubim!

 

 

     Societatea Neptun-Olimp s-a inscris cu 6.000 de locuri de cazare in programul turistic vacanta pentru toti lansat de Ministerul Turismului, pentru perioada 1 – 25 septembrie, a declarat directorul general al societatii, Dumitru Filip.

       Pentru numai 399.000 lei sunt oferite pachete de servicii turistice  /cazare si mic dejun, sapte zile-sase nopti/, pentru cei care iubesc Marea Neagra.

       De aceasta facilitate se bucura in special pentru persoanele cu venituri mici – elevi, studenti, pensionari si alte categorii de angajati.

       “Acesta este un pachet foarte bun in ceea ce priveste raportul pret-performanta in care noi Neptunul ne-am inscris cu 6.000 de locuri, fiind cea mai mare oferta de pe Litoral, fata de celelalte statiuni care au oferit in total 1.500 de locuri”, a spus directorul general al Neptun-Olimp.

       Ideea generoasa de promovare a turismului accesibil tuturor s-a nascut din discutii curente la nivelul Ministerului Turismului.

       In programul Fabricat in Romania, initiat de premierul Adrian Nastase si, in subsidiar, in programul Vacanta pentru toti, a fost gandit acest pachet de vacanta accesibil tuturor, a mentionat managerul de la SC Neptun Olimp.

       “Imi doresc ca acest program sa fie un succes. Ne-am extins deja la a treia serie de inscrieri cu sejururi pana la 21 septembrie. Iata cum ajungem treptat la cresterea perioadei de sezon turistic pe Litoral. Iata cum un sezon turistic poate fi extins si prin politici bine gandite, nu numai prin ce ne da sfanta natura. Natura ne da soare si mare si nisip, dar trebuie sa-i pui si o politica adecvata in turism, sa se intample ceva pentru oameni, sa-i faci sa poata circula sa se afle acolo, sa se poata bucura de natura”, a aratat Dumitru Filip.

    

 

 

Home ] Turismul la varf ] Revelion 2002 ] Europa turistica ] [ Marea Neagra ] Munte-Temeritate ] Travel cheques ] HOTEL ] ECO-TURISM ] Turismul balnear ] PAGINA DVS ] Cultura si turism ] Restaurant ] Concurs ]

Copyright © 2001 TURISM MILLENIUM
Last modified: noiembrie 01, 2001