editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Statiuni balneare in Ungaria - cazare


statiuni-balneare

SZEGED  Oraşul Szeged se află în partea estică a Ungariei,foarte aproape de graniţa cu Romănia (52 km),pe malulrîului Tisa.Este un important centru cultural,ştiinţific şi artistic.Cunoscut şi prin Jocurile Artistice de Vară în aer liber,prin expoziţii,tîrguri internaţionale dar şi prin apele sale termale,este vizitat în fiecare an de un număr mare de turişti străini. 
GYULAGyula este situat la granita de sud-est a tării. Singurul castel de cărămizi intact, din europa centrală se găseste aici. Este un oras linistit bogat în monumente istorice si parcuri. 
HAJDÚSZOBOSZLÓ
Staţiunea Hajduszoboszlo se află la 200 km de Budapesta,20 km de Debrecen şi 60 km de punctul de  frontieră Borş-Artand. Datorită apelor sale termale ( 75 C ) şi a microclimei ,este cunoscută şi numită “ Mekka bolnavilor “ şi  “ paradisul iubitorilor de apă şi soare “.
Un paradis întins pe 25 ha,dotat cu o bază de tratament ultramodern,bazine cu apă termală ( în aer liber şi acoperite ),cu hoteluri confortabile de 2-3 stele,pensiuni,restaurante,baruri,un parc foarte bine îngrijit,terenuri de sport,minigolf,tenis etc.
Suprafaţa totală a diferitelor bazine cu apă termală,piscina cu valuri,bazin pt. copii,piscină olimpică şi jacuzzi însumează 10.000 m2,fapt pt.care Hajduszoboszlo este un loc foarte căutat de toate categoriile de turişti în tot cursul anului.
RBL 
DEBRECEN  Oraşul Debrecen este nu numai al doilea oraş ca mărime al Ungariei dar şi un important centru cultural şi turistic.  
EGER
Orasul este situat la 130 km de Budapesta, multă vreme a fost centru spiritual si adminstrativ. Mai este numit si „orasul vinului”. 
HÉVIZ
Staţiunea Héviz se află în partea sud-vestică a lacului Balaton,aproape de oraşul Keszthely,la o distanţă  de 350 km de frontiera Romăniei,punctul de trecere Nădlac.
Pentru automobilişti se recomandă traseul Szeged-Baja-Pécs-Kaposvár-Keszthely-Héviz. 
SOPRON
Oraşul „bijuterie” al Ungariei se află la 220 km de Budapesta lăngă graniţa cu Austria.Un oraş vechi unde trecutul se îmbină cu prezentul la fiecare pas.Este oraşul cu cele mai multe monumente istorice.Are un climat subaplin datorită aşezării sale (la poalele munţilor Alpi).Este şi o zonă viticolă importantă,vinurile de la Sopron sunt cunoscute şi peste hotarele Ungariei. 
ZALAKAROS
Localitatea, cu o vechime de 800 de ani, a devenit cunoscută  datorită apei termale din regiune. 
PECS
Orasul Pécs este situat în partea de sud a Muntilor Mecsek, beneficiând de o climă mediterană. Cu o vechime de 2000 de ani, orasul este leagănul artei si a culturii, cunoscut pentru muzeele sale dar si pentru viata sa culturală. Regiunea este cunoscută pentru vinurile sale. 
TAPOLCA
Orasul cunoscut datorită pesterii sale, este situat în partea de vest a regiunii muntoasă Balaton. În apropierea  hotelului se află pestera de carst, care oferă nu numai o priveliste frumoasă dar si un microclimat special pentru tratamente.
SC Ella Traveland SRL
Str. Constantin Noica,nr.134
Sector 6, Bucuresti
Tel : 021-3156511
Fax : 021-3156537
E-mail : email 

Oferte de sezon
Valentine's Day la Nisa
De la 359 euro
13-16.02.2010

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!