editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Air France lanseaza promotia de iarna ON SALE

  Air_France_1.jpg                                                                                              Bucureşti, 14 ianuarie 2010

AIR FRANCE LANSEAZĂ PROMOŢIA DE IARNĂ ON SALE

Reduceri către 80 de destinaţii din întreaga lume

Air France lansează începand de astăzi pentru călătorii din România promoţia de iarna On Sale, care se va desfăşura până pe data de 5 februarie 2010. Clienţii vor beneficia de reduceri la călătoriile din Bucureşti căre 80 de destinaţii internaţionale, cu 20 mai multe faţă de oferta de anul trecut, pentru călătoriile desfăşurate până în data de 15 iunie 2010.

Tarifele pentru zborurile către destinaţii precum Paris, New York, Hong Kong, Havana, sunt acum reduse cu 20 până la 40 de procente. Astfel un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse, către Paris poate fi achiziţionat în această perioadă cu 149€ faţă de 256€, către New York cu 549€ faţă de 684€, Hong Kong - 529€ faţă de 758€, Havana - 839€ faţă 1153€.

“Acesta este al patru-lea an consecutiv când Air France le oferă clienţilor avantajul unor servicii de calitate la preţuri accesibile, către un număr foarte mare de destinaţii”, a declarat Alexandru Dobrescu, General Manager Air France – KLM România.

Între 14 ianuarie şi 5 februarie 2010, clienţii pot achiziţiona bilete cu preţ redus atât de pe platforma online prezentă pe site-ul companiei, www.airfrance.ro cât şi de la agenţiile de voiaj şi tour operatorii autorizaţi.

Oferta către toate cele 80 de destinaţii poate fi văzută la adresa:http://www.airfrance.ro/RO/ro/local/resainfovol/meilleuresoffres/promo_onsale_by_airfrance_asia.htm

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

Emanuela Ghyka

Marketing Communication Manager
Representative Office AIR FRANCE and KLM Romania, BUHPE
tel: + 4021-2069237/ email: emghyka@airfrance.fr

KLM lansează promoţia de iarnă Super Sale

Reduceri către 80 de destinaţii din întreaga lume

 

Bucureşti, 14 ianuarie 2010 – KLM lansează începând de astăzi, pentru călătorii din România, promoţia de iarnă Super Sale, care se va desfăşura până pe data de 5 februarie 2010. Clienţii vor beneficia de reduceri la călătoriile din Bucureşti către 80 de destinaţii internaţionale, cu 20 mai multe faţă de oferta de anul trecut, pentru călătoriile desfăşurate până în data de 15 iunie 2010.

Biletele pentru destinaţii precum Amsterdam, Barcelona, New York, Toronto, Shanghai vor putea fi achiziţionate la preţuri reduse cu 10 până la 40 de procente. Astfel un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru Amsterdam poate fi cumpărat în această perioadă cu 139€ faţă de 231€, pentru Barcelona – 169€ faţă de 250€, New York - 549€, Toronto - 619€, Shanghai - 569€.

“Super Sale, a devenit deja o tradiţie pentru KLM, care le oferă la început de an clienţilor din România, un stimulent pentru planificarea călătoriilor sau vacanţelor”, a declarat Alexandru Dobrescu, General Manager Air France – KLM România.

Între 14 ianuarie şi 5 februarie 2010, clienţii pot achiziţiona bilete cu preţ redus atât de pe platforma online prezentă pe site-ul companiei, www.klm.ro cât şi de la agenţiile de voiaj şi tour operatorii autorizaţi.

KLM marchează această perioadă oferindu-le pasionaţilor de călătorii posibilitatea să câştige două bilete de avion dus-întors către New-York participând la jocul online “Time to travel”, ce poate fi accesat atât pe Facebook- Klm România, cât şi la adresa http://www.timetotravel.gr/romanian . De asemenea KLM îi invită pe iubitorii de fotografie într-o călătorie vizuală prin Amsterdam, prin intermediul expoziţiei de fotografie semnată Adrian Nedea. "Inspiring Amsterdam" este expusă în holul hotelului Novotel până pe data de 7 februarie 2010.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

Emanuela Ghyka

Marketing Communication Manager
Representative Office AIR FRANCE and KLM Romania, BUHPE
tel: + 4021-2069237/ email: emghyka@airfrance.fr

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!