editia curenta - Anul XII, nr. 1, 2019 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Carpatair introduce serviciul BUS&FLY

Carpatair1.jpg

Carpatair introduce serviciul BUS&FLY

pe relatia Arad - Timisoara

Timisoara, 11 Martie  2010: Carpatair, compania aeriana full-service cu hub-ul la Timisoara, va introduce incepand cu 29 martie 2010 un nou tip de serviciu -  BUS&FLY, care va lega Arad de Timisoara printr-un segment efectuat cu o linie speciala de transfer cu microbuz.

Serviciul se adreseaza pasagerilor din Arad care doresc sa zboare pe rutele Carpatair din Timisoara, atat catre Italia, Germania, Grecia, Ucraina, Rep. Moldova si spre diverse puncte din Romania deservite de companie, cat si cetatenilor din tara si strainatate care doresc sa ajunga la Arad folosind rutele Carpatair.

Aradul este deservit in prezent numai in foarte mica masura de zboruri interne si internationale. Acest serviciu oferit din aceasta primavara de Carpatair comunitatii din Arad este menit sa asigure disponibilitate maxima pentru toate zborurile din Timisoara, atat pentru cele operate de Carpatair, cat si de alti operatori aerieni parteneri – Tarom, Lufthansa. In acest sens pe langa conexiunile asigurate la zborurile Carpatair, pasagerii pot opta sa isi continue calatoria cu Tarom din Timisoara spre Bucuresti, la zborul de dimineata, si  cu Lufthansa spre Munich, la zborul de dupa-amiaza.

Prin serviciul BUS&FLY Carpatair va asigura cate 2 curse/zi pe relatia Arad-Timisoara, Timisoara-Arad, in fiecare zi, de luni pana sambata, dupa urmatorul orar:

Ruta                                     Zile efectuare                      Plecare                      Sosire

  1. Arad-Timisoara                   luni → sambata                       07:05                         08:25    

Timisoara-Arad                   luni → sambata                       09:15                         10:35

  1. Arad-Timisoara                   luni → sambata                       13:10                         14:30

Timisoara-Arad                   luni → sambata                       15:15                         16:35

BUS&FLY este un nou tip de serviciu Carpatair care ofera clientilor posibilitatea de a realiza o conexiune directa si cat mai comoda prin HUB-ul din Timisoara, atat pentru zborurile interne, cat si externe. In cazul de fata clientul poate opta de exemplu pentru ruta Arad-Roma, unde segmentul Arad-Timisoara va fi asigurat prin microbuz, iar Timisoara-Roma de aeronavele companiei. Pretul biletului Arad-Roma va fi cu doar 10 eur mai mare decat unul Timisoara-Roma”, a declarat Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Transferul pasagerilor va fi asigurat prin intermediul unei linii speciale de transport, Carpatair folosind pentru cursele amintite microbuze speciale de 12 -16 locuri si autocare de 40 de locuri, in functie de numarul de pasageri inregistrat. Mijloacele de transport puse la dispozitie ofera cele mai bune conditii de calatorie pasagerilor, fiind destinate pentru a asigura confortul pe parcursul intregii calatorii. In paralel, in Arad au fost organizate statii speciale de colectare a pasagerilor Carpatair. Durata calatoriei este de aprox. o ora si 20 de minute. Plecarile din Arad se fac din fata Hotelului Continental, existand o statie intermediara de colectare la Hotel President. Aceleasi repere vor fi folosite si pentru rutele de intoarcere Timisoara-Arad.  Statia de sosire/plecare de la Aeroportul Timisoara va fi amenajata in zona terminalului de Plecari Interne.

„Un alt avantaj al acestui serviciu este acela ca leaga Bucurestiul de Arad, una din destinatiile cele mai solicitate din Arad si care nu are prea multe posibilitati de conexiune in momentul de fata”, a mai adaugat dna Paula Ardelean.

Serviciul BUS&FLY este publicat in sistemul de rezervari Carpatair ca si segment de zbor, avand  mentionat ca si echipament  „BUS”, ceea ce inseamna ca acel tronson va fi efectuat cu un microbuz sau autocar. Acest segment „BUS” va figura si pe biletul de avion ce va intra in posesia pasagerului dupa rezervare, pentru optimizarea informatiilor de calatorie. Astfel pasagerul va avea intregul itinerar al calatoriei - pana la destinatia finala, pe un singur bilet.

Serviciul va fi disponibil incepand cu data de 29 martie pe website-ul companiei www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call Center, a agentiilor proprii din tara si prin intermediul agentiilor de turism din Romania si Italia.

DESPRE CARPATAIR:

Carpatair este cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est (opereaza in principal pe piete regionale de nisa). In urma aplicarii cu succes a conceptului “hub&spoke” (nod de transport aerian prin care pasagerilor li se ofera conexiuni de zbor pe toata reteaua de destinatii ale unui operator), Carpatair a reusit sa dezvolte la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania.

Carpatair este compania aeriana din Romania cu cea mai mare frecventa de zbor intre Romania si Italia, operand cel mai mare număr de zboruri regulate în Italia. Luand in considerare orarul de vara anuntat numarul zborurilor spre Italia ajunge la 110 zboruri one-way (55 cu retur) pe saptamana. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie ajunge astfel la 280/saptamana, spre 30 de destinatii si 6 tari.

Departamentul Marketing Carpatair

marketing@carpatair.com

Follow us on Facebook and Twitter.

 
 
Loredana Cenuşă 
PR Executive
 

C: +40 726 386 683

E: loredana.cenusa@pi2.ro 

W: www.pi2.ro

 

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

Din Sumarul Editiei Curente

» vezi toate articolele din aceasta categoria

» vezi toata editia

 

nume foto

 

Oferte litoral Romania

crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,03 (up)
ROBOR la şase luni a fost 3,31%
(up)
ROBOR noua luni 3,41
(up)
la_multi_ani_2019_v6.png
carduri_raiffeisen_jpg.png

Raiffeisen Bank a depasit pragul de 500.000 de carduri de credit, iar o alta noutate implementata in noiembrie este acordarea pe loc a cardurilor de credit in agentiile bancii sau in locurile special amenajate (cum sunt birourile mobile din magazinele eMag).        
 -----------------------------------------
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, miercuri, un curs de referinţă de 4,7569142 lei/euro, depreciere de 0,91%, a leului, faţă de nivelul de marți. Dolarul a fost cotat la 4,1883 lei, depreciere de 0,94% a leului.
Preţul gramului de aur a crescut la 173,0400, față de marți.

------------------------------------------
ARTICOLELE PRECEDENTE SE REGĂSESC ÎN ARHIVĂ
portofel_bani_salariu_38358900.jpg
              ALERTA
Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată a fost majorat la 2.080 lei lunar, iar salariul minim brut pentru angajaţii cu studii superioare şi vechime de cel puţin un an în domeniul studiilor superioare este de 2.350 de lei, de la 1 ianuarie, a anunţat premierul Viorica Dăncilă

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

Transferurile financiare pentru postările publicitate pot fi făcute
în contul RO64 RNCB 0281090594410001, BCR Floreasca - Media News Net SRL, J40/16178/29.08.2007, C.I.F. RO 22329021. Veți primi factura în format electronic. Va rugam semnalați transferul financiar la adresa breakingnewsjournal77@gmail.com  Tel. 0722.601.195

 Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna decembrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

_Daniel_Mischie_CEO_City_Grill.jpg

www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro
Hanul_Berarilor_107.jpg

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si luxoa... mai multe detalii

Schimbări în managementul DPD

  DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, anunta schimbari strategice in echipa de conducere. Danail Danailov, membru al C... mai multe detalii

Grupul VELUX câștigă aurul la prestigioasa competiție internațională EPICA Awards

Grupul VELUX câștigă aurul la prestigioasa competiție internațională EPICA Awards, singurul premiu creativ jurizat de jurnaliști, pentru campania intitulată „The Indoor Generation - Ge... mai multe detalii

Alfredo Seafood obține certificarea MSC

Alfredo Seafood,una dintre cele mai importante marci din Romania, sub a carei denumire sunt importate si distribuite produse din peste si fructe de mare, anunta obtinerea certificarii MSC (Marit... mai multe detalii

Penalitățile comerciale pot fi supuse TVA

Companiile care închiriază proprietăți sau prestatorii de servicii pe bază de abonament precum:telecomunicațiile (telefonie, internet, televiziune), utilitățile publice, publicațiile e... mai multe detalii

Tren direct Cluj-Viena, din 9 decembrie

De duminică circulă un tren direct între Cluj şi Viena şi vestea este bună, fiindcă România este tot mai izolată din punct de vedere feroviar şi trenurile internaţionale sunt în declin.... mai multe detalii

Propunerea Directivei UE. Impozitarea activitaților digitale

Autor: Alexander Milcev, Partener, Liderul Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România La nivel european, asistăm la o dezbatere aprinsă între statele membre pe pr... mai multe detalii

AmCham cere retragerea OUG propusa de MFP

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham Romania) a anunţat, miercuri, că solicită retragerea imediată a proiectului de Ordonanţa de Urgenţă privind noile măsuri fiscale anuntaţe ... mai multe detalii

Acțiunile Erste Bank și Raiffeisen Bank, prăbușire la Bursă

Acțiunile proprietarului BCR, grupul austriac Erste Group Bank AG, și cele ale rivalului Raiffeisen Bank International se depreciază puternic miercuri, după măsurile anunțate de Guvernul Rom... mai multe detalii

Guvernul mdifică pragul dobanzii raprtat la ROBOR

Activele băncilor vor fi impozitate dacă nivelul ROBOR va depăși nivelul de 2% a anunțat, vineri, premierul Viorica Dăncilă, în ședința de guvern în care a fost aprobată ordonanța cu&n... mai multe detalii

CC investigheaza bancile comerciale

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație la băncile comerciale pentru a vedea dacă între acestea există înțelegeri ilegale privind concurența pe piața liberă. CC a făcut public... mai multe detalii

CTP castiga premiul Best Warehouse Developer

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, isi reconfirma pozitia de lider al pietei loca... mai multe detalii

Bancpost nu mai există

De la 1 ianuarie 2019, Bancpost nu mai există, după ce a post preluată prin fuziune prin absorbție de Banca Transilvania. Managementul BT a dat un mesaj clienților. „Suntem bucu... mai multe detalii

Rezervele internaíonale ale României, 36,8 miliarde euro

La 31 decembrie 2018, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 33.065 milioane euro, față de 32.531 milioane euro la 30 noiembrie 2018. În cursul lunii au... mai multe detalii

Monede dedicate preluării președinției UE

În conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României, începând cu data de07  ianuarie 2019, Banca Naţională a României va lansa în circuitul ... mai multe detalii

Directorul Băncii Mondiale a demisionat

Jim Yong Kim si-a prezentat demisia din functia de presedinte al Bancii Mondiale, pentru a lucra in sectorul privat. Informatia a fost confirmata de surse citate de publicatiile The Gu... mai multe detalii

INS a revizuit dinamica de creștere a economiei

Institutul Naţional de Statistică (INS) a revizuit în sus, vineri, de la 4,3% la 4,4%, pe seria brută, creşterea economică din al treilea trimestru al anului trecut, faţă de aceeaşi perioa... mai multe detalii

Mastercard, amendată de Comisia Europeană

Comisia Europeană a amendat Mastercard cu 570,56 milioane de euro pentru că a limitat posibilitatea comercianţilor de a beneficia de condiţii mai bune oferite de băncile stabilite în altă pa... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!