editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Carpatair introduce serviciul BUS&FLY

Carpatair1.jpg

Carpatair introduce serviciul BUS&FLY

pe relatia Arad - Timisoara

Timisoara, 11 Martie  2010: Carpatair, compania aeriana full-service cu hub-ul la Timisoara, va introduce incepand cu 29 martie 2010 un nou tip de serviciu -  BUS&FLY, care va lega Arad de Timisoara printr-un segment efectuat cu o linie speciala de transfer cu microbuz.

Serviciul se adreseaza pasagerilor din Arad care doresc sa zboare pe rutele Carpatair din Timisoara, atat catre Italia, Germania, Grecia, Ucraina, Rep. Moldova si spre diverse puncte din Romania deservite de companie, cat si cetatenilor din tara si strainatate care doresc sa ajunga la Arad folosind rutele Carpatair.

Aradul este deservit in prezent numai in foarte mica masura de zboruri interne si internationale. Acest serviciu oferit din aceasta primavara de Carpatair comunitatii din Arad este menit sa asigure disponibilitate maxima pentru toate zborurile din Timisoara, atat pentru cele operate de Carpatair, cat si de alti operatori aerieni parteneri – Tarom, Lufthansa. In acest sens pe langa conexiunile asigurate la zborurile Carpatair, pasagerii pot opta sa isi continue calatoria cu Tarom din Timisoara spre Bucuresti, la zborul de dimineata, si  cu Lufthansa spre Munich, la zborul de dupa-amiaza.

Prin serviciul BUS&FLY Carpatair va asigura cate 2 curse/zi pe relatia Arad-Timisoara, Timisoara-Arad, in fiecare zi, de luni pana sambata, dupa urmatorul orar:

Ruta                                     Zile efectuare                      Plecare                      Sosire

  1. Arad-Timisoara                   luni → sambata                       07:05                         08:25    

Timisoara-Arad                   luni → sambata                       09:15                         10:35

  1. Arad-Timisoara                   luni → sambata                       13:10                         14:30

Timisoara-Arad                   luni → sambata                       15:15                         16:35

BUS&FLY este un nou tip de serviciu Carpatair care ofera clientilor posibilitatea de a realiza o conexiune directa si cat mai comoda prin HUB-ul din Timisoara, atat pentru zborurile interne, cat si externe. In cazul de fata clientul poate opta de exemplu pentru ruta Arad-Roma, unde segmentul Arad-Timisoara va fi asigurat prin microbuz, iar Timisoara-Roma de aeronavele companiei. Pretul biletului Arad-Roma va fi cu doar 10 eur mai mare decat unul Timisoara-Roma”, a declarat Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Transferul pasagerilor va fi asigurat prin intermediul unei linii speciale de transport, Carpatair folosind pentru cursele amintite microbuze speciale de 12 -16 locuri si autocare de 40 de locuri, in functie de numarul de pasageri inregistrat. Mijloacele de transport puse la dispozitie ofera cele mai bune conditii de calatorie pasagerilor, fiind destinate pentru a asigura confortul pe parcursul intregii calatorii. In paralel, in Arad au fost organizate statii speciale de colectare a pasagerilor Carpatair. Durata calatoriei este de aprox. o ora si 20 de minute. Plecarile din Arad se fac din fata Hotelului Continental, existand o statie intermediara de colectare la Hotel President. Aceleasi repere vor fi folosite si pentru rutele de intoarcere Timisoara-Arad.  Statia de sosire/plecare de la Aeroportul Timisoara va fi amenajata in zona terminalului de Plecari Interne.

„Un alt avantaj al acestui serviciu este acela ca leaga Bucurestiul de Arad, una din destinatiile cele mai solicitate din Arad si care nu are prea multe posibilitati de conexiune in momentul de fata”, a mai adaugat dna Paula Ardelean.

Serviciul BUS&FLY este publicat in sistemul de rezervari Carpatair ca si segment de zbor, avand  mentionat ca si echipament  „BUS”, ceea ce inseamna ca acel tronson va fi efectuat cu un microbuz sau autocar. Acest segment „BUS” va figura si pe biletul de avion ce va intra in posesia pasagerului dupa rezervare, pentru optimizarea informatiilor de calatorie. Astfel pasagerul va avea intregul itinerar al calatoriei - pana la destinatia finala, pe un singur bilet.

Serviciul va fi disponibil incepand cu data de 29 martie pe website-ul companiei www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call Center, a agentiilor proprii din tara si prin intermediul agentiilor de turism din Romania si Italia.

DESPRE CARPATAIR:

Carpatair este cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est (opereaza in principal pe piete regionale de nisa). In urma aplicarii cu succes a conceptului “hub&spoke” (nod de transport aerian prin care pasagerilor li se ofera conexiuni de zbor pe toata reteaua de destinatii ale unui operator), Carpatair a reusit sa dezvolte la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania.

Carpatair este compania aeriana din Romania cu cea mai mare frecventa de zbor intre Romania si Italia, operand cel mai mare număr de zboruri regulate în Italia. Luand in considerare orarul de vara anuntat numarul zborurilor spre Italia ajunge la 110 zboruri one-way (55 cu retur) pe saptamana. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie ajunge astfel la 280/saptamana, spre 30 de destinatii si 6 tari.

Departamentul Marketing Carpatair

marketing@carpatair.com

Follow us on Facebook and Twitter.

 
 
Loredana Cenuşă 
PR Executive
 

C: +40 726 386 683

E: loredana.cenusa@pi2.ro 

W: www.pi2.ro

 

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!