editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Austria Incoming lanseaza ghidul “Austria – o altfel de vacanta”

Zell_am_See.jpg
Bucuresti, 26 martie 2010
- Austria Incoming, reprezentanta exclusiva in Romania a DMMA (Destination Management Monitor Austria), a lansat ghidul “Austria – o altfel de vacanta”, ghid ce se adreseaza atat turistilor cat si agentiilor de turism si turoperatorilor.

“Austria – o altfel de vacanta” insumeaza o selectie relevanta de imagini, povesti de calatorie si descrieri menita sa isi introduca cititorii in atmosfera de vacanta in Austria. Toate acestea reprezinta o noutate in peisajul ofertei turistice estivale in tara noastra – oferind informatii cheie si detalii inedite despre regiunile reprezentate de biroul de promovare Austria Incoming: Bodensee–Vorarlberg,  Bregenzerwald, DonauNiederösterreich, Millstätter See, Mostviertel, Thermenwelt Burgenland, Wiener Alpen, Wienerwald, Zell am See – Kaprun.

Ghidul “Austria – o altfel de vacanta” are 145 de paginisieste rezultatul a peste doua luni de documentare realizata in regiunile respective de catre o echipa de productie si documentare de calatorie condusa de Razvan Marc, prezentatorul emisiunii Bazar – TVR. Echipa a beneficiat de intreg sprijinul local al regiunilor , atat din punct de vedere al familiarizarii cu locatiile, infrastructura si solutiile de agrement specific, cat si din punct de vedere al introducerii in atmosfera si personalitatea fiecarui loc in parte.
bregenzerwald.jpg

„Un ghid turistic este cea mai elocventa modalitate de a arata celor ce iubesc calatoriile, autenticitatea Austriei: o tara surprinzatoare, plina de viata si de secrete de descoperit, un amestec subtil de clasic si modern. Austria este mult mai mult decat o destinatie clasica de ski; Austria este o destinatie de vara inca neexplorata, o alegere de vacanta absolut uimitoare. Ne propunem sa facem din Austria estivala o destinatie preferata a turistilor din Romania, iar Austria Incoming este permanent la dispozitia partenerilor sai pentru a dezvolta impreuna solutiile cele mai atractive de calatorie”, a declarat Andreas Purt, Managing Director - Destination Management Monitor Austria – asociatia austriaca initiatoarea proiectului.
Thermenwelt_Burgenland.jpg

Ghidul este tiparit de catre Freytag & Berndt, cea mai prestigioasa tipografie specializata in materiale de calatorie si aventura din Austria si este editat in colaborare cu Biroul de Promovare Austria Incoming. Ghidul “Austria – o altfel de vacanta” va fi disponibil pentru publicul larg in librarii si retele de benzinarii incepand din luna mai 2010 si va fi oferit gratuit partenerilor Austria Incoming drept suport informativ in conceperea de pachete turistice adaptate la profilul fiecarei regiuni.

Austria Incoming (AT Incoming) este cea mai importanta companie de consultanta pentru destinatiile turistice din Austria si reprezentanta exclusiva in Romania a DMMA, asociatie ce reuneste noua regiuni turistice din Austria:Bodensee –Vorarlberg,  Bregenzerwald, DonauNiederösterreich, Millstätter See, Mostviertel, Thermenwelt Burgenland, Wiener Alpen, Wienerwald, Zell am See – Kaprun.

Platformawww.austria-incoming.rocentralizeaza oferte special concepute pentru turistii din Romania. Acest birou  independent se adreseaza in primul rand touroperatorilor, agentiilor de turism, firmelor de transport cu autocarul si partenerilor B2B, care ofera si vand “Vacante in Austria“. Austria Incoming sustine acesti parteneri in straduinta de  comercializare si colaboreaza în acest scop cu Oficiul de Turism al Austriei.

Informatii suplimentare

Adela Catalina Bulic

Senior Consultant

Presage │ Public Relations & Public Affairs

0727 788 391

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!