editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Hotel Investment Forum 2010

Hotel_Radisson_Blue_cazare_vacante

Mai sunt 3 zile pana la Hotel Investment Forum 2010, cel mai important eveniment al industriei hoteliere si de turism!

Eveniment anual care reuneste proprietari de hoteluri si manageri, dezvoltatori si operatori de servicii, Hotel Investment Forum este una din cele mai importante conferinte de profil de pe piata locala. Ajuns la cea de-a treia editie, evenimentul organizat de compania Evensys se va desfasura pe 27-28 aprilie la Radisson Blu Hotel si va trasa perspectivele asupra industriei hoteliere, stadiul tranzactiilor imobiliare aferente, dinamica sectorului turistic roman dar si oportunitatile de dezvoltare ale acestuia.
Pe parcursul celor doua zile, specialisti in domeniu, reprezentanti din partea autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca vor discuta despre evolutia industriei ospitalitatii din ultimul an si ce solutii de management functioneaza in acord cu noile provocari si tendinte.
Printre vorbitorii invitati la editia din acest an se numara:
Peter Vermeer -
VP Development, InterContinental Hotels Group, Allen Toman, Professor IMHI(Institut de Management Hôtelier International) - ESSEC Business School, Michele Meoni – COO Continental Hotels,  Bucharest, Sherif Ussama – CEO, Blue Air, Sorin Ionescu - Managing Partner, Fivestar Hospitality, Pierre Boissel – Crowne Plaza Bucharest Hotel, Ivica Cacic - Owner at Hotel Partner, Head of South Eastern Europe, Marriott International, Werner Bilgram - Managing Partner, Horwath HTLZagreb, Joern Gieschen - Director, THR, Kurt Strohmayer - Managing Director Aducco Management, Adela Cristea, Development Manager - Europe & Africa, Hilton Hotels, Katerina Giannouka - Director Acquisitions&Development Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. EAME, Florian Libocor – Chief Economist, BRD, Peter Joehnk - President JOI - DESIGN, Germany, Sorin Munteanu – Secretar de Stat,   Ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Helen Coulon – International  Spa Consultant, George-V-Spa Bucharest, Paul Marasoiu – General Manager, Peacock Hotels sau Laura Tiuca - Managing Counsel, Salans’ Global Real Estate.
Va fi un adevarat tur de forta, cu conferinte si seminarii despre situatia actuala a industriei imobiliare de tip hotelier. Invitatii vor oferi celor prezenti, pe lange analize si cercetari de piata, un set de instrumente si tactici utile in finantarea si dezvoltarea afacerilor din acest sector. Pe 28 aprilie, in cea de-a doua zi a evenimentului, experti cu renume international vor oferi in cadrul unor workshopuri interactive cele mai eficiente strategii de marketing si gestionare a investitiilor pentru proprietatile hoteliere. Allen Toman va sustine un seminar despre fezabilitatea proiectelor din industria hoteliera, ajutandu-i pe cei prezenti sa descopere modalitati concrete, adaptate la situatia economica actuala, pentru planificarea capitalului, administrarea fondurilor de investitii si evaluarea proprietatilor destinate cazarii. Printre beneficiile de care se vor bucura participantii la eveniment mentionam oportunitatea de cazare la tarife speciale in cadrul Radisson Blu Hotel (5*), gazda editiei din acest an. Pentru inscrieri si detalii complete despre programul si invitatii acestei editii, puteti accesa site-ul dedicat: www.hotelconference.ro.
Sabina Ungureanu
PR Coordinator

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!