editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Turism ecumenic cu Velimed Turism - Pelerinaj in Italia

padre_pio.jpg
Intre ofertele agentiilor de turism prezente la Targul International de Turism Holiday Market, care s-a desfasurat ;a Palatul Parlamentului, in perioada 18 - 21 martie, am remarcat produsul Pelerinaj in Italia, oferit de agentia Velimen Turism, din Targoviste, care opereaza pe piata domaneasca de peste 20 de ani.
Circuitul are 11 nopti/12 zile si include urmatorul traseu cu autocarul, in perioadele 1 – 12 Septembrie si 24 Septembrie – 01 Octombrie:
TRASEU: Brasov – Tg. Mures – Sighisoara – Medias – Sibiu – Deva – Arad – Budapesta – Mosonmagyarovar – Viena – Melk - Linz – Padova – Milano – Pisa – Florenta – Roma – Asissi – San Giovani Rotonda – Loretto – Venetia – Viena – Budapesta – Mosonmagyarovar – Arad – Sibiu – Medias – Sighisoara – Tg Mures - Brasov
SERVICII ASIGURATE:
11 nopti cazare + mic dejun la Hotel 2*, Hotel 3*, Vile sau Pensiuni (camera DBL sau TRP)
•    1 Mosonmagyarovar
•    1 zona Padova
•    1 zona Milano
•    1 zona Florenta
•    3 zona Roma
•    1 zona San Giovanni Rotonda
•    1 zona Loretto
•    1 zona Venetia
•    1 zona Viena
- transport autocar clasificat 3* si insotitor de grup
- Optional: cina 10-12 E/cina/zi (optiune ce trebuie anuntata cu minim 10 zile inainte de plecare)

PROGRAM
ZIUA 1: - plecare din Romania spre Ungaria
- cazare Mosonmagyarovar
ZIUA 2: - mic dejun
- vizita Viena: Palatul Hofburg si Biserica Sf. Stefan (Stephansdom) - un simbol al Vienei si al Austriei prin arhitectura sa gotica, adaposteste astazi o serie de bogatii culturale, pe care le puteti descoperi doar in cadrul unui tur organizat.
Hofburg – Curtea imperiala - de mai mult de sapte secole, imperiul habsburgic a fost condus de la Hofburg. Capela imperiala, construita in stil gotic, mai aminteste inca de vechiul palat.
- cazare in apropiere de Padova
ZIUA 3: - mic dejun
- vizita Padova: Biserica Sf. Anton si Sf, Justina
Toată lumea îl cunoaşte pe Sfântul Anton şi vorbeşte de binefacerile ce el le împarte tuturor acelora care aleargă la dânsul. Recunoaşte, de asemenea, că puterea acestui sfânt întrece adesea aşteptările evlavioşilor care îşi pun încrederea în el. Faima de Făcător de minuni ce o avea, încă trăind pe pământ, i se cuvine şi azi, şi creştinătatea toată i-o acordă cu bucurie. Oraşul în care Sf Anton a locuit cel mai mult a fost Padova.
Sfanta Justina de Padova este un sfanta crestina care se spune ca a fost martirizata in anul 304 A.D. Justina a fost o tanara care si-a respectat juramantul de castitate depus si care a fost omorata in timpul persecutiilor ordonate de Impartaul Diocletian. Ea este sfanta protectoare a orasului Padova.
- deplasare spre Milano pentru a vizita Domul si Scala iar apoi cazare zona Milano
Milano este principalul oraş din Italia de nord. Se află pe câmpiile Lombardiei, una dintre cele mai dezvoltate regiuni urbane ale Italiei. Milano este de asemenea recunoscut ca una din capitalele modei şi design-ului, metropola Lombardiei. Milano este cel mai important oraş din lume în privinţa Operei lirice, cu faimosul său Teatro alla Scala (Teatrul La Scala)
Domul din Milano, în italiană Duomo di Santa Maria Nascente, este catedrala Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Milano.
Cu o suprafaţă de 1200 mp, catedrala milaneză, una dintre imaginile emblematice ale Italiei şi ale Europei, este cel de-al treilea edificiu bisericesc romano-catolic ca mărime din lume, după Bazilica San Pietro din Roma şi catedrala din Sevilla. Podoabă cu totul unică a arhitecturii gotice, domul din Milano are o capacitate de peste 40.000 de locuri şi o lungime de 157 m.
ZIUA 4: - mic dejun
- deplasare spre Florenta, pe traseu vizita Campo dei Miracoli din Pisa (turnul inclinat, Baptisteriul si Catedrala) iar apoi cazare in zona Florenta
ZIUA 5: - mic dejun
- vizita Florenta: Domnul, Ponto Vechio, Piata Signoriei, Palatul Piti
Florenţa (it. Firenze) este unul dintre oraşele din Italia centrala, pe râul Arno. Capitală a Toscanei şi a provinciei Florenţa. Pentru importanţa sa culturală, Florenţa a fost denumită "Atena Italiei". Deţine numeroase clădiri, monumente şi opere de artă ale Renaşterii.
Centrul vechi istoric din Florenţa a fost înscris în anul 1982 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
- deplasare spre Roma pentru cazare in zona
ZIUA 6: - mic dejun
Roma este capitala Italiei. Situat pe malul fluviului Tibru, oraşul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice şi a Italiei moderne.
Roma este un important centru turistic. Printre monumentele cele mai faimoase se numară Colosseumul şi Columna lui Traian.
- vizita Roma: Piata San Pietro, Capela Sixtina, Fontana di Trevi, Piata di Spagna
- cazare zona Roma
ZIUA 7: - mic dejun
- vizita Roma: Colosseum, Piata Venetiei, Forumul roman si Columna lui Traian
- cazare zona Roma
ZIUA 8: - mic dejun
- deplasare spre San Giovanni Rotonda (locul in care a locuit si a murit Padre Pio)
- pe traseu vizita Asissi
Assisi este un important centru turistic şi religios cunoscut mai ales drept casa sfântului Francisc de Assisi.Una dintre atracţiile oraşului este bazilica San Francesco construită între anii 1228 şi 1253. Bazilica a fost puternic lovită de două cutremure ce au lovit Umbria în anul 1997. Alte monumente religioase sunt bazilica Sf.Clara (1257-1265) şi catedrala San Rufino.
- cazare in zona San Giovanni Rotonda
ZIUA 9: - mic dejun
- vizita San Giovanni,
Sf Pio da Pietrelcina (1887 – 1968) cunoscut ca si Padre Pio a fost un preot capucin din Italia care pe parcursul vietii a avut vizibile pe ambele maini stigmata si care este venerat ca un Sfant al Bisericii Catolice
- deplasare spre Loretto pentro o cazare in zona
ZIUA 10: - mic dejun
- vizitam in Loreto casa Fecioarei Maria
Casa Sfanta din Loreto este una dintre cele mai cunoscute altare dedicate Fecioarei Maria. Inca din epoca medieval s-a crezut ca aceasta casa este locul unde Fecioara Maria a locuit si la crescut pe Isus. O mare basilica a fost construita in jurul micii case iar lacasul atrage anula peste 4 milioane de pelerini catolici.
- deplasare spre Venetia cu o cazare in zona
ZIUA 11: - mic dejun
- vizita Venetia: Piata San Marco, Palatul Dogilor, Basilica, Turnul cu Orologiu si Puntea Suspinelor
- deplasare spre Austria, cazare zona Viena
ZIUA 12: - mic dejun
- deplasare spre Romania

In pret nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice, plata mijloacelor de transport in comun si asigurarea medicala. Pretul este calculat pentru un grup de minim 40 de persoane. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza. Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, dar care insa nu afecteaza cu nimic pretul si programul turistic. Nominalizarea exacta a hotelurilor se va face cu 10 zile inainte de plecare.
Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare. Rezervarile si inscrierile se fac in baza unui acont de 30%.
Agentia SC VELIMED SRL este asigurata la societatea de asigurare si reasigurare BCR Asigurari, prin polita seria RC nr. FAT SB 0003 eliberata in data de 07.04.2009.
ACTE NECESARE: - buletin tip card sau pasaport valabil minim 6 luni si acordul parintilor legalizat la notar- pentru persoanele minore si cazier judiciar pentru persoana care ii insoteste.

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!