editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Double Tree by Hilton, inaugurat la Golden Sands

Hilton_Golden_Sands.jpg 

Hilton isi deschide primului hotel pe litoralul Marii Negre la Varna. Lantul international Hilton a optat pentru litoralul bulgaresc in defavoarea Romaniei pentru deschiderea primului hotel de la Marea Neagra, afiliindu-se cu Tetrareal AD, firma controlata de Georgi Valchev, proprietarul hotelului Helios Spa&Resort, situat in celebra statiune Nisipurile de Aur.
Am negociat doi ani afilierea hotelului Helios Spa&Resort la lantul Hilton. Un corp al hotelului va fi afiliat la DoubleTree By Hilton (patru stele), unul la Hilton (cinci stele), iar un corp va ramane sub brandul Helios Spa&Resort”, a declarat Claudio Sturm, directorul general al hotelului Helios Spa&Resort. Complexul hotelier operează 404 camere, un centru business, doua piscine exterioare, una interioara, o sauna si un centru de fitness.
Nou hotel, Doubletree by Hilton Varna, va oferi acces direct si la Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic, cu o varietate de tratamente de revigorare a tonusului, infrumusetare si refacere, toate acestea si cu ajutorul produselor marca Environ de ingrijre a pielii.
Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic este unul dintre cele mai mari centre SPA din Bulgaria, cu o suprafata de 2.300 metri patrati, fiind echipat la cele mai inalte standarde.

Proprietarul hotelului, Georgi Velchev, a declarat ca hotelul opereaza in prezent la un grad de ocupare de 75 la suta, iar in august va ajunge la 90 la suta, in varful de sezon.
Circa 2.100 de romani s-au cazat de la inceputul anului in hotel, dintr-un total de 6.500 de turisti. Astfel, fată de 2009, cand Helios Spa a cazat circa 1700 de romani dintr-un total de 12.000 de clienti, anul acesta turistii romani au ocupat mai bine de o treime din total.
Sanse ca brandul Hilton sa deschida un hotel pe litoralul romanesc sunt putine, tinand cont ca multe hoteluri din statiunile turistice de la noi au intrat „prea usor” pe mana unor afaceristi care nu au investit in ele, potrivit lui Georgi Velchev. Omul de afaceri, care mai detine pe litoralul bulgaresc si hotelul Sol Melia Grand Hermitage, a spus ca in urma cu cinci ani a fost contactat de proprietarul hotelului de cinci stele Rex din Mamaia, pentru o eventuala tranzactie de preluare, insa nu a acceptat din cauza pretului prea ridicat.
Acum cinci ani litoralul românesc mi se parea mai atragator, insa acum nu as mai cumpara hoteluri de pe litoralul romanesc pentru ca nu poti sa investesti fara sa te gandesti la ce ai de castigat pe termen lung. Litoralul romanesc nu are o strategie de dezvoltare pe termen lung pentru ca nu sunt investitori seriosi”, a spus el, adaugand ca ar investi mai repede in hotelurile din Capitala. 
„Cele mai multe hoteluri de pe litoralul romanesc au ajuns in mainile unor oameni care nu au investit in dezvoltarea lor si care nu au strategie pe termen lung", a explicat acesta.
Litoralul bulgaresc s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, ca urmare a investitiilor ample in regimele hoteliere. Comparativ cu litoralul românesc, unde doar 5 la suta din turisti sunt straini, grosul fiind asigurat de romani, litoralul bulgaresc atrage anual peste 85 la suta turisti straini.Izabela Sîrbu


Tags:Hilton, Doubletree, Doubletree by Hilton Varna, Varna, Golden Sands, Helios Spa & Resort, Black Sea, Black Sea coast, foreign tourists, Tetrareal, George Velchev, resorts, Claudio SturmTag-uri:Hilton, Doubletree, Hilton Doubletree Varna, Varna, Nisipurile de Aur, Helios Spa & Resort, Marea Neagra, litoralul Marii Negre, turiştii străini, Tetrareal, George Velcevstatiuni,, Claudio Sturm

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!