editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Hilton deschide primul hotel la Nisipurile de Aur

hilton_varna_nisipuri
Hilton
îşi deschide primului hotel pe litoralul Mării Negre la Varna
Lanţul internaţional Hilton a optat pentru litoralul bulgăresc în defavoarea României pentru deschiderea primului hotel de la Marea Neagră, afiliindu-se cu Tetrareal AD, firmă controlată de Georgi Valchev, proprietarul hotelului Helios Spa&Resort, situat în celebra staţiune Nisipurile de Aur.
Am negociat doi ani afilierea hotelului Helios Spa&Resort la lanţul Hilton. Un corp al hotelului va fi afiliat la DoubleTree By Hilton (patru stele), unul la Hilton (cinci stele) iar un corp va rămâne sub brandul Helios Spa&Resort”, a declarat Claudio Sturm, directorul general al hotelului Helios Spa&Resort. Complexul hotelier operează 404 camere, un centru business, două piscine exterioare, una interioară, o saună şi un centru de fitness.
Nou hotel, Doubletree by Hilton Varna, va oferi acces direct şi la Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic, cu o varietate de tratamente de revigorare a tonusului, înfrumuseţare şi refacere, toate acestea şi cu ajutorul produselor marca Environ de îngrijre a pielii.
Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic este unul dintre cele mai mari centre spa din Bulgaria, cu o suprafaţă de 2.300 metri pătraţi, fiind echipat la cele mai înalte standarde.
Proprietarul hotelului, Georgi Velchev, a declarat că hotelul operează în prezent la un grad de ocupare de 75%, iar în august va ajunge la 90%, vârful de sezon.Circa 2.100 de români s-au cazat de la începutul anului în hotel, dintr-un total de 6.500 de turişti. Astfel, faţă de 2009, când Helios Spa a cazat circa 1700 de români dintr-un total de 12.000 de clienţi, anul acesta turiştii români au ocupat mai bine de o treime din total.
Şanse ca brandul Hilton să deschidă un hotel pe litoralul românesc sunt puţine, ţinând cont că multe hoteluri din staţiunile turistice de la noi au intrat „prea uşor” pe mâna unor afacerişti care nu au investit în ele, potrivit lui Georgi Velchev. Omul de afaceri, care mai deţine pe litoralul bulgăresc şi hotelul Sol Melia Grand Hermitage, a spus că în urmă cu cinci ani a fost contactat de proprietarul hotelului de cinci stele Rex din Mamaia, pentru o eventuală tranzacţie de preluare, însă nu a acceptat din cauza preţului prea ridicat.
Acum cinci ani litoralul românesc mi se părea mai atragător, însă acum nu aş mai cumpăra hoteluri de pe litoralul românesc pentru că nu poţi să investeţi fără să te gândeşti la ce ai de câştigat pe termen lung. Litoralul românesc nu are o strategie de dezvoltare pe termen lung pentru că nu sunt investitori serioşi”, a spus el, adăugând că ar investi mai repede în hotelurile din Capitală.
Domnia sa a explicat: „Cele mai multe hoteluri de pe litoralul românesc au ajuns în mâinile unor oameni care nu au investit în dezvoltarea lor şi care nu au strategie pe termen lung".
Litoralul bulgăresc s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, ca urmare a investiţiilor ample în regimele hoteliere. Comparativ cu litoralul românesc, unde doar 5% din turişti sunt străini, grosul fiind asigurat de români, litoralul bulgăresc atrage anual peste 85% turişi străini.Izabela Sîrbu

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!