editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Carpatair: Peste 200 de turisti straini si-au petrecut weekendul de Halloween in Transilvania

carpatair.jpg_turism_bilete_avion

Timisoara, 1 Noiembrie 2010: Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara,  a derulat in perioada 12 octombrie-2 noiembrie 2010 campania „Weekend de Halloween in Transilvania” prin care a adus in Romania peste 200 de turisti din Italia si Germania. Campania a inclus bilete de avion la tarife speciale incepand de la 78 euro+taxe (dus-intors) pentru zboruri cu plecare din cele doua tari catre 3 destinatii din Romania.

Din numarul total al turistilor care au ales Romania prin Carpatair ca destinatie de Halloween, 60% au provenit din Italia, iar 40% din Germania. Majoritatea au ales sa stea 3 zile, principalele destinatii vizitate fiind Castelul Bran si vechiul orasul medieval Sighisoara.

Week-end de Halloween in Transilvania este prima campanie dintr-un program mai amplu prin care dorim sa crestem turismul de tip incoming. Rezultatele inregistrate pentru acest week-end sunt incurajatoare in conditiile in care singurele instrumente de promovare ale campaniei in exterior au fost websitul companiei si retelele sociale. Destinatiile promovate si preturile atractive au fost suficient de puternice pentru a-i aduce pe turistii straini in zona Sighisoarei si a Branului” a declarat Paula Ardelean,  Vice-presedinte Marketing & Vanzari.

Promotia de Halloween a fost valabila pentru zborurile din 8 orase din Italia (Ancona, Bari, Bologna, Florenta, Venetia, Verona, Milan-Bergamo, Roma-Fiumicino) si 3 din Germania (Düsseldorf, München, Stuttgart) catre Bucuresti, Timisoara si Sibiu.

Pe perioada iernii, Carpatair isi largeste operatiunile din Bacau prin lansarea a trei noi zboruri directe catre destinatii din Italia: Roma (Fiumicino), Torino, Milano (Bergamo). Compania isi consolideaza astfel pozitia de lider pe ruta Italia, avand cele mai multe destinatii operate si cu cele mai multe zboruri/saptamana.

Carpatair opereaza pe piata companiilor aeriene de linie din Romania, alaturi de jucatori precum Tarom, Lufthansa, Air France, AlItalia, British Airways si Malev.

DESPRE CARPATAIR:

Infiintata in 1999, Carpatair estein prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa. Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania, oferind pasagerilor posibilitati de conexiune pentru orice destinatie operata de companie in mai putin de 20 min. Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari. Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni si Craiova.

Departamentul Marketing Carpatair

marketing@carpatair.com

Pentru detalii suplimentare puteti contacta Carpatair Call Center:

Tel:  +(40) 256 300 900;  +(40) 372 300 900
Tel verde: 08 008 300 900 (valabil in Romania)

Email: reservations@carpatair.com 

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!