editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Programul inscrueru tumpurii - editia de iarna - a fost prelungit pana la 1 decembrie 2010

vacante_inscrieri_timpurii_hotel_camere_Litoral

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism - impreuna cu celelalte asociatii si patronate din turism - au decis prelungirea programului “Inscrieri timpurii” – editia de iarna - pana la data de 1 decembrie 2010, pentru a veni in sprijinul turistilor romani care doresc sa petreaca o vacantă de iarna in Romania la cele mai mici tarife. ANAT recomanda tuturor romanilor care doresc sa isi petreaca vacanta de iarna intr-un cadru adecvat, oferit de unitatile hoteliere din tara si de statiunile turistice, sa valorifice  ofertele din cadrul Programului “Înscrieri timpurii” – editia de iarna, urmatoarele doua saptamani reprezentand intervalul final in care mai pot beneficia de aceasta oferta avantajoasa. Turistii pot achizitiona de la agentiile de turism membre ANAT pachete turistice in cadrul programului “Inscrieri Timpurii”, avand parte de un discount de pana la 20 % din valoarea totala a pachetului. Singura conditie este achizitionarea unui pachet de servicii turistice cu plata integrala pana pe 1 decembrie 2010.  Pachetul achizitionat poate fi pentru petrecerea Anului Nou, a Craciunului sau a concediului din sezonul de iarna,  in intervalul 1 decembrie 2010 - 28 februarie 2011. Hotelurile din statiunile romanesti si agentiile membre ANAT, agentii care reprezinta singurii actori economici de unde se pot cumpara aceste pachete de vacanta, sunt inscrise pe  pagina web a asociatiei la linkul: http://www.anat.ro/inscrieritimpurii/

 Programul a fost initiat si dezvoltat de ANAT, in 2009, prin Comisia de Turism Intern si Incoming, in parteneriat cu patronatele hoteliere alaturi de celelalte organizatii din turismul romanesc. La aceasta prima editie de iarna s-au inscris circa 50 de hoteluri de 2, 3 şi 4 stele din statiuni montane (Arieseni, Busteni, Gura Humorului, Poiana Brasov, Predeal, Sinaia etc.), statiuni balneare (Baile Olanesti, Covasna), zone de turism rural (Maramures, Bucovina, Marginimea Sibiului, Bran-Moieciu, Valea Mare) dar si de pe Litoral (Eforie Nord, Mamaia).  La editia de vara a acestui program au aderat peste 200 de unitati de cazare si au fost cumparate circa 50.000 de pachete turistice, fata de 30.000, cate au fost inregistrate  la prima ediţie, in 2009. Oferta a inclus hoteluri de la 2 la 5 stele, atat de pe Litoralul Marii Negre, cat si din statiuni montane, balneare, Delta Dunarii, zone de agroturism etc.

Programul este sustinut si proovat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si al Turismului, in parteneriat cu ANAT si celelalte organizatii patronale si de promovare.


Pentru alte amănunte, Ioana DOBRESCU, Secretar general ANAT, Purtător de cuvânt ANAT
ioana.dobrescu@anat.ro

0751.183.870

                                                                                                   

 

 

 

 

 

                                                       

                                                                                               

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!