editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Radisson Blu a preluat managementul Centre Ville

Radisson Blue, eleganta si rafinament de 5 stele

Hotel_Radisson_Blue_cazare_vacante
Portofoliul din Bucureşti al grupului hotelier Rezidor se extinde la  peste 700 de camere 
Rezidor, unul dintre grupurile hoteliere cu cea mai dinamică creştere la nivel mondial, îşi extinde portofoliul în capitala României, ajungând la 718 camere. Pe lângă hotelul Radisson Blu din Bucureşti, deschis în 2008, cu o capacitate de 424 camere, Rezidor preia, începând cu 1 decembrie 2010, şi administrarea celor 294 de apartamente din cadrul complexului Centre Ville. 
O parte a complexului, incluzând 62 de apartamente, va prelua în curând denumirea Radisson Blu, urmând ca  restul să fie trecute gradual sub acelaşi brand. Atât hotelul Radisson Blu cât şi complexul aparthotel  sunt deţinute de acelaşi proprietar, S.C. Bucureşti Turism S.A.
“Capitalele şi oraşele mari din Europa de Est reprezintă o importantă piaţă de dezvoltare  pentru Radisson Blu, brandul nostru modern, care oferă servicii complete la cele mai înalte standarde. Suntem încântaţi să ne extindem cooperarea excelentă cu S.C. Bucureşti Turism S.A. şi să ne consolidăm astfel prezenţa în Bucureşti”, a declarat Kurt Ritter, President & CEO Rezidor. 
La rândul său, Yilmaz Yildirimlar, director general al hotelului Radisson Blu din Bucureşti, desemnat în urmă cu o săptămână “Hotelierul anului 2010” în cadrul prestigioasei conferinţe Hospitality Trends, a declarat:” Extinderea portofoliului Rezidor este urmarea firească a unei creşteri organice a celor două unităţi hoteliere de succes, Radisson Blu şi Centre Ville, care se completează reciproc,
pentru a oferi clienţilor un concept unic: un complex hotelier de lux, situat chiar în inima capitalei, în vecinătatea principalelor atracţii turistice şi totodată în centrul zonei financiare şi de afaceri, oferind în acelaşi perimetru accesul la cea mai extinsă gamă de servicii şi facilităţi hoteliere, atât pentru afaceri cât şi pentru relaxare. În urma acestei fuziuni, ne dorim să devenim complexul hotelier preferat în Bucureşti atât pentru clienţii pe termen lung, cât şi pentru cei care aleg sejururi de câteva zile”.  Radisson Blu va asigura managementul complexului cu o suprafaţă totală de aproximativ 95 000 m², care include hotelul Radisson Blu, Centre Ville ApartHotel şi Centre Ville Elite ApartHotel. Clienţii complexului pot alege între camere standard, din clasa business, apartamente executive sau de lux, toate cu un design
modern şi  dotări tehnice de excepţie. 
Centrul de conferinţe dispune de o elegantă sală de recepţii şi de 11 săli de ultramoderne de conferinţe şi evenimente, incluse în cele mai bune oferte pentru turismul de tip MICE (meetings, incentives, conferences and exhibitions) din Europa, găzduind în ultimii ani numeroase evenimente de amploare la nivel naţional şi regional. 
Atât Hotelul Radisson Blu din Bucureşti cât şi complexul Centre Ville s-au impus ca repere în industria ospitalităţii din România, oferind clienţilor o ambianţă elegantă şi design inovator, facilităţi exclusiviste şi servicii de o calitate impecabilă, menite să răspundă celor mai exigente cerinţe.(Gilia Craciun)

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!