editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Targul International de Turism Holiday Market

spring_targ_vacante_turism
In prag de primavara, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) organizeaza cea de-a doua editie a Targului International de Turism "Holiday Market", eveniment ce se va desfasura in perioada 17 - 20 martie 2011, in cadrul Centrului International de Conferinte, Palatul Parlamentului.

Holiday Market inseamna un numar de peste 100 de expozanti din tara si din strainatate (dintre tarile reprezentate amintim Cipru, Bulgaria, Malta, Indonezia, Israel, Turcia) si o suprafata expozitionala ce depaseste 3.500mp.

Printre expozanti se numara agentiile de turism ANAT, companii aeriene, birourile de turism ale unor tari in Romania, destinatiile romanesti - prin Asociatiile de promovare regionale Litoral-Delta Dunarii, Maramures, Bucovina, Brasov, Sighisoara, Sibiu, Prahova, Gorj, precum si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si o serie de autoritati locale (Primaria Municipiului Campulung, Primaria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Judetean Harghita).

La Holiday Market, agentiile ANAT ofera pachete turistice pentru vacantele de vara - destinatii variate, tarife early booking, oferte speciale, vacantele din programul "Inscrieri timpurii".

Organizatorii au pregatit premii pentru vizitatori, constand in pachete turistice in Romania si in strainatate, prin participarea la tombola Targului, unde vor fi inscrise toate biletele de intrare completate si depuse in urnele special amenajate.

Incepand din acest an, Targul "Holiday Market" beneficiaza de o pagina de Facebookactiva, care ofera informatii utile pentru vizitatori, acestia putand participa si la un Concurs de fotografie, cu premii pentru o vacanta perfecta (aparat de fotografiat, bicicleta, accesorii camping etc.).

Corina Martin, Presedinte ANAT: "Intreaga industrie turistica, cat si publicul larg aveau nevoie de un targ de turism organizat de profesionisti, la standarde internationale. Va asteptam sa va bucurati de vacantele ANAT si sa profitati din nou de programele speciale "Vacanta in tara mea - 2011" si de reducerile Early booking pentru destinatiile externe."

Pentru informatii actualizate zilnic privind expozantii, caile de acces si alte detalii referitoare la eveniment, va invitam sa vizitati pagina oficiala Holiday Market: www.targuri-anat.ro.


Contact
Ioana Dobrescu
Secretar General ANAT
Mob.: 0751.183.870
ioana.dobrescu@anat.roMaria Onea

Responsabil Proiect
Mob: 0722.646.806
maria.onea@ralcom.ro

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!