editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Vizitati Restaurantul Deja Vu, la Cluj

th_dejavu_restaurant_cluj_turism_gastronomie

Restaurantul de lux al pensiunii ofera rafinamentul culinar al bucatariei internationale, cu meniuri speciale si vinuri de colectie atent selectionate. Pensinea pune la dispozitia clientilor 10 camere cu pat dublu, 3 suite cu gradina de vara proprie si un apartament VIP.
Au fost organizate in restaurantul pensiunii numeroase degustari de vinuri, degustari de deserturi si degustari de preparate culinare internationale.

Restaurantul de lux al pensiunii ofera rafinamentul culinar al bucatariei internationale, cu meniuri speciale si vinuri de colectie atent selectionate. Pensinea pune la dispozitia clientilor 10 camere cu pat dublu, 3 suite cu gradina de vara proprie si un apartament VIP.

Au fost organizate in restaurantul pensiunii numeroase degustari de vinuri, degustari de deserturi si degustari de preparate culinare internationale.

Toate evenimentele organizate in cadrul pensiunii se bucura de priceperea si talentul bucatarilor, de amabilitatea si profesionalismul ospatarilor. Restaurantul pensiunii Déjà Vu isi asteapta clientii cu preparate culinare de exceptie, adevarate capodopere ale artei culinare. In meniul restaurantului se pot regasi preparate din carne de vita, porc, pui, peste, salate, paste si antreuri, deserturi. Preparatele culinare oferite clientilor au fost preluate din bucataria internationala si sunt pregatite la cel mai inalt nivel calitativ de maistrul bucatar Sergiulette. Iar pentru cei care doresc sa petreaca o seara de neuitat savurand gustoasele preparate ale bucatariei, au posibilitatea sa deguste vinuri de inalta clasa, atent selectionate, produse ale unor podgorii renumite din Italia, Spania, Chile sau Franta.

Toate evenimentele organizate in cadrul pensiunii se bucura de priceperea si talentul bucatarilor, de amabilitatea si profesionalismul ospatarilor. Restaurantul pensiunii Deja Vu isi asteapta clientii cu preparate culinare de exceptie, adevarate capodopere ale artei culinare. In meniul restaurantului se pot regasi preparate din carne de vita, porc, pui, peste, salate, paste si antreuri, deserturi. Preparatele culinare oferite clientilor au fost preluate din bucataria internationala si sunt pregatite la cel mai inalt nivel calitativ de maistrul bucatar Sergiulette. Iar pentru cei care doresc sa petreaca o seara de neuitat savurand gustoasele preparate ale bucatariei, au posibilitatea sa deguste vinuri de inalta clasa, atent selectionate, produse ale unor podgorii renumite din Italia, Spania, Chile sau Franta.

http://www.deja-vu.ro/

Adress: Cluj Napoca, Str. Ion Ghica Nr. 2 - Cluj Napoca
Tel: :+40 264 354939 , 354940, 354941 | Fax: 0264 - 354 939
office@deja-vu.ro | www.deja-vu.ro

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!