editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

ANAT a lansat programul Inscrieri timpurii pentru sezonul estival 2012

black_sea_mamaia_beach.jpg

 

ANAT LANSEAZA A PATRA EDITIE A PROGRAMULUI INSCRIERI TIMPURII PENTRU SEZONUL ESTIVAL 2012

Reducerile vor fi de pana la 30%, pentru hoteluri de la 2 la 5 stele, atat de pe Litoralul Marii Negre, cat si din statiuni montane, balneare, Delta Dunarii, zone de agroturism, etc.
ANAT lanseaza a patra editie a programului "Inscrieri timpurii de vara".
Acest program a fost deja lansat si prezentat, in parteneriat cu celelalte asociatii si patronate din turism, cu ocazia Forumului National de Turism din 28 ianuarie 2012, desfasurat la Moeciu.
Campania promotionala presupune acordarea unor reduceri de pret de pana la 30% pentru turistii care aleg sa achizitioneze de la agentiile de turism membre ANAT un pachet de servicii turistice cu plata integrala in perioada 1 februarie 31 martie 2011. Pot fi achizitionate pachete turistice pentru petrecerea concediului de vara in intervalul mai - septembrie 2011.
Oferta cuprinde hoteluri si unitati de cazare de la 2 la 5 stele pe Litoralul Marii Negre, in statiunile montane, balneare si de agroturism, precum si in Delta Dunarii.
Programul Inscrieri Timpurii a fost initiat si dezvoltat de ANAT la finele anului 2008, in parteneriat cu patronatele hoteliere si cu celelalte organizatii din turismul romanesc si lansat pe 1 februarie 2009.
Declaratie Corina Martin, presedinte ANAT : In fiecare an, acest program a castigat interesul consumatorilor de vacante in Romania, motiv pentru care nivelul vanzarilor a crescut considerabil de la editie la editie.
Ne asteptam ca si in acest an sa inregistram cresteri fata de anii anteriori. Discounturile atractive si serviciile ofertate reprezinta motivatii imbatabile pentru a convinge turistii romani sa aleaga vacante in Romania prin "Inscrieri Timpurii, numai in agentiile ANAT. In acest sens, am extins si in acest an parteneriatele cu patronatele hoteliere cu acoperire la nivel national.
Marea noutate a editiei 2012 este faptul ca tarifele din programele din intreaga Campanie "Vacanta in tara mea" vor fi extinse si catre agentiile ANAT Moldova, deci vor fi valabile si pentru turistii moldoveni, prin Protocolul semnat la 08 decembrie 2011. In acest fel, atragem in destinatiile de vacanta romanesti o crestere a circulatiei turistice dinspre Moldova, odata cu o mai buna promovare a ofertei noastre de vacante.
Turistii interesati de achizitionarea unei vacante in conditiile prevazute in programul "Inscrieri Timpuri" sunt invitati pe site-ul ANAT, http://www.anat.ro/inscrieritimpurii/unitati_cazare.php , pentru a obtine detalii cu privire la agentiile de turism membre ANAT care participa la programul Inscrieri Timpurii-editia 2012, cat si detalii legate de unitatile hoteliere care au aderat la program.
Reamintim ca toate ofertele si programele speciale sunt disponibile exclusiv prin agentiile de turism membre ANAT, si nu direct la receptia hotelurilor.
Corina Martin
Presedinte ANAT

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!