editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Albena, destinatia externa de Paste a romanilor

albena_turism_hotel_Paste_2012.jpg

 
Ca

            Românii vor beneficia, în acelaşi preţ, pe lângă cazare şi masă, de multe programe interesante, care nu le vor permite să se plictisească nicio clipă. Va fi un meniu special în ziua de Paşte, muzică live în cadrul restaurantelor pe durata servirii cinei, plus programe de animaţie, competiţii şi jocuri: volei pe plajă, fotbal pe plajă, tenis de masă, şah.

            Pentru perioada 13-16 aprilie, sunt deschise hoteluri precumKaliakra Standard 4* (ultra all inclusive, 43 euro/zi loc în camera dublă), Laguna Garden 4* (all inclusive, 35 euro/zi loc în camera dublă), Ralitsa 3* (ultra all inclusive, 30 euro/zi loc în camera dublă). Pentru hotelul de 5 stele Flamingo Grand, oferta este valabilă pentru perioada 13.04 – 17.04.2012, iar tarifele pornesc de la 52 de euro/zi de persoană, în funcţie de standardul camerei. Regimul de masă este de demipensiune.

            Important! Copiii cu vârsta de până în 2 ani beneficiază de gratuitate, primul copil până în 12 ani beneficiază de gratuitate iar pentru cel de-al doilea copil se plăteşte 30% din preţ. Al treilea adult (peste 12 ani) cazat în camera dublă cu pat suplimentar alături de 2 adulţi va plăti 60% din preţ.

            Turiştii pot asista la slujba religioasă de Înviere la Catedrala din Varna, la Biserica Sf. Gheorghe din Balcik şi la Biserica din Obrochishte. Se va asigura transfer de la hotel.  

Românii care aleg Albena vor beneficia de multe alte servicii contra cost: excursii (Varna, Plimbare prin „Oraşul Alb – Balcik”), centre SPA ("Ralitsa Superior" şi “Spa Elements" din incinta hotelului "Flamingo Grand" – unul dintre cele mai moderne centre spa din Bulgaria), mini golf, tenis de câmp, baschet, fotbal, volei (în sală), echitaţie, biliard, închiriere biciclete, rent a car. Merită menţionat că baza sportivă "Albena" este una dintre cele mai mari baze de recuperare din această parte a lumii. Combinaţia excelentă dintre dotarea sportivă profesională, hoteluri moderne, posibilităţi de SPA şi natura minunată fac din Albena un centru atractiv pentru adepţii sportului de toate vârstele prin fiecare anotimp al anului. Prin varietate şi posibilităţi, Baza sportivă "Albena" concurează cu bazele sportive din Antalya, Cipru şi Europa de Vest, iar prin raportul calitate – preţ este fără dubii un învingător.
Pachete turistice la super-preţuri: 129 euro de persoană la 4 stele ultra all inclusive, 208 euro de persoană la 5 stele ► Staţiunea aşteaptă circa 3.000 de români

 

             

în fiecare an, staţiunea Albena îşi aşteaptă primii turişti români în perioada Sfintelor Sărbători de Paşte. Potrivit estimărilor conducerii societăţii Albena, circa 3.000 de turişti români. Anul trecut, în Albena au ales sejururi de Paşte 3.300 de turişti, care au consumat 9350 de nopţi de cazare, dintre care 85% au fost români. Majoritatea ofertelor sunt valabile pentru perioada 13-16 aprilie, fiind deschise 7 hoteluri de 3, 4 şi 5 stele.

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!