editia curenta - Anul XII, nr. 1, 2019 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Conferinta Anuala GlobalStar Travel

hotelstar.jpg

     Cea de-a 10-a Conferinţă Anuală GlobalStar, operator mondial în industria turismului, are loc în perioada 23 – 25 mai, la Bucureşti, sub patronajul touroperatorului Perfect Tour, agenţie românească de turism care este partener exclusiv GlobalStar în România. GlobalStar organizează anual o conferinţă dedicată partenerilor din întreaga lume, la acest eveniment fiind invitaţi şi furnizori din industria turismului la nivel mondial. 
     
Conferinţa include atât întâlniri ale echipei administrative a GlobalStar, dar şi diferite workshop-uri, mese rotunde şi discuţii pe diferite teme din industria ospitalităţii. Reţeaua GlobalStar continuă să se dezvolte, iar un număr tot mai mare de clienţi invită GlobalStar să participe la diferite licitaţii regionale sau globale.
       În ultima perioadă, clienţii corporate sunt tot mai interesaţi de eficientizarea activităţii de turism de afaceri şi de aceea calitatea serviciilor şi respectarea promisiunilor sunt motivele principale pentru care aceştia aleg să renunţe la alţi furnizori şi să colaboreze cu GlobalStar, arată organizatorii.

      
Participanţii la conferinţa de la Bucureşti sunt reprezentaţi de partenerii GlobalStar şi angajaţii acestora, dar şi de reprezentanţi ai industriei de turism, furnizorii de servicii de business travel. 
      
Cea de-a 10-a Conferinţă Anuală a GlobalStar Travel Management este o oportunitate pentru Perfect Tour şi pentru România de a se prezenta în faţa delegaţilor internaţionali ca un furnizor de servicii de business travel de înaltă calitate, dar şi ca o destinaţie turistică atractivă, atât pentru turismul de recreere, cât şi pentru turismul de afaceri. 
       
GlobalStar Travel Management a ales România să găzduiască Conferinţa Anuală GlobalStar din acest an, în urma unei competiţii la care au participat agenţii de turism din mai multe ţări din regiune, precum Turcia, Luxemburg, Grecia, Kazakhstan, Africa de Sud, Marea Britanie, Croaţia, Egipt sau Iordania. 
       
În anii trecuţi, conferinţele anuale au fost organizate în Buenos Aires (2006), Las Vegas (2007), Dubai (2008), Macau (2009), Sao Paulo (2010) şi Miami (2011).
rightbanner_home.jpg

Turismul de afaceri ar putea avea o creştere de 5% până la 7% în România, în următorii ani, iar creşterea numărului de turişti va veni odată cu dezvoltarea infrastructurii, a declarat, miercuri, Carmen Moraru, director general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în deschiderea celei de-a 10-a Conferinţe Anuale a GlobalStar, operator mondial în industria turismului.            ”Prognozez o creştere de 5 - 7 la sută a turismului de afaceri în România, iar, pe fondul dezvoltării infrastructurii, numărul de vizitatori va creşte. La nivelul anului 2011, au fost înregistraţi în unităţile de cazare între 1,5 - 1,6 milioane de turişti, creşterea pe 2011 fiind de 12 la sută. Acest trend pozitiv se va menţine şi în prima parte a anului 2012, cu o creştere de doi digit”, a precizat Carmen Moraru.            Oficialul MDRT a spus că industria turismului se confruntă cu un mediu complex economic pe plan internaţional, simte efectele crizei financiare internaţionale şi situaţia dificilă din zona euro şi sunt necesare programe europene de sprijinire a industriei turismului, parteneriate public-private, asigurarea unei circulaţii sigure în interiorul şi în afara frontierelor, colaborare în interiorul Uniunii Europene, Organizaţiei Mondiale a Turismului, pentru creşterea competitivităţii industriei călătoriilor şi ospitalităţii.Participanţii la conferinţa GlobalStar sunt reprezentaţi de partenerii GlobalStar şi angajaţii acestora şi de reprezentanţi ai industriei de turism, furnizorii de servicii de business travel.
2.jpg

            Perfect Tour este partner exclusiv al GlobalStar în România.   Reprezentanţii Perfet Tour consideră că întâlnirea de la Bucureşti este o oportunitate pentru touroperatorii români de a se prezenta în faţa delegaţilor internaţionali ca un furnizor de servicii de business travel de înaltă calitate, dar şi ca o destinaţie turistică atractivă, atât pentru turismul de recreere, cât şi pentru turismul de afaceri.            GlobalStar Travel Management a ales România să găzduiască, în perioada 23 – 25 mai, la Bucureşti, Conferinţa Anuală GlobalStar din acest an, în urma unei competiţii la care au participat agenţii de turism din mai multe ţări din regiune, precum Turcia, Luxemburg, Grecia, Kazahstan, Africa de Sud, Marea Britanie, Croaţia, Egipt sau Iordania.
imagesCAVEN6F5.jpg

Excursie de 30.000 de dolari la Polul Nord
Perfect Tour promovează în pachetele sale turistice şi destinaţia Polul Nord, unde organizează, cu parteneri externi, excursii la preţuri de 30.000 de dolari, pentru pasionaţii de expediţii şi turism extrem.
          Potrivit directorului de marketing al touroperatorului Perfect Tour, Alice Martiş, un român a cumpărat deja primul pachet turistic pentru o expediţie la Polul Nord şi va călători la bordul celui mai puternic spărgător de gheaţă din lume ”50 Years of Victory”.
Sejurul de 14 zile al turistului român urmează să înceapă în luna iulie, iar traseul călătoriei va fi Helsinki, Murmansk, Marea Barents, Polul Nord, Oceanul Arctic şi insulele şi arhipelagurile ruseşti.La Polul Nord, potrivit informaţiilor remise de Perfect Tour, turiştii reuniţi într-un grup internaţional, vor sta patru zile, unde vor face plimbări cu elicopterul deasupra marilor gheţari.Pachetul turistic include pensiune completă, expediţii pe ţărm, ghizi specializaţi, echipament special adaptat regiunii.
”50 Years of Victory” asigură turiştilor facilităţi de recreere, sală de gimnastică, piscină, saună, bibliotecă, bar şi ring de dans. Condiţiile de cazare din navă nu sunt de lux, ci sunt special gândite să asigure confortul şi siguranţa pasagerilor în mediul arctic.Agenţia de turism Perfect Tour a înregistrat, în primele trei luni ale anului, o cifră de afaceri de şapte milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de aceeaşi perioadă din 2011. Valoarea produselor vândute a variat între 300 şi 60.000 de euro.Perfect Tour este partener exclusiv al GlobalStar în România şi organizatorul, la Bucureşti, în perioada 23 - 25 mai, al celei de-a 10-a Conferinţe Anuale a GlobalStar, operator mondial în industria turismului. Reprezentanţii Perfect Tour consideră că întâlnirea de la Bucureşti este o oportunitate pentru touroperatorii români de a se prezenta în faţa delegaţilor internaţionali ca un furnizor de servicii de business travel de înaltă calitate, dar şi ca o destinaţie turistică atractivă, atât pentru turismul de recreere, cât şi pentru turismul de afaceri.

http://www.globalstartravel.com/

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

Din Sumarul Editiei Curente

» vezi toate articolele din aceasta categoria

» vezi toata editia

 

nume foto

Oferte litoral Romania

crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 2,93 (up)
ROBOR la şase luni a fost 3,22%
(up)
ROBOR noua luni 3,34
(same)
la_multi_ani_2019_v6.png
carduri_raiffeisen_jpg.png

Raiffeisen Bank a depasit pragul de 500.000 de carduri de credit, iar o alta noutate implementata in noiembrie este acordarea pe loc a cardurilor de credit in agentiile bancii sau in locurile special amenajate (cum sunt birourile mobile din magazinele eMag).        
 -----------------------------------------
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, vineri, un curs de referinţă de 4,6975 lei/euro, depreciere de 0,18%, a leului, faţă de nivelul de joi. Dolarul a fost cotat la 4,1192 lei, depreciere de 0,16% a leului.
Preţul gramului de aur a scazut la 170,2283, față de joi.

------------------------------------------
ARTICOLELE PRECEDENTE SE REGĂSESC ÎN ARHIVĂ
portofel_bani_salariu_38358900.jpg
              ALERTA
Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată va fi majorat la 2.080 lei lunar, iar salariul minim brut pentru angajaţii cu studii superioare şi vechime de cel puţin un an în domeniul studiilor superioare va fi de 2.350 de lei, de la 1 ianuarie, a anunţat premierul Viorica Dăncilă

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

Transferurile financiare pentru postările publicitate pot fi făcute
în contul RO64 RNCB 0281090594410001, BCR Floreasca - Media News Net SRL, J40/16178/29.08.2007, C.I.F. RO 22329021. Veți primi factura în format electronic. Va rugam semnalați transferul financiar la adresa breakingnewsjournal77@gmail.com  Tel. 0722.601.195Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna decembrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatatewww.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si luxoa... mai multe detalii

Schimbări în managementul DPD

  DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, anunta schimbari strategice in echipa de conducere. Danail Danailov, membru al C... mai multe detalii

Grupul VELUX câștigă aurul la prestigioasa competiție internațională EPICA Awards

Grupul VELUX câștigă aurul la prestigioasa competiție internațională EPICA Awards, singurul premiu creativ jurizat de jurnaliști, pentru campania intitulată „The Indoor Generation - Ge... mai multe detalii

Alfredo Seafood obține certificarea MSC

Alfredo Seafood,una dintre cele mai importante marci din Romania, sub a carei denumire sunt importate si distribuite produse din peste si fructe de mare, anunta obtinerea certificarii MSC (Marit... mai multe detalii

Penalitățile comerciale pot fi supuse TVA

Companiile care închiriază proprietăți sau prestatorii de servicii pe bază de abonament precum:telecomunicațiile (telefonie, internet, televiziune), utilitățile publice, publicațiile e... mai multe detalii

Tren direct Cluj-Viena, din 9 decembrie

De duminică circulă un tren direct între Cluj şi Viena şi vestea este bună, fiindcă România este tot mai izolată din punct de vedere feroviar şi trenurile internaţionale sunt în declin.... mai multe detalii

Propunerea Directivei UE. Impozitarea activitaților digitale

Autor: Alexander Milcev, Partener, Liderul Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România La nivel european, asistăm la o dezbatere aprinsă între statele membre pe pr... mai multe detalii

AmCham cere retragerea OUG propusa de MFP

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham Romania) a anunţat, miercuri, că solicită retragerea imediată a proiectului de Ordonanţa de Urgenţă privind noile măsuri fiscale anuntaţe ... mai multe detalii

Acțiunile Erste Bank și Raiffeisen Bank, prăbușire la Bursă

Acțiunile proprietarului BCR, grupul austriac Erste Group Bank AG, și cele ale rivalului Raiffeisen Bank International se depreciază puternic miercuri, după măsurile anunțate de Guvernul Rom... mai multe detalii

Guvernul mdifică pragul dobanzii raprtat la ROBOR

Activele băncilor vor fi impozitate dacă nivelul ROBOR va depăși nivelul de 2% a anunțat, vineri, premierul Viorica Dăncilă, în ședința de guvern în care a fost aprobată ordonanța cu&n... mai multe detalii

CC investigheaza bancile comerciale

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație la băncile comerciale pentru a vedea dacă între acestea există înțelegeri ilegale privind concurența pe piața liberă. CC a făcut public... mai multe detalii

CTP castiga premiul Best Warehouse Developer

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, isi reconfirma pozitia de lider al pietei loca... mai multe detalii

Bancpost nu mai există

De la 1 ianuarie 2019, Bancpost nu mai există, după ce a post preluată prin fuziune prin absorbție de Banca Transilvania. Managementul BT a dat un mesaj clienților. „Suntem bucu... mai multe detalii

Rezervele internaíonale ale României, 36,8 miliarde euro

La 31 decembrie 2018, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 33.065 milioane euro, față de 32.531 milioane euro la 30 noiembrie 2018. În cursul lunii au... mai multe detalii

Monede dedicate preluării președinției UE

În conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României, începând cu data de07  ianuarie 2019, Banca Naţională a României va lansa în circuitul ... mai multe detalii

Directorul Băncii Mondiale a demisionat

Jim Yong Kim si-a prezentat demisia din functia de presedinte al Bancii Mondiale, pentru a lucra in sectorul privat. Informatia a fost confirmata de surse citate de publicatiile The Gu... mai multe detalii

INS a revizuit dinamica de creștere a economiei

Institutul Naţional de Statistică (INS) a revizuit în sus, vineri, de la 4,3% la 4,4%, pe seria brută, creşterea economică din al treilea trimestru al anului trecut, faţă de aceeaşi perioa... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!