editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Conferinta Anuala GlobalStar Travel

hotelstar.jpg

     Cea de-a 10-a Conferinţă Anuală GlobalStar, operator mondial în industria turismului, are loc în perioada 23 – 25 mai, la Bucureşti, sub patronajul touroperatorului Perfect Tour, agenţie românească de turism care este partener exclusiv GlobalStar în România. GlobalStar organizează anual o conferinţă dedicată partenerilor din întreaga lume, la acest eveniment fiind invitaţi şi furnizori din industria turismului la nivel mondial. 
     
Conferinţa include atât întâlniri ale echipei administrative a GlobalStar, dar şi diferite workshop-uri, mese rotunde şi discuţii pe diferite teme din industria ospitalităţii. Reţeaua GlobalStar continuă să se dezvolte, iar un număr tot mai mare de clienţi invită GlobalStar să participe la diferite licitaţii regionale sau globale.
       În ultima perioadă, clienţii corporate sunt tot mai interesaţi de eficientizarea activităţii de turism de afaceri şi de aceea calitatea serviciilor şi respectarea promisiunilor sunt motivele principale pentru care aceştia aleg să renunţe la alţi furnizori şi să colaboreze cu GlobalStar, arată organizatorii.

      
Participanţii la conferinţa de la Bucureşti sunt reprezentaţi de partenerii GlobalStar şi angajaţii acestora, dar şi de reprezentanţi ai industriei de turism, furnizorii de servicii de business travel. 
      
Cea de-a 10-a Conferinţă Anuală a GlobalStar Travel Management este o oportunitate pentru Perfect Tour şi pentru România de a se prezenta în faţa delegaţilor internaţionali ca un furnizor de servicii de business travel de înaltă calitate, dar şi ca o destinaţie turistică atractivă, atât pentru turismul de recreere, cât şi pentru turismul de afaceri. 
       
GlobalStar Travel Management a ales România să găzduiască Conferinţa Anuală GlobalStar din acest an, în urma unei competiţii la care au participat agenţii de turism din mai multe ţări din regiune, precum Turcia, Luxemburg, Grecia, Kazakhstan, Africa de Sud, Marea Britanie, Croaţia, Egipt sau Iordania. 
       
În anii trecuţi, conferinţele anuale au fost organizate în Buenos Aires (2006), Las Vegas (2007), Dubai (2008), Macau (2009), Sao Paulo (2010) şi Miami (2011).
rightbanner_home.jpg

Turismul de afaceri ar putea avea o creştere de 5% până la 7% în România, în următorii ani, iar creşterea numărului de turişti va veni odată cu dezvoltarea infrastructurii, a declarat, miercuri, Carmen Moraru, director general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, în deschiderea celei de-a 10-a Conferinţe Anuale a GlobalStar, operator mondial în industria turismului.            ”Prognozez o creştere de 5 - 7 la sută a turismului de afaceri în România, iar, pe fondul dezvoltării infrastructurii, numărul de vizitatori va creşte. La nivelul anului 2011, au fost înregistraţi în unităţile de cazare între 1,5 - 1,6 milioane de turişti, creşterea pe 2011 fiind de 12 la sută. Acest trend pozitiv se va menţine şi în prima parte a anului 2012, cu o creştere de doi digit”, a precizat Carmen Moraru.            Oficialul MDRT a spus că industria turismului se confruntă cu un mediu complex economic pe plan internaţional, simte efectele crizei financiare internaţionale şi situaţia dificilă din zona euro şi sunt necesare programe europene de sprijinire a industriei turismului, parteneriate public-private, asigurarea unei circulaţii sigure în interiorul şi în afara frontierelor, colaborare în interiorul Uniunii Europene, Organizaţiei Mondiale a Turismului, pentru creşterea competitivităţii industriei călătoriilor şi ospitalităţii.Participanţii la conferinţa GlobalStar sunt reprezentaţi de partenerii GlobalStar şi angajaţii acestora şi de reprezentanţi ai industriei de turism, furnizorii de servicii de business travel.
2.jpg

            Perfect Tour este partner exclusiv al GlobalStar în România.   Reprezentanţii Perfet Tour consideră că întâlnirea de la Bucureşti este o oportunitate pentru touroperatorii români de a se prezenta în faţa delegaţilor internaţionali ca un furnizor de servicii de business travel de înaltă calitate, dar şi ca o destinaţie turistică atractivă, atât pentru turismul de recreere, cât şi pentru turismul de afaceri.            GlobalStar Travel Management a ales România să găzduiască, în perioada 23 – 25 mai, la Bucureşti, Conferinţa Anuală GlobalStar din acest an, în urma unei competiţii la care au participat agenţii de turism din mai multe ţări din regiune, precum Turcia, Luxemburg, Grecia, Kazahstan, Africa de Sud, Marea Britanie, Croaţia, Egipt sau Iordania.
imagesCAVEN6F5.jpg

Excursie de 30.000 de dolari la Polul Nord
Perfect Tour promovează în pachetele sale turistice şi destinaţia Polul Nord, unde organizează, cu parteneri externi, excursii la preţuri de 30.000 de dolari, pentru pasionaţii de expediţii şi turism extrem.
          Potrivit directorului de marketing al touroperatorului Perfect Tour, Alice Martiş, un român a cumpărat deja primul pachet turistic pentru o expediţie la Polul Nord şi va călători la bordul celui mai puternic spărgător de gheaţă din lume ”50 Years of Victory”.
Sejurul de 14 zile al turistului român urmează să înceapă în luna iulie, iar traseul călătoriei va fi Helsinki, Murmansk, Marea Barents, Polul Nord, Oceanul Arctic şi insulele şi arhipelagurile ruseşti.La Polul Nord, potrivit informaţiilor remise de Perfect Tour, turiştii reuniţi într-un grup internaţional, vor sta patru zile, unde vor face plimbări cu elicopterul deasupra marilor gheţari.Pachetul turistic include pensiune completă, expediţii pe ţărm, ghizi specializaţi, echipament special adaptat regiunii.
”50 Years of Victory” asigură turiştilor facilităţi de recreere, sală de gimnastică, piscină, saună, bibliotecă, bar şi ring de dans. Condiţiile de cazare din navă nu sunt de lux, ci sunt special gândite să asigure confortul şi siguranţa pasagerilor în mediul arctic.Agenţia de turism Perfect Tour a înregistrat, în primele trei luni ale anului, o cifră de afaceri de şapte milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de aceeaşi perioadă din 2011. Valoarea produselor vândute a variat între 300 şi 60.000 de euro.Perfect Tour este partener exclusiv al GlobalStar în România şi organizatorul, la Bucureşti, în perioada 23 - 25 mai, al celei de-a 10-a Conferinţe Anuale a GlobalStar, operator mondial în industria turismului. Reprezentanţii Perfect Tour consideră că întâlnirea de la Bucureşti este o oportunitate pentru touroperatorii români de a se prezenta în faţa delegaţilor internaţionali ca un furnizor de servicii de business travel de înaltă calitate, dar şi ca o destinaţie turistică atractivă, atât pentru turismul de recreere, cât şi pentru turismul de afaceri.

http://www.globalstartravel.com/

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!