editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Litoralul pentru toti

blacksea12.jpg
Dorind sa aveti posibilitatea inca din 2011 sa studiati ofertele pentru 2012 am alcatuit pentru Dumneavoastra o Avanpremiera a Litoralului Romanesc cu hotelurile care isi vor mentine tarifele, hoteluri pe care mare parte dintre Dumneavoastra le cunoasteti si la care cu siguranta veti reveni!
Alin_Burcea.jpg
Pentru anul 2012, Paralela 45 a pregatit pentru Dumneavoastra multe oferte speciale – Inscrieri Timpurii, cu oferte de discount important, program lansat de ANAT in 2009, Litoralul pentru Toti, Oferte pentru Seniori, Oferte pentru tineri, Oferte speciale de tipul “5=7”.
Va oferim si o noutate – TURBO REDUCERI – pentu cei care achizitioneaza pachetele de servicii pana pe 31.12.2011 se acorda o reducere dubla, la cazare si mic dejun, fata de “inscrierile timpurii”.
Parcurgand cu atentie brosura sau navigand pe site-ul nostru, www.paralela45.ro, veti gasi cu siguranta varianta optima pentru vacanta Dvs. pe Litoralul Romanesc!
Si pentru ca in 2011 noul concept pentru turistii romani in Romania – ASISTENTA TURISTICA pentru vacanta Dumneavoastra pe Litoral, a functionat, vom continua si in 2012 acordarea acestui serviciu care va asigura o vacanta lipsita de griji!
Aceasta se va realiza prin reprezentantii nostri zonali, de la cele 2 dispecerate de cazare, din Mamaia si Neptun. Ei va vor vizita pe perioada sejurului Dumneavoastra, pentru a se asigura ca va bucurati de o vacanta fara probleme.
In cazul in care aveti anumite solicitari, fata de calitatea serviciilor hoteliere, sau aveti nevoie de informatii, sau doriti sa rezervati o excursie optionala, suntem 7 zile pe saptamana la Dispozitia Dumneavoastra, cu incepere din 15 mai, pentru a rezolva cu profesionalism, la fata locului, solicitarile ulterioare.
 ASISTENTA TURISTICA
GARANTIA UNEI VACANTE REUSITE
Pentru a avea garantia unei vacante reusite, Paralela 45 va propune un nou concept pentru turistii romani in Romania – ASISTENTA TURISTICA  pentru vacanta Dumneavoastra pe Litoral. 

Aceasta se va realiza prin reprezentantii nostrii zonali, de la cele 2 dispecerate de cazare, din Mamaia si Neptun. Ei va vor vizita pe perioada sejurului Dumneavoastra, pentru a se asigura ca va bucurati de o vacanta fara probleme.

In cazul in care aveti anumite solicitari, fata de calitatea serviciilor hoteliere, sau aveti nevoie de informatii, sau doriti sa rezervati o excursie optionala, suntem 7 zile pe saptamana la Dispozitia Dumneavoastra, cu incepere din 15 Mai, pentru a rezolva cu profesionalism, la fata locului, solicitarile ulterioare.


Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!