editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

ANAT

corina_martin_anat.jpg

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism a lansat campania “Alege agenţia de Turism – Călătoreşte cu ANAT” prin care urmăreşte, pe de o parte, responsabilizarea agenţiilor de turism cu privire la rolul lor de consultant de travel, iar pe de altă parte creşterea numărului de clienţi care apelează la serviciile unei agenţii de turism membre ANAT. Campania are două componente: una internă şi una externă.
Componenta internă, care se adresează celor peste 850 de agenţii membre, debutează prin “Caravana ANAT” (octombrie - decembrie 2009), prin care conducerea ANAT organizează întâlniri regionale cu membrii Patronatului, întâlniri care au ca scop conştientizarea rolului de consultant al acestora şi identificarea de soluţii pentru atragerea de turişti în agenţii.
“O agenţie de turism este un consultant, iar în Statele Unite sau Europa Occidentală (în special în Marea Britanie), aproape fiecare familie are agentul propriu de turism, care se ocupă de aranjamentele de călătorie, aşa cum mulţi au avocatul propriu sau medicul de familie. Agenţia funcţionează ca o interfaţă între client şi furnizorii de servicii turistice”, a declarat dna Corina Martin, Preşedintele Patronatului ANAT.
Componenta externă a campaniei urmăreşte informarea corectă a publicului şi demolarea unor mituri existente în acest moment pe piaţă cu privire la agenţiile de turism. Urmărim să transmitem principalele avantaje pe care clientul le câştigă atunci când apelează la serviciile unei agenţii de turism: TIMP, SIGURANŢĂ, BANI.  Practic, publicul trebuie să ştie că achiziţionând pachete turistice prin agenţii de turism poate obţine economii de până la 30% faţă de tarifele de cazare oferite la recepţia hotelului.

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!