editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Vacante cu reduceri de pana la 50 la sută cu noul Grup Christian Tour

parteneriat.jpg

Evenimentul de lansare a noului Grup Christian Tour va fi marcat printr-o conferinţă de presă care are loc la Hotelul Howard Johnson, sala Arizona, pe 2 octombrie, de la orele 12.00.
Acum, românii au vacanţe garantate, sigure, la standarde europene, cu până la 50% mai ieftine, datorită formării Grupului Christian Tour. Cel mai mare grup de turoperatori din România a luat naştere prin asocierea a patru dintre liderii pieţei de turism autohtone. Din noua formulă fac parte: Christian Tour (lider în vacanţe internaţionale), Pegas Holidays (singura agenţie din România cu prezenţă importantă pe pieţele din afara ţării), Europa Travel (cel mai mare turoperator pe vacanţe low cost) şi Bibi Touring (turoperator de top specializat exclusiv in turism intern).
Asocierea celor patru mari agenţii, considerată de specialiştii în domeniu cel mai mare eveniment al anului, deschide o nouă etapă în domeniul pieţei de „travel“. După patru ani de criză, obiceiul de consum, orizontul de aşteptare şi standardele turiştilor s-au schimbat. Românii îşi doresc acum produse complete şi pun un accent din ce în ce mai mare pe vacanţe sigure, garantate, la cel mai bun raport calitate preţ. Pentru acest tip de pachet turistic un turoperator are nevoie de forţă financiară, de experienţă, de echipe specializate şi mai ales de volume mari de turişti. Un trust de turism puternic înseamnă forţă de negociere cu partenerii străini, fie ei hotelieri, companii aeriene sau turoperatori locali. Ca prim efect, creşterea majoră a numărului de turişti ai Grupului Christian Tour au dus la scăderea tarifelor pentru vacanţele de anul viitor. Totodată membrii grupului lucrează la un program inedit de fidelizare şi bonusare, care oferă turiştilor, dar şi partenerilor revânzători posibilitatea de a beneficia de discounturi, bonusuri şi vacante incentive dintre cele mai apreciate. Acestea acoperă o plajă diversă, de la sejururile interne, la pachetele exotice; de la călătoriile low cost, la vacanţele clasice.
„Deşi suntem un turoperator foarte tânăr, experienţele interesante pe care Pegas Holidays le-a avut pe pieţele de turism în ţări din interiorul sau din exteriorul Uniunii Europene ne-au condus către o singură concluzie, consideră Marius Pandel,manager Pegas Holidays. Vremea lupilor singuratici, a turoperatorilor izolaţi, oricât de puternici ar fi aceştia, a trecut. Piaţa românească nu putea face prea mult timp excepţie de la aceste tendinţe. Viitorul este al celor care vor găsi căi de a lucra împreună, de a strânge la un loc experienţa, forţa financiară, volumele de turişti, profesionalismul şi know how-ul celor mai buni din piaţă.“
Intrarea agenţiei Europa Travel în Grupul Christian Tour înseamnă posibilitatea de a menţine creşterea susţinută şi constantă înregistrată în ultimii ani, prin suportul oferit de forţa şi notorietatea grupului în negocierile cu furnizorii, cu revânzătorii, implicit faţă de turişti, este de părere Teodor Călimănescu, manager Europa Travel. Acest parteneriat contribuie la creşterea reţelei de revânzători, cantitativ şi calitativ, oferă garanţia unor servicii de calitate şi a unei colaborări reciproc avantajoase. Astfel, ne vom alinia tendinţelor din piaţă, de polarizare, de concentrare a resurselor, pentru a face faţă provocărilor generate de piaţa turistică în schimbare şi de criza economică globală. Am considerat că este calea cea mai potrivită pentru a ne continua creşterea şi pentru a dezvolta proiecte noi. Grupul Christian Tour ne ajută să creştem într-un ritm susţinut, să elaborăm şi să lansăm pe piaţă produse noi, să mărim cota de piaţă la nivelul numărului de turişti şi să devenim un nume pe piaţa turistică naţională şi regională“.
„Bibi Touring este probabil singurul dintre cei mai mari turoperatori dedicaţi exclusiv turismului intern. Suntem, aşa cum sugerează şi numele nostru, specializaţi în vacanţele pentru copii, părinţi şi bunici. Am intrat în Grupul Christian Tour ca să unim un produs bun (turismul intern de la Bibi Touring) cu cea mai mare reţea de distribuţie din ţară (peste 1200 de agenţii). Construim cu dragoste produse turistice proaspete, pentru vacanţele românilor în România. Pentru sezonul următor vom oferi vacanţe la mare, la munte, în Deltă şi staţiuni balneo, sigure, diversificate şi accesibile. Prin această fuziune, dorim să accelerăm creşterea noastră din 2012 şi să trecem la următorul nivel în evoluţia agenţiei şi în relaţia cu publicul larg“, afirmă Adrian Voican, director Bibi Touring.
„Asocierea celor patru agenţii nu va schimba cu nimic statutul turoperatorilor; fiecare va rămâne specializat pe ofertele turistice pe care s-a consacrat, dar va prelua şi oferte din catalogul celorlalţi parteneri ai grupului, a declarat Cristian Pandel, manager Christian Tour . De exemplu, cine va vrea să cumpere turism intern de la Christian Tour, va găsi oferte diversificate de la Bibi Touring, poate alege vacanţe low cost puse la dispoziţie de Europa Travel sau pachete de lux oferite de Pegas Holidays. Această colaborare va aduce o ofertă bogată în agenţii, o paletă mai largă de destinaţii şi turism la cele mai înalte standarde. Vrem ca turiştii să fie mulţumiţi de raportul calitate-preţ şi colaborarea să fie benefică turiştilor.“ (Blogul Christian Tour)

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!