editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Targ de joburi pentru industria ospitalitatii

restaurant_21.jpg
Miercuri 17 octombrie 2012 se deschide târgul de job-uri adresat persoanelor care doresc o activitate profesionala in domeniul ospitalitatii. Targul de profil, organizat de Grupul Premier Palace se desfasoara in perioada 17-20 octombrie si pune la dispozitia celor interesati peste 100 de locuri de munca in domeniul hotelier, alimentatie publica, administrativ si servicii de înfrumusetare si SPA. Sunt cautate persoane care pot ocupa functii precum: receptioner,  agent rezervari, valeti, bucatari sefi, ajutor bucatar, sefi de sala, veselari, personal de intampinare restaurant, gestionari, personal administrativ precum si hair stylisti, maseuri, kineto-terapeuti, personal pentru cosmetică si manichiura.
     Cele mai multe locuri de munca sunt adresate persoanelor cu studii medii  care fie au deja  experienta in aceste domenii, fie vor sa debuteze intr-o astfel de meserie. Interesul nostru este ca dincolo de a ocupa cele 100 de locuri de munca sa construim o baza de date cu candidati si sa identificam necesarul de training si formare profesionala pentru aplicantii cu potential, arata Alin Pop, reprezentant al Grupului Premier Palace.
Persoanele interesate să aplice sunt asteptate de miercuri  până vineri  între orele 11 si 18 si sambata  intre orele 10-14, la Restaurantul Odeon, pe Splaiul Unirii nr. 162, inainte de intersectia cu soseaua Mihai Bravu. Vizitatorii sunt rugati sa se prezinte cu un CV actualizat.

Grupul Premier Palace este un angajator care oferă sanse egale de angajare.Toti angajatii si candidatii se bucură de acelasi tratament în functie de calificările, aptitudinile si experientele individuale ale acestora precum si de alte standarde de angajare. Nu există discriminare pe criterii de sex sau orientare sexuala, rasa, religie, culoare, origine, nationalitate, varstă, handicap sau alte criterii protejate de legea in vigoare.

Grupul Premier Palace detine in prezent in Bucuresti Restaurantul Odeon si Garden Club Terasa Berarilor. In perioada imediat urmatoare Grupul Premier Palace  va inaugura in Capitala un hotel de lux de cinci  stele, care va oferi publicului servicii de cazare si o impresionanta baza SPA, cu o paleta de servicii unice in regiune. Totodata, perspectiva de dezvoltare a Grupului Premier Palace prevede si deschiderea unui restaurant in Centrul Vechi.

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!