editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Forumul National al Zapezii si Turismului Montan

snowboard.jpg

Considerat a fi un fenomen specific civilizatiei moderne, turismul este puternic ancorat in viata societatii, fiind influentat si influentand, la randul sau, evolutia comunitatilor. Cetatenii sunt incurajati sa calatoreasca, ba chiar sunt sprijiniti sa isi petreaca vacantele in tara, iar comunitatile si administratiile locale sunt incurajate sa investeasca in infrastructura turistica pentru a atrage atentia potentialilor vizitatori romani sau din strainatate.

In acest context, avand in vedere oportunitatile in dezvoltarea afacerilor pe care le ofera turismul montan din Romania, Fundatia Amfiteatru, Centrul Regional de Resurse in Turism – Busteni, Agentia Romana de Turism si Evenimente si Club Rotary – Valea Prahovei, la initiativa Primariei Orasului Busteni si Societatii Turistice Carpati, sub patronajul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Camerei de Comert si Industrie Prahova, Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (A.N.A.T.) si Asociatia de Promovare a Turismului Prahova, organizeaza:
“FORUMUL NAŢIONAL AL ZAPEZII SI TURISMULUI MONTAN”
23 – 28 noiembrie 2012, Centrul Cultural “Aurel Stroie”, Busteni 

Descarcati documentele:
-Invitatie
-Agenda
-Oferta
-Formular de inscriere

Inca de la aceasta prima editie a evenimentului, organizatorii isi propun intelegerea clara a provocarilor si oportunitatilor oferite de zona montana si de zapada, pentru a dobandi o imagine de ansamblu a strategiilor de dezvoltare durabila a afacerilor in domeniul turismului, promovand spiritul inovator modern si tinand cont de impactul negativ puternic provocat de schimbarile climatice la nivel mondial. Timp de doua zile, experti din tara si din strainatate vor prezenta noi strategii care urmeaza sa fie adoptate pentru turismul montan din Romania, cu un accent special pe utilizarea Tehnologiilor de Informatie si Comunicatie (TIC), diversificarea activitatilor turistice si a serviciilor conexe prin promovarea conceptului de destinatie turistica montana de iarna. Schimbarile tehnologice nu influenteaza misiunile actorilor din turism in zonele de promovare si de dezvoltare a produsului, ci, mai degraba, modul de a le efectua.

Prin acest eveniment organizatorii isi propun sa realizeze un concept nou de dezbatere, informare si promovare a posibilitatilor de dezvoltare ale comunitatilor montane, sub forma unei manifestari multidisciplinare, care urmeaza sa fie continuate in anii viitori. Toate acestea, alaturi de obiectivul principal al evenimentului, care este acela de a prezenta noi posibilitati de dezvoltare a produselor turistice specific montane si de promovarea a turismului intern, dar si identificarea unor solutii alternative de dezvoltare a comunitatilor din zonele montane prin implemetarea “Sistemului de Turism Local (STL) si a “destinatiei turistice”colective.

Obiectivul acestei editii a Forumului Zapezii si Turismului Montan este de a aborda aspectele cele mai semnificative ale schimbarilor la nivel mondial, in special in ceea ce priveste Tehnologiile de Informare si Comunicare (TIC), care au revolutionat marketingul turistic, in special modul in care clientii potentiali se informeaza si cum managerii turismului autohton pot valorifica posibilitatile de promovare oferite de mediul on-line. Dezbaterile se vor ocupa de suveranitatea tehnologiilor novatoare de care beneficiaza clientii in alegerea destinatiei lor turistice, precum si de noile instrumente de comunicare si promovare care sa faca posibila atragerea de clientela noua spre turismul montan de iarna, iesind din pozitia de nisa cu deschidere catre piata europeana si mondiala.(Infotravelromania)

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!