editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Asociatia Litoral - Delta Dunarii, la Targul de Turism al Romaniei

targul_de_turism.jpgAsociatia Litoral - Delta Dunarii participa la Targul de Turism al Romaniei, ce se desfasoara în perioada 15-18 noiembrie la Romexpo, in Bucuresti.

 La Targul de Turism al Romaniei, Asociatia de Promovare Litoral - Delta Dunarii, impreuna cu autoritatile locale, patronatele hoteliere si agentiile de turism care vand pachete si servicii turistice pentru litoral si Delta Dunarii vor promova aceste doua destinatii turistice.

Cu aceasta ocazie vor fi promovate si proiecte cu finantare europeana implementate in parteneriat de asociatie si membrii sai, precum: "Judetul Constanta, o descoperire mereu actuala", "Itinerarii si evenimente inedite in Dobrogea" si "Constanta, primul pas in lunga ta calatorie".

Asociatia de Promovare Litoral - Delta Dunarii va participa la acest targ alaturi de asociatiile de promovare regionale membre FAPT (Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania), cu materiale de promovare realizate de membri (adica de autoritati locale de pe litoral si din Delta, hotelieri, agentii de turism) si oferte pentru litoralul romanesc si in Delta Dunarii. "Este al 5-lea an de activitate al Asociatiei Litoral - Delta Dunarii si implicit al 5-lea an in care participam la Targul de Turism al Romaniei. Prezenta noastra la aceste manifestari este foarte importanta avand in vedere potentialul turistic pe care îl au cele doua destinatii - litoralul romanesc si Delta Dunarii.  Dorim ca prin promovarea celor doua destinatii si a ofertelor din aceste zone sa atragem cat mai multi turisti, sa avem un sezon 2013 si mai bun decat cel din 2012,  care a fost cel mai bun din ultimii patru ani. Destinatiile romanesti trebuie sa intre in competitie intre ele pentru a atrage cat mai multi turisti", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii.(RL)

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!