editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Continental Hotels a castigat premii la competitii gastronomice internationale

Grand_Hotel_Continental_Bucharest.jpg

CONTINENTAL HOTELS CÂŞTIGĂ PREMIU DUPĂ PREMIU LA COMPETIŢII GASTRONOMICE

 

Continental Hotels şi-a îmbogăţit anul acesta palmaresul cu medalii şi diplome care  răsplătesc profesionalismul şi pasiunea echipei de bucătari a companiei.

            Astfel, la  ediţia cu numarul XXIII a Olimpiadei de Gastronomie, IKA 2012 care s-a desfăşurat în perioada, 6-9 octombrie 2012, la MESSE ERFURT, competiţie care se organizează o dată la patru ani in Germania, Echipa de Juniori a României a câştigat medalia de bronz, echipa fiind întregită de 2 bucătari din lanţul Continental Hotels, respectiv George BACIU şi Iulian CHIVU, ambii bucătari la Grand Hotel Continental, Bucureşti!  Din Echipa Naţională a României au mai făcut parte: Silviu SCORNEA – teamchef; Dragos BERCEA – bucătar; Stefan  Raul MIHALYCSEK – bucătar; Viorica BE?LEAGĂ – cofetar.

Apoi, la Cupa României în Arta Culinară, ce s-a desfăşurat la Sala Palatului în perioada 12-14 octombrie 2012, echipa de bucătari formată din profesioniştii din lantul Continental Hotels, din Bucureşti, Arad şi Sibiu, a câştigat 4 premii, obţinând  Locul I  la  secţiunea “Gustare rece”, Locul I la secţiunea “Coşul Secret”, Locul II  la secţiunea “Cofetărie” şi Locul II  la secţiunea “Arta culinară”

            Echipa a fost formată din: Cristian Lazar (sous- chef la Grand Hotel Continental din Bucureşti),  Attila Kiss (bucătar şef la Continental Forum Arad), Niculae Ivan (bucătar şef la Hello Hotels), Rodica Matea (cofetar şef la Continental Forum Arad) şi Laura Eremia (cofetar şef la Continental Forum Sibiu).

Concursul a fost organizat de către Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor şi a avut ca bază atragerea a cât mai mulţi bucătari şi cofetari antrenând echipele în vederea selecţionării de noi cadre pentru formarea unor echipe ce pot participa la manifestări

internaţionale.
Continental Hotels promovează profesionalismul şi felicită performanţele bucătarilor premiaţi!

 

Despre Continental HotelsGrand Hotel Continental (*****), face parte din lanţul Continental Hotels cu o tradiţie de peste 20 de ani pe piaţa turistică din România. Înca de la început obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. In prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanţ hotelier românesc ce acoperă piaţa de lux, de business si cea economy, oferind, în acelaşi timp, o gamă completă de servicii şi pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental,  Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club , Tekaffe. Continental Hotels deţine şi 4 hoteluri Ibis în România aflate în managementul grupului Accor.Oraşele în care Continental Hotels este prezent sunt: Bucureşti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanţa, Tîrgu Mureş, Drobeta Turnu Severin şi  Suceava, totalizând peste 1860 de camere.

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!