editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Early booking la Targul de Turism al Romaniei

lucia_morariu_ZN.jpg
Stimati membri ANAT,


Avem placerea sa va informam ca in perioada 14 – 17 noiembrie 2013 se va desfasura la Romexpo editia de toamna a TARGULUI DE TURISM AL ROMANIEI.

In urma negocierilor si in baza parteneriatului cu Romexpo, Comisia de Targuri si Evenimente Proprii ANAT a obtinut de la Romexpo urmatoarele facilitati:

- TURBO EARLY BOOKING: 12,5% discount la tariful de chirie stand standard pentru firmele care se inscriu in perioada 29 aprilie – 15 iunie 2013;
- EARLY BOOKING: 8,5 % discount la tariful de chirie stand standard pentru firmele care se inscriu in perioada 16 iunie – 31 iulie 2013;

IN PLUS, AVETI POSIBILITATEA DE A OBTINE CHIAR UN DISCOUNT MAXIM DE 24,5%!!!


Suplimentar, am obtinut pentru Dvs. reduceri suplimentare la toata suprafata contractata pentru cazul in care suprafata solicitata la aceasta editia o va depasi pe cea contractata la editia de toamna 2012 a TTR, dupa cum urmeaza:
- Suprafete pana in 100 m2: reducere 5%
- Suprafete intre 101 – 150 m2: reducere 7%
- Suprafete intre 150 – 200 m2: reducere 10%
- Suprafete de peste 200 m2: reducere 12 %

Reducerile de mai sus se cumuleaza cu cele de la early booking si se aplica la tarifele preferentiale negociate de ANAT pentru membrii sai, valabile NUMAI PENTRU MEMBRII ANAT CU PLATA COTIZATIEI LA ZI, in baza inscrierii direct la ANAT:

1. Tariful de inregistrare pentru fiecare firma: 100 EURO +TVA

2. Tariful de chirie stand standard (include constructie stand standard de catre Romexpo)
- 47 Euro / mp + TVA - stand cu 1 latura libera
- 48.5 Euro / mp + TVA – stand cu 2 laturi libere
- 50 Euro / mp + TVA – stand cu 3 laturi libere
- 51.5 Euro / mp + TVA – stand insula

Toate celelalte tarife pentru servicii suplimentare, cu exceptia tarifelor prevazute in adeziunea-contract, raman conform formularelor de comenzi de servicii ale Romexpo.

Datorita diferentelor de curs valutar intre perioadele de facturare Romexpo – ANAT, rata de schimb pentru decontare va fi cursul BNR din ziua facturarii la care se aplica o cota de 0,5%.

INSCRIERE SI CRITERII AMPLASARE STAND:

- Inscrierile pentru participarea la TTR se vor face la ANAT, incepand cu data de 29 aprilie 2013, prin transmiterea pe cale electronica la ANAT (mihaela.vidovici@anat.ro) a "Formularului Adeziune Contract”, insotit de 4 optiuni de locatie, in ordinea preferintelor. Ulterior, asteptam de la Dvs. si celelalte formulare de comanda alte servicii la Romexpo, in limita datei specificate pe anexe.

- Incepand cu data 29 aprilie 2013, beneficiati de o perioada de 15 zile calendaristice pentru inscriere. Dupa expirarea celor 15 zile, se vor analiza cererile, se vor aloca spatiile acolo unde nu exista mai multe solicitari si se vor emite facturi de avans 25% cu plata in 72 de ore. Restul de 75% va fi achitat pana la sfarsitul perioadei de early booking de care beneficiaza solicitantul.

- In cazul in care factura de avans nu este achitata in termen, rezervarea standului devine nula iar spatiul este alocat urmatorului solicitant. In cazul in care nu se achita restul de 75% in termenul stabilit, solicitantului i se va refactura tot spatiul la tariful urmator de early booking sau la tariful de baza.

- In cazul in care vor exista mai multe solicitari pentru acelasi spatiu, cererile vor fi analizate si departajate prin obtinerea unui punctaj, in functie de urmatoarele criterii:

• vechime in ANAT – 40 puncte;
• numar participari consecutive la targ – 30 de puncte;
• suprafata solicitata – 30 de puncte.
In caz de egalitate de puncte, va prima vechimea in ANAT.

Va rugam sa regasiti atasate planurile pavilioanelor C1 – C2 , in care Dvs. aveti posibilitatea de a va alege un spatiu. Va rugam ca in momentul transmiterii optiunii, sa respectati dimensiunea standurilor prestabilite pe plan, in functie de suprafata solicitata de Dvs.

Atentie! SUBINCHIRIEREA STANDURILOR este interzisa! Pentru declararea co-expozantilor, veti completa Anexa F4 cu numele firmelor pe care le veti gazdui in standul Dvs. In cazul in care co-expozantul nu este inregistrat, expozantul principal va achita un tarif majorat cu 150 Euro fata de tariful din formularul F4, iar atat expozantul principal cat si co-expozantul vor pierde dreptul de a mai participa la targuri de turism beneficiind de tarifele speciale negociate de ANAT. Pentru participarea unui co-expozant, se percepe un tarif de 100 Euro/co-expozant + TVA.

ANAT Services va administra numai inscrierile pentru chirie stand, cu achitarea taxei de inscriere, a chiriei de stand si a taxei de co-expozant . Comenzile pentru dotari suplimentare si taxele de avizare proiect pentru expozantii cu constructie stand in regie proprie sau cu terti vor fi achitate direct catre ROMEXPO.

Toate formularele aferente fiecarui serviciu in partepot fi descarcate de mai jos:

Plan C1
Plan C2
Formular 1
Formular 2
Formular 3
Formular 4
Formular 5
Formular 6

Cu consideratie,
Mihaela Vidovici
Consilier ANAT

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

Din Sumarul Editiei Curente

» vezi toate articolele din aceasta categoria

» vezi toata editia

 

nume foto

 

Oferte litoral Romania

crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si luxoa... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!