editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Turism ecumenic - C&AE Business Travel

4809pelerinaj_in_tara_sfanta_5_1.jpg
Pe urmele Mântuitorului, de la Naștere la Înviere
Date de plecare: 1 Martie si 11 Octombrie 2013 (circuit 5 zile)
Ziua 1
: Spre Tara Sfanta
Plecare in jurul orei 11 din Bucuresti, zbor EL AL. Sosire Tel Aviv cu transfer la Muntele Sion unde ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii Domnului si la locul Cinei celei de Taină.
Vom intra in Sfanta Cetate pentru o oprire la Zidul Plangerii. Cina si cazare in Bethlehem.
Ziua 2: Pecete si balsam pentru suflet - Ierusalim
Dupa micul dejun, ne indreptam spre Ierusalim. Vom incepe pelerinajul nostru pe Muntele Maslinilor considerat un loc sfânt de evrei, de musulmani cat si de catre crestini. Vom vizita Biserica R usească a Inaltarii, cât și Locul Inaltarii. Tot aici se afla Biserica Pater Noster. După o scurta panorama asupra Sfintei Cetati de la Biserica Dominus Flevit (Domnul a plâns) parcurgem pe jos drumul până la Mormantul Maicii Domnului si Gradina Ghetsimani. Biserica Tuturor Natiunilor. Intram în vechiul oras prin „Poarta lui Irod”-una dintre portile vechi ale cetatii. Dupa o scurta oprire la casa lui Nicodim vom intra pe Via Dolorosa – Drumul Crucii, cu cele 14 opriri ale lui Iisus Hristos. Vizitam Biserica Sfintei Invieri
, ne Inchinam la Sfantul Mormant, Golgota, Piatra Ungerii, Capela Aratarii Ingerului si Sfantul Mormant al Domnului nostru Iisus Hristos. Cina si cazare in Bethlehem.
Ziua 3: Locul Nasterii
D
upa micul dejun, ne vom închina în pestera nașterii Lui Iisus Mântuitorul Lumii, adapostita acum in Biserica Naşterii Domnului in Bethlehem. Mergem apoi si ne inchinam in pestera unde au poposit Magii de la Rasarit dupa ce au plecat de la Bethlehem, acum paraclis in cadrul Mănăstirii Sf. Teodosie. Ne vom deplasa cu microbuze arabe, până la Mănăstirea Sf. Sava din pustiul Iudeii (opţional). Ne alaturam pastorilor si primim vestea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos la Biserica greacă - Câmpul păstorilor. Ne îndreptăm spre oraşul Ierihon – cel mai vechi oraş din lume atestat documentar, unde vom vizita Aşezământul românesc din orasul Ierihon si biserica greacă ortodoxă unde se află Sicomorul lui Zaheu Vamesul. Scurta oprire la Marea Moartă.
Cina si cazare in Bethlehem.
Ziua 4: Schimbarea la Fata
In zorii zilei, dupa micul dejun, vom merge pe Valea Iordanului, la locul Botezului Domnului nostru Iisus Hristos. Vom merge apoi în nord pentru a urca pe Muntele Tabor (muntele Schimbării la Faţă a Mântuitorului Hristos) la Mănăstirea ortodoxa. In a doua p arte a zilei vom ajunge la Marea Tiberiadei si la Muntele Fericirilor, la Capernaum oraşul minunilor Domnului nostru Iisus Hristos si la Biserica din regiunea celor şapte izvoare denumită Tabgha (locul unde s-a săvârşit minunea înmulţirii celor cinci pâini şi doi peşti). Plimbare cu vaporul pe Marea Galileii (opţional). Cina si cazare în Nazareth.

Ziua 5: La revedere si pe curand....
Dupa micul dejun vom vizita oraşul Nazaret, unde ne vom inchina in Biserica ortodoxa Buna Vestire, ce adaposteste Izvorul Maicii Domnului iar mai apoi in Biserica romano-catolica a Bunei-Vestiri, construită pe locul casei Maicii Domnului şi a Dreptului Iosif. Vizită în satul Cana Galileii, la Biserica situată pe locul unde a avut loc prima minune săvârşită de Mântuitorul în Galileea, minunea preschimbării apei în vin. Urmează Haifa cu Mânastirea Sfântului Prooroc Ilie. Ultimul popas duhovnicesc in Tara Sfanta este in localitatea Lida, patria Sfantului Mare Mucenic Gheorghe. Dupa amiazam transfer la aeroportul Ben Gurion pentru plecarea spre casa.
 
Loc in camera DUBLA: 395 euro/persoana
Supliment camera SINGLE: 84 euro/persoana
http://www.sejurturism.ro/circuite/detalii-circuit/pelerinaj-in-tara-sfanta-223.html

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!