editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Muntenegru, locul celui mai grav accident din turismul romanesc

accident_muntenegru_printre_pasageri_se_afla_si_un_minor_96303_1.jpg

Marius Usturoi, directorul Mareea Travel, agentia de turism care a organizat circuitul, a confirmat faptul ca in autocar se aflau 47 de persoane, cetateni romani, printre care si un minor. Usturoi a mentionat faptul ca trei dintre cele 47 de persoane erau angajati ai agentiei, doi soferi si un ghid.

Directorul Mareea Travel a spus ca turistii se aflau intr-un circuit turistic in Muntenegru si Croatia de sase zile. Acestia au plecat sambata dimineata din Bucuresti, seara au ajuns la Belgrad, unde au innoptat, iar duminica dimineata plecasera mai departe in circuit.

Agentia de turism a contactat Ambasada Romaniei din Muntenegru, careia i-a transmis lista cu numele tuturor persoanelor aflate in autocar, potrivit directorului agentiei, Marius Usturoi.

Usturoi a precizat ca agentia sa de turism a mai lucrat cu Gregory Tour, care opereaza pe numeroase circuite şi ca nu a existat nicio problema pana acum. Directorul Mareea Travel a subliniat faptul ca nici transportatorul nu isi explica cum s-a produs accidentul, sustinand ca autocarul si soferii erau in cea mai buna stare.

Directorul Mareea Travel, Marius Usturoi, a precizat ca va renunta la serviciile firmei Gregory Tour, care a asigurat transportul, avand în vedere evenimentul fara precedent.(Ziua)

Presa locală: 19 români au MURIT într-un accident de autocar. Titus Corlățean merge de urgență la fața locului. PLUS lista pasagerilor | VIDEO UPDATE

Muntenegru este una dintre cele mai periculoase ţări europene în ceea ce priveşte traficul rutier. Potrivit unui raport întocmit de ONU, în 2011, Muntenegru este depăşită doar de Rusia, care are un raport de 25,2 morţi la 100.000 de locuitori în accidente rutiere, de Lituania (22,4 decese pe şosele) şi de Ucraina (21,5). În Muntenegru, rata mortalităţii în accidente rutiere este de 20,4 la 100.000 de locuitori.

Citiţi mai mult: DRUMUL MORȚII din Muntenegru, filmat de un ȘOFER. Locul unde AU MURIT 19 români: SUPERB și EXTREM de PERICULOS | GALERIE FOTO - Internaţional > EVZ.rohttp://www.evz.ro/detalii/stiri/e80-drumul-mortii-din-muntenegru-locul-unde-si-au-pierdut-viata-19-romani-1044071.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=b12#ixzz2X8chZkKW
EVZ.ro

încercat să evite mașina din față și a sărit peste parapet". PLUS lista pasagerilor | VIDEO UPDATE

Condiţiile de trafic din fosta republică iugoslavă sunt foarte proaste, mai ales în zonele rurale. Drumul European 65, pe care s-a produs şi tragedia rutieră în care şi-au pierdut viaţa 19 români şi alte câteva zeci au fost răniţi, este cunoscut pentru periculozitatea sa.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA LISTA VICTIMELOR

Accidentul a avut loc ieri, în canionul Moraca, care este străbătut de o şosea cu doar două benzi. Cu toate că E 65 are o lungime de doar 68,9 kilometri pe teritoruiul Muntenegrului, numeroase accidente au avut loc aici, drumul fiind presărat cu numeroase tuneluri foarte înguste.

TRAGEDIA din Muntenegru. Fiica unei victime: "Nu ne-a contactat nimeni. Sunt dezamăgită"

Accidentele sunt foarte frecvente aici pe timpul iernii, când asfaltul este acoperit de zăpadă şi de gheaţă.

munt2.jpg

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!