editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Targul de Turism al Romaniei

targ_turism_1024x576.jpg
Cea de a XXXI-a editie a Targului de Turism al Romaniei a reunit, in perioada 13-16 martie, la Romexpo, 280 de companii din 24 de tari, din Israel, Macedonia, Bulgaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Turcia, Grecia, Ucraina, Austria, Italia, Polonia, Cipru, Serbia, Moldova, Marea Britanie, Ungaria, Iordan, Olanda, Cehia, China, Maroc, Malaezia, Egipt.

Agentiile au venit cu cele mai interesante oferte si atractii turistice, atat din Romania, cat si din strainatate, incluzand: turism cultural, rural sau de business, turism de tratament, destinatii exotice, croaziere ori turism de aventura.


Companiile participante au prezintat, sub conceptul“instantbooking”, oferte si discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfasurarii evenimentului.

Standurile operatorilor din turism au fost organizate in sase pavilioane, pe o suprafata expozitionala de aproximativ 16.000 metri patrati.

Fie ca au optat pentru destinatii autohtone sau de pe alte continente, cei care au ajuns la Targul de Turism al Romaniei s-au bucurat de pachete personalizate, cu facilitati incluse pentru familii, tineri sau pensionari.

Show-ul de promovare a Campaniei ,,Mamaia Style' a fost prezentat, in premiera, la TTR, imediat dupa deschiderea oficiala a targului. Peste 50 de persoane s-au alaturat primarului Radu Mazare si presedintei Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin, pentru a promova statiunea Mamaia in stilul carnavalurilor braziliene.

”Vom lansa intr-un mod inedit campania de promovare, ce va include un mega show, avanpremiera primului film oficial de promovare a statiunii Mamaia (realizat din fonduri ce provin din taxa de promovare aplicata agentilor economici ce activeaza in Mamaia - Sat Vacanta) si calendarul de evenimente ce vor fi organizate in sezonul estival 2014”, anunţa Corina Martin.

Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) - Romania si Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc.

In completarea vacantelor oferite de Targul de Turism al Romaniei vine un al doilea eveniment care este organizat, in aceeasi perioada, Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare - TMA, ajuns la cea de a patra editie. Cei care vor ajunge la Festival vor testa noi tehnici de masaj si terapii pentru imbunatatirea circulatiei, dar vor putea achizitiona la preturi promotionale uleiuri naturale presate la rece, sapunuri din plante dupa retete de sute ani, ceaiuri aromate si alte produse pentru ingrijire corporala.

Programul de vizitare este: 13 - 15 martie 2014, intre 10.00 - 18.00, iar in 16 martie, intre orele 10,00 - 16,00. Pretul biletului de intrare este 15 lei.(TM, via HotNews)

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!