editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Votati online pentru Premiile de Excelenta in turism

Hotel_Tourism_vot_online.jpg

Pana pe 14 mai va vea loc votul online, care va contribui la desemnarea castigatorilor Premiilor de Excelenta, din cadrul evenimentului. Procesul de votare se realizeaza gratuit si online, fiind disponibil pe site-ul evenimentului http://hotelconference.ro/.

Gala Premiilor de Excelenta va avea loc pe 22 mai, incepand cu ora 19.00, in cadrul JW Marriott Grand Hotel, iar evenimentul va reuni nume importante ale industriei hoteliere, a turismului si ospitalitatii in cadrul carora vor fi desemnati castigatorii.

Conferinta
Prima zi a evenimentului, desfasurata pe 22 mai, va gazdui o conferinta in care panelul de vorbitori invitati, specializati in cele mai diverse arii de expertiza din industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii, vor oferi participantilor o imagine la zi asupra tendintelor si provocarilor din turism, ospitalitate si investitii.
Seminarii
A doua zi a evenimentului, desfasurata pe parcursul zilei de 23 mai, este dedicata seminariilor si studiilor practice oferite de specialisti ai companiilor de top din industrie. Participantii vor avea ocazia sa opteze pentru unul dintre cele două seminarii aplicate, sustinute de specialistii internationali. Primul seminar, Revenue Management, este dedicat industriei hoteliere si va fi sustinut de Ally Dombey, Managing Director, Revenue Management Consultancy, Revenue By Design (UK). Cel de-al doilea seminar, Customer Centric Culture, este dedicat industriei de turism si va fi sustinut de Nick Dobbs, Branding & Marketing Consultant (UK).

Printre invitatii care au confirmat participarea la conferinta din prima zi, se regasesc:

Peter Bierwirth, Managing Director, B&K Hotel Management Group; Ally Dombey,
Managing Director, Revenue Management Consultancy, Revenue By Design; Nick Dobbs, Branding & Marketing Consultant; Thomas Emanuel, Director Of Business Development, Str Global; Razvan Filipescu, Presedinte, Autoritatea Nationala Pentru Turism; Adrian Craioveanu, Sales & Marketing Director, Daas Romania; Laura Tiuca, Local Partner, Head Of The Hospitality And Leisure Group, Dentons Bucharest; Christopher Cox, Regional Director Central & Eastern Europe, Preferred Hotel Group; Takuya Aoyama, Vice President Acquisitions & Development, Hyatt International; Adela Cristea, Development Director – Central & Western Europe & Africa, Hilton Worldwide; Tim Brown, Vice President Micros Strategic Accounts, Eame; Bogdan Stanciu, General Manager, Bit Soft; Sorin Ionescu, Managing Partner, Fivestar Hospitality; Calin Ile, Vicepreședinte, FIHR; Nicusor Moldovan, City-Manager, Alba Iulia; Paula Dobrescu, Director General, Business Travel Turism; Razvan Pascu, Managing Director, Travel Communication Romania.

Mai multe informatii privind subiectele abordate, vorbitori si inscriere puteti gasi pe: www.hotelconference.ro.

Extra info:
Cu 7 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!