editia curenta - Anul XI, nr. 14, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Revelion la Viena 2015

4677_1_vien.jpg

Revelion 2015 VIENA
Budapesta – Viena – Bratislava
Plecare 29.12.2014 (autocar, 6 zile / 5 nopti)


    

PROGRAM:
Ziua 1 (29.12.2014): Bucuresti - Budapesta (885 km)

Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 06:30, pe traseul Bucuresti - Pitesti - Craiova – Dr. Turnu Severin - Timisoara - Arad. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar.

Ziua 2 (30.12.2014):  Budapesta - Viena, vizita la Palatul Schonbrunn (244 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena unde vom incepe vizita cu un tur panoramic de jumatate de zi (maxim 3 ore). Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Dupa amiaza va propunem o vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local. Una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul Schonbrunn are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate doar 40. Transfer la hotel. Cazare la hotel Star Inn Schönbrunn 3* sau similar in Viena.

Ziua 3 (31.12.2014):  Viena - in prag de sarbatoare. LA MULTI ANI 2015!
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare in centrul orasului Viena sau pentru a vizita palatul Hofburg, fosta resedinta de iarna a dinastiei habsburgilor. De asemenea, puteti vizita parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Cazare. Seara, optional, cina de Revelion la restaurant local.

Ziua 4 (01.01.2015):  Excursie optionala la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz
Mic dejun. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde, in 1889, Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein.

Ziua 5 (02.01.2014):  Bratislava si Cotul Dunarii (339 km)
Mic dejun. Plecare spre Bratislava, scurt tur al centrului istoric. Urmeaza excursia pe Valea Dunarii, cu superbele orase amplasate intr-un cadru natural unic: Esztergom (Catedrala incoronarii regilor Ungariei), Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Szentendre. Seara sosire la Budapesta. Optional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croaziera pe Dunare (14 euro fara cina + optional 15 euro supliment pt. cina), avand inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare in Budapesta la hotel Expo Congress 4*.

Ziua 4 (03.01.2015): Budapesta - Bucuresti (885 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecare spre Bucuresti unde vom ajunge in cursul noptii, in functie de formalitatile vamale.

Pret/persoana: 339 EURO (loc in camera dubla/tripla)
Supliment camera single: 120 euro.
Reducere copil 2-11,99 ani in camera dubla (fara pat suplimentar): -20 euro
*Oferta este valabila pentru grup minim 35 persoaneSERVICII INCLUSE:
-transport cu autocar clasificat pentru curse internationale pe traseul Bucuresti – Budapesta - Viena – Bratislava - Bucuresti;
-2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* in Budapesta;
-3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Viena;
-tur panoramic de oras in Budapesta, Bratislava si Viena;
-excursie Cotul Dunarii (Szentendre, Visegrad, Esztergom);
-insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
-intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
-cina festiva de Revelion
-asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
-asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani);

GRUP MINIM: 35 persoane
Pentru un grup de 30-34 persoane, tariful se majoreaza cu 24 EURO/persoana
Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 40 EURO/persoana
 

CONDITII DE RETRAGERE / PENALIZARE:
20% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 59-30 zile calendaristice înainte de data plecării;
50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-15 zile calendaristice înainte de data plecării;
80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 14-7 zile înainte de data plecării;
100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 6 zile înaintea plecarii.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: Cu 4 saptamani inainte de data inceperii circuitului.
 
OBSERVATII:
•Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. Copiii au nevoie de pasaport individual.
•Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
•Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata. Asigurarea storno (optionala) se incheie in momentul semnarii contractului de comercializare a serviciilor turistice.
•Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor incepand cu a doua bancheta.
•Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil, acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar.
•Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
•Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
•Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
•Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
•Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din tarile vizitate. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Nume:
  KOMSI TRAVEL
  Tour Operator

 http://www.facebook.com/KomsiTravel
 http://twitter.com/KomsiTravel

Adresa agentie:
  Str. Stirbei Voda nr 4, Bl. 2, Sect 1, Bucuresti ( langa Biserica Luterana )

Tel: 021 3118685 / 021 7773322
Tel/Fax: 031 1040778
Mobil: 0722 291276 / 0722 325385

Program de lucru:
  Luni - Vineri 900 - 1800
  Sambata Inchis

E-mail:
  contact@komsitravel.ro

Documente de Functionare ale Agentiei:
 Licenta de Turism
 Brevet de Turism
 Polita de Asigurare


 


Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

Din Sumarul Editiei Curente

» vezi toate articolele din aceasta categoria

» vezi toata editia

 

nume foto

Oferte litoral Romania

crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,04% (same)
ROBOR la şase luni a fost 3,33%
(down)
ROBOR noua luni 3,43
(down)
carduri_raiffeisen_jpg.png

Raiffeisen Bank a depasit pragul de 500.000 de carduri de credit, iar o alta noutate implementata in noiembrie este acordarea pe loc a cardurilor de credit in agentiile bancii sau in locurile special amenajate (cum sunt birourile mobile din magazinele eMag);

 -----------------------------------------

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, miercuri, un curs de referinţă de 4,6571 lei/euro, depreciere de 0,20%, a leului, faţă de nivelul de marți. Dolarul a fost cotat la 4,0846 lei, depreciere de 0,06% a leului.
Preţul gramului de aur a scăzut la 163,8921, față de marți.

------------------------------------------
ARTICOLELE PRECEDENTE SE REGĂSESC ÎN ARHIVĂ
portofel_bani_salariu_38358900.jpg
              ALERTA
Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată va fi majorat la 2.080 lei lunar, iar salariul minim brut pentru angajaţii cu studii superioare şi vechime de cel puţin un an în domeniul studiilor superioare va fi de 2.350 de lei, de la 1 ianuarie, a anunţat premierul Viorica Dăncilă

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatatewww.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si luxoa... mai multe detalii

Schimbări în managementul DPD

  DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, anunta schimbari strategice in echipa de conducere. Danail Danailov, membru al C... mai multe detalii

Grupul VELUX câștigă aurul la prestigioasa competiție internațională EPICA Awards

Grupul VELUX câștigă aurul la prestigioasa competiție internațională EPICA Awards, singurul premiu creativ jurizat de jurnaliști, pentru campania intitulată „The Indoor Generation - Ge... mai multe detalii

Alfredo Seafood obține certificarea MSC

Alfredo Seafood,una dintre cele mai importante marci din Romania, sub a carei denumire sunt importate si distribuite produse din peste si fructe de mare, anunta obtinerea certificarii MSC (Marit... mai multe detalii

Penalitățile comerciale pot fi supuse TVA

Companiile care închiriază proprietăți sau prestatorii de servicii pe bază de abonament precum:telecomunicațiile (telefonie, internet, televiziune), utilitățile publice, publicațiile e... mai multe detalii

Oamenii de afaceri, invitați să investească în R. Moldova

Oamenii de afaceri sunt bine-veniți să investească în Republica Moldova. Acesta este mesajul transmis de autoritățile de la Chișinău în cadrul celei de-a V-a ediții a forumului anual de a... mai multe detalii

Tren direct Cluj-Viena, din 9 decembrie

De duminică circulă un tren direct între Cluj şi Viena şi vestea este bună, fiindcă România este tot mai izolată din punct de vedere feroviar şi trenurile internaţionale sunt în declin.... mai multe detalii

Propunerea Directivei UE. Impozitarea activitaților digitale

Autor: Alexander Milcev, Partener, Liderul Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România La nivel european, asistăm la o dezbatere aprinsă între statele membre pe pr... mai multe detalii

AmCham cere retragerea OUG propusa de MFP

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham Romania) a anunţat, miercuri, că solicită retragerea imediată a proiectului de Ordonanţa de Urgenţă privind noile măsuri fiscale anuntaţe ... mai multe detalii

Acțiunile Erste Bank și Raiffeisen Bank, prăbușire la Bursă

Acțiunile proprietarului BCR, grupul austriac Erste Group Bank AG, și cele ale rivalului Raiffeisen Bank International se depreciază puternic miercuri, după măsurile anunțate de Guvernul Rom... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!