editia curenta - Anul XII, nr. 11, 2019 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Revelion la Viena 2015

4677_1_vien.jpg

Revelion 2015 VIENA
Budapesta – Viena – Bratislava
Plecare 29.12.2014 (autocar, 6 zile / 5 nopti)


    

PROGRAM:
Ziua 1 (29.12.2014): Bucuresti - Budapesta (885 km)

Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 06:30, pe traseul Bucuresti - Pitesti - Craiova – Dr. Turnu Severin - Timisoara - Arad. Vom ajunge in Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar.

Ziua 2 (30.12.2014):  Budapesta - Viena, vizita la Palatul Schonbrunn (244 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena unde vom incepe vizita cu un tur panoramic de jumatate de zi (maxim 3 ore). Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Dupa amiaza va propunem o vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local. Una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul Schonbrunn are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate doar 40. Transfer la hotel. Cazare la hotel Star Inn Schönbrunn 3* sau similar in Viena.

Ziua 3 (31.12.2014):  Viena - in prag de sarbatoare. LA MULTI ANI 2015!
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare in centrul orasului Viena sau pentru a vizita palatul Hofburg, fosta resedinta de iarna a dinastiei habsburgilor. De asemenea, puteti vizita parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Cazare. Seara, optional, cina de Revelion la restaurant local.

Ziua 4 (01.01.2015):  Excursie optionala la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz
Mic dejun. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde, in 1889, Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein.

Ziua 5 (02.01.2014):  Bratislava si Cotul Dunarii (339 km)
Mic dejun. Plecare spre Bratislava, scurt tur al centrului istoric. Urmeaza excursia pe Valea Dunarii, cu superbele orase amplasate intr-un cadru natural unic: Esztergom (Catedrala incoronarii regilor Ungariei), Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Szentendre. Seara sosire la Budapesta. Optional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croaziera pe Dunare (14 euro fara cina + optional 15 euro supliment pt. cina), avand inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare in Budapesta la hotel Expo Congress 4*.

Ziua 4 (03.01.2015): Budapesta - Bucuresti (885 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecare spre Bucuresti unde vom ajunge in cursul noptii, in functie de formalitatile vamale.

Pret/persoana: 339 EURO (loc in camera dubla/tripla)
Supliment camera single: 120 euro.
Reducere copil 2-11,99 ani in camera dubla (fara pat suplimentar): -20 euro
*Oferta este valabila pentru grup minim 35 persoaneSERVICII INCLUSE:
-transport cu autocar clasificat pentru curse internationale pe traseul Bucuresti – Budapesta - Viena – Bratislava - Bucuresti;
-2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* in Budapesta;
-3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Viena;
-tur panoramic de oras in Budapesta, Bratislava si Viena;
-excursie Cotul Dunarii (Szentendre, Visegrad, Esztergom);
-insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
-intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
-cina festiva de Revelion
-asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
-asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani);

GRUP MINIM: 35 persoane
Pentru un grup de 30-34 persoane, tariful se majoreaza cu 24 EURO/persoana
Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 40 EURO/persoana
 

CONDITII DE RETRAGERE / PENALIZARE:
20% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 59-30 zile calendaristice înainte de data plecării;
50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-15 zile calendaristice înainte de data plecării;
80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 14-7 zile înainte de data plecării;
100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 6 zile înaintea plecarii.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: Cu 4 saptamani inainte de data inceperii circuitului.
 
OBSERVATII:
•Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. Copiii au nevoie de pasaport individual.
•Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
•Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata. Asigurarea storno (optionala) se incheie in momentul semnarii contractului de comercializare a serviciilor turistice.
•Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor incepand cu a doua bancheta.
•Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil, acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar.
•Programul poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
•Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
•Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
•Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
•Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile de resort din tarile vizitate. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

Nume:
  KOMSI TRAVEL
  Tour Operator

 http://www.facebook.com/KomsiTravel
 http://twitter.com/KomsiTravel

Adresa agentie:
  Str. Stirbei Voda nr 4, Bl. 2, Sect 1, Bucuresti ( langa Biserica Luterana )

Tel: 021 3118685 / 021 7773322
Tel/Fax: 031 1040778
Mobil: 0722 291276 / 0722 325385

Program de lucru:
  Luni - Vineri 900 - 1800
  Sambata Inchis

E-mail:
  contact@komsitravel.ro

Documente de Functionare ale Agentiei:
 Licenta de Turism
 Brevet de Turism
 Polita de Asigurare


 


Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

Din Sumarul Editiei Curente

» vezi toate articolele din aceasta categoria

» vezi toata editia

 

nume foto

 

Oferte litoral Romania

bcr_sm.jpg
Portofoliul total de credite acordate de Banca Comercială Română (BCR) a crescut cu 10% în 2019, susținut atât de segmentul retail, cât și de cel corporate. Susținerea prosperității clienților în calitate de cel mai important finanțator pentru achiziția unei locuințe și de partener de încredere pentru nevoile de consum ale publicului: credite nou acordate în valoare de peste 7,8 miliarde RON pe segmentul persoane fizice (credite ipotecare și nevoi personale) și microîntreprinderi.

 

Sergiu_Manea_CEO_BCR.JPG


bani_inghetati.jpg
MAI CRESC SALARIILE ȘI PENSIILE ?        

carduri_raiffeisen_jpg.png
 ● Portofoliul de credite nete al bancii a depasit 27 miliarde lei la finalul anului 2019, cu 6% mai mult fata de 2018;
● Depozitele clientilor au atins valoarea de aproape 36 de miliarde lei in 2019, in crestere cu 8%, comparativ cu finalul anului 2018;
● Veniturile operationale au avansat cu 5%, pana la 2,64 miliarde lei (an la an);
● Rata creditelor neperformante a ramas stabila fata de anul precedent, la un nivel confortabil de 4,1%;
● Banca a ajuns la active totale de 42,9 miliarde lei la finalul anului 2019, o crestere de 7%, fata de aceeasi perioada a anului 2018;
● Profitul net de 779 milioane lei, a scazut cu 11% la finalul lui 2019, fata de aceeasi perioada din 2018;         


raiffeisen_02.jpg

 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 

Transferurile financiare pentru postările publicitate pot fi făcute
în contul RO64 RNCB 0281090594410001, BCR Floreasca - Media News Net SRL, J40/16178/29.08.2007, C.I.F. RO 22329021. Veți primi factura în format electronic. Va rugam semnalați transferul financiar la adresa breakingnewsjournal77@gmail.com  Tel. 0722.601.195


www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie     

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

Pomme_dOr1.jpg
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro      

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si luxoa... mai multe detalii

Penalitățile comerciale pot fi supuse TVA

Companiile care închiriază proprietăți sau prestatorii de servicii pe bază de abonament precum:telecomunicațiile (telefonie, internet, televiziune), utilitățile publice, publicațiile e... mai multe detalii

Propunerea Directivei UE. Impozitarea activitaților digitale

Autor: Alexander Milcev, Partener, Liderul Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România La nivel european, asistăm la o dezbatere aprinsă între statele membre pe pr... mai multe detalii

Guvernul mdifică pragul dobanzii raprtat la ROBOR

Activele băncilor vor fi impozitate dacă nivelul ROBOR va depăși nivelul de 2% a anunțat, vineri, premierul Viorica Dăncilă, în ședința de guvern în care a fost aprobată ordonanța cu&n... mai multe detalii

ANAF declanșează operațiunea ”Iceberg”

”Operaţiunea „Iceberg” se va desfăşura pe întreaga durată a anului 2019 şi presupune intensificarea controalelor şi eficientizarea derulării acestora la companiile mari, cu scopul ... mai multe detalii

Isărescu: Vreți dobânzi mai mici ? S-o credeți voi !

Guvernatorul Mugur Isărescu este chestionat de senatorul ALDE Daniel Zamfir pe tema ROBOR. Zamfir îl întreabă pe Isărescu dacă indicatorul ROBOR a fost manipulat de către bănci. Isăre... mai multe detalii

Isărescu și pitpalacii TV

Guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, și-a arătat adevărata față, în ceea ce privește respectul său pentru presă. Isărescu despre Vâlcov: ”Se duce la televizor, sunt acol... mai multe detalii

Raiffeisen Acumulare, cel mai performant fond de pensii

La Gala de Inaugurare a Anului Bursier 2019, eveniment organizat de Bursa de Valori Bucuresti, Raiffeisen Acumulare a primit titlul de „Cel mai performant fond de pensii private Pilon III”. F... mai multe detalii

Au fost aprobate normele metodolocice la ”Prima Casă”

Ministerul Finanţelor Publice şiMinisterul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) au adoptat normele metodologice de aplicare aLegii pentru modificarea şi completarea... mai multe detalii

Nou președinte executiv la BCR Leasing

BCR Leasing va avea, din 15 martie a.c., un nou președinte executiv, Vlad Vitcu urmând să preia această poziție. Cu o experiență de 20 de ani în industria financiar-bancară, Vlad Vit... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!