editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

TAROM ar putea relua zborurile spre SUA si China

media_147617819931145200.jpg
TAROM ar putea relua zborurile spre Statele Unite și China, de anul viitor.

"Din punct de vedere politic se doreste reconectarea cu SUA şi Asia după mai mult de zece ani. În următoarele zile voi avea o ieşire pentru a vedea aeronavele de lung curier, iar dacă inchidem acum oferta pe care eu o văd cea mai realistă, o să înlocuim 13 aeronave şi o să mai vină două avioane de lung curier. Dar asta e încă în negociere, pentru că am făcut cerere de ofertă, bani nu avem, dar trebuie să găsim o soluţie. Există o variantă pe care o speculămpentru mai pentru SUA, vorbim şi de negocieri de a primi sloturi de zbor, iar pe partea de Asia aş vedea varianta cea mai bună pe 1 sau 5 octombrie, la 70 de ani de când România a recunoscut China ca şi stat", a declarat într-un interviu pentruDC News, Werner Wolff, directorul general al companiei. 

De reluarea curselor spre SUA şi China se vorbeşte încă din 2013, de la momentul în care la conducerea companiei a fost adus un manager privat, însă nimic concret nu a fost realizat în ultimii ani. 

Oficialul Tarom a mai anunţat reluarea zborurilor pe rutaBucureşti-Tîrgu Mureş în orarul de iarnă, dar şi că este singurul lucru pe care compania îl poate face în anul Centenarului - cel de a uni oraşele cu zboruri directe. 

Despre rezultatele financiare ale companiei, Wolff a mai spus că primele patru luni din acest an au fost cu un "minus masiv", şi asta pentru că măsurile luate, precum schimarea contractelor pentru costuri mai mic, s-au reflectat mai târziu. 

"După patru luni am intrat pentru prima oară cu un plus uşor. Acum aştept să vedem care sunt rezultatele pe luna septembrie, pentru că neavând sistemul informatic pus la punct, şi acesta este un alt proiect în derulare, sperăm să fim gata în februarie, martie şi o să vedem la zi care au fost rezultate,cum ne-am încărcat aeronaveleşi care este preţul la care se tranzactionează transportul. De fapt, toate informaţiile care lipsesc", a mai declarat directorul general al Tarom. 

Întrebat dacă Tarom va încheia 2018 pe plus, Wolff spune că "există un proeict de recapitalizare, unde suntem în curs şi evaluăm situaţia, iar pe de alta parte avem proiectul pentru înlocuirea celor 9 ATR-uri şi patru Boeing 737-300. Dacă acestea se închid, este deja foarte bine şi sunt primele două proiecte care clar arată ieşirea în acest an pe plus". 


Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!