editia curenta - Anul XII, nr. 11, 2019 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Revelion 2009 la Praga - cazare

Apraga.jpg
Pachet 7 zile/6 nopti, perioada 29 Decembrie 2008 – 04 Ianuarie 2009
848 eur/persoana

Praga, boema capitala ceha, reprezinta o delectare a simturilor ce surprinde prin multitudinea de stiluri arhitecturale modelate de generatii, o imbinare perfecta a stilurilor Renaissance, gotic, baroc si Art Nouveau care dau acestui oras un aer aparte. Ingustele stradute pavate care te indreapta fie catre biserici ascunse, fie catre exuberante gradini regale, te duc apoi catre piete pline de viata, cu restaurante si magazine. Plina de romantism, febrilitate si eleganta, Praga ne incanta privirile la fiecare pas.

Ziua 1: 29.12.08. Bucuresti - Praga

Intalnire la  ora 13.15 cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda - Otopeni pentru imbarcare zborul Czech Airlines cu destinatia Praga. Decolare la ora  15.15 si sosire pe aeroportul din Praga la ora 16.10. Dupa sosirea in Praga, transfer la hotelul Park 4*, situat pe malul stang al raului Vltava in apropiere de importantele obiective turistice ale orasului. Seara cina folclorica – BONUS - cu program artistic la un restaurant traditional si transfer inclus. Cazare Hotel Park 4*.
 
Ziua 2:  30.12.08. Praga – Josefov si  Stare Mesto

Dupa Micul dejun, intalnire cu insotitorul de grup pentru explorarea, in prima parte a zilei a Cartierului Evreiesc, Josefov unde putem vizita Sinagoga Klausen, Sinagoga Maisel, Sala de Ceremonii, Sinagoga Pinkas, Sinagoga Spaniola, Noua Sinagoga Veche, Vechiul Cimitir Evreiesc si Primaria Cartierului Evreiesc; in a doua parte a zilei vom vizita Orasul Vechi cu Palatul Clam-Gallas, Casa Madonei Negre, Monumentul Jan Hus, Manastirea Sfintei Agnes, Biserica Fecioarei Maria la Tyn, Biserica Sfantul Gils, Biserica Sfantului Martin din Zid, Biserica Sfantului Nicolae, Piata Mica, Casa Municipala, Palatul Kinski, Turnul de Praf, Rudolfinium, Primaria Orasului Vechi, Piata Orasului Vechi, Teatrul de Stat. Seara, cazare hotel Park 4*.

Ziua 3:  31.12.08. Praga - LA MULTI ANI 2009!!!

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in care ne  putem rasfata cu o plimbare in Parcul Stromovka si cu o vizita la Sea World sau ne putem dedica ziua pentru cumparaturi.  Seara participare la Cina de Revelion tip bufet suedez cu muzica life si DJ de la ora 19.00 pana la ora 03.00.  Cazare hotel Park 4*.

Ziua 4:  01.01.2008. Praga

„Late breakfast” – astazi servim micul dejun mai tarziu iar apoi va recomandam sa vizitati Planetarium si Galeriile Nationale situate chiar langa hotel sau sa ne indreptam catre orasul vechi pentru cumparaturi. Seara participare optionala la Croaziera pe Valtava cu cina inclusa, aproxomativ 2 ore. Cazare hotel Park 4*.

Ziua 5. 02.01.09. Praga – Karluv Most si Mala Strana

Dupa micul dejun, intalnire cu insotitorul de grup pentru vizitarea „Cartierului Mic”. Incepem traseul de la capatul Podului Carol si urmam Calea Regala pana la Castelul din Praga cu vizite la Biserica Sfantul Nicolae, Biserica Doamnei Noastre Biruitoare, Palatul Schonborn, Turnul Podului Orasului Vechi, Piata Marii Staretii, Parcul Vojan, Palatul Vrtba. Facem o mica oprire pentru a ne incalzi cu un ceai  la o cafenea traditional – BONUS.  Continuam apoi cu Zona Castelului, Biserica Loreta, Galeria Nationala, Palatul Schwarzenberg, Manastirea Strahov, Castelul Praga, Bazilica Sfantului Gheorghe, Catedrala Sfantul Vit, Palatul Regal, Palatul Lobkowicz, Poarta Matthias. Seara intoarcere la Hotel Park 4*.

Ziua 6. 03.01.09. Karlovy Vary

Mic dejun. Astazi va sugeram una din cele mai interesante excursii in afara orasului: vizitarea  celebrei  statiuni balneoclimaterice din Cehia, Karlovy Vary, In drum ne oprim la o fabrica de sticla, Moser, unde se prelucreaza obiecte de lux din sticla, renumita sticla de Bohemia. In vechiul atelier cu o traditie de 150 de ani, puteti admira servicii de pahare din cristal de Boemia realizate de chiar de Moser. Ne indreptam apoi catre Karlovy Vary, Karlovy Vary, localitate situata la aproximativ 130 km vest de Praga, este cea mai faimoasa statiune din Boemia.
Numele statiunii provine de la Carol al IV-lea care a descoperitizvoarele de aici in anul 1358 in timpul unei partide de vanatoare. Conform legendei, cainele imparatului a alergat dupa un cerb ranit si a cazut intr-unul din izvoarele calde. Imparatul a poruncit sa se faca cercetari in ceea ce priveste izvoarele si, familiarizat fiind cu statiunile din Italia, a poruncit sa se construiasca bai. Statiunea si-a atins „perioada de glorie” in secolul al XIX-lea, cand mebrii familiilor regale din toata Europa veneau aici la tratament.
 O data ajunsi, ne oprim la un restaurant unde putem gusta din preparatele culinare traditionale. Dupa pranz, incepem explorarea statiunii Kalovy Vary, supranumita „Orasul Colonadelor”. Seara intoarcere la Praga si cazare hotel Park 4* .

Ziua 7. 04.01.09. Praga – Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor. Transfer  la aeroportul din Praga pentru imbarcare cursa Czech Airlines cu decolare la ora 11.40. Sosire in Bucuresti – Otopeni la ora 14.30.

Tariful include:
Transport avion Bucuresti – Praga – Bucuresti, Compania Czech Airlines
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Cazare 6 nopti Hotel Park 4*
Mic dejun
Cina folclorica
Insotitor de grup roman pe toata durata programului

Tariful nu include:
Taxele de aeroport 95 eur/persoana
Cina de revelion obligatorie 170 eur/persoana
Excursie optionala la Karlovy Vary 42 eur/persoana
Croaziera optionala pe Vltava cu cina inclusa 50 eur/persoana
Intrarile la obiective

Park Hotel 4*, www.parkhotel-praha.cz

Descriere: Datorita locatiei excelente si serviciilor ireprosabile oferite, Park Hotel reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa viziteze orasul.
Localizare: Hotelul Park este situat situat pe malul stang al raului Vltava in apropiere de Castelul din Praga si de faimosul parc Stromovka. Statia de tramvai este chiar langa hotel iar cea de metrou de la 3-4 minute de acesta.
Camerele: cele 237 de camere ale hotelului sunt dotate si amenajate in asa fel incat te fac sa te simti ca acasa. Camerele sunt dotate cu Aer conditionat, TV Satelit, uscator de par, safe, minibar, baie, radio si telefon.
Facilitati hotel: salon de frumusete, cafenea, Cocktail bar, sala de conferinte, schimb valutar, facilitate pentru persoane cu dizabilitati, fax, acces internet, curatatorie, lift, parcare, restaurant, room service, terasa.

Observatii importante:

Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in Cehia si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate. La inscriere, excursia se achita integral sau minim 50% restul urmand a fi achitat cu cel putin 21 zile inainte de data plecarii. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii. Va rugam sa va asigurati ca pasapoartele/cartile de identitate ale turistilor sunt valabile si nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Informatii suplimentare: www.politiadefrontiera.ro; Voucher-ul pentru cazare si biletele de avion primite de la agentia de turism.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, frigider, seif, etc); in momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Conditii de retragere: conform contractului de prestari servici turistice care va fi semnat la incsriere.

Conditii de anulare

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:
a)45 % din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 45 – 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii
b)75 %  din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 16-29 de zile inainte de data plecarii
c)100 % din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 16 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Discount 60 eur/persoana*

*pentru rezervare si plata integrala pana la 15 octombrie

download ofertaPret :848 EURO

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

Din Sumarul Editiei Curente

» vezi toate articolele din aceasta categoria

» vezi toata editia

 

nume foto

 

Oferte litoral Romania

bcr_sm.jpg
Portofoliul total de credite acordate de Banca Comercială Română (BCR) a crescut cu 10% în 2019, susținut atât de segmentul retail, cât și de cel corporate. Susținerea prosperității clienților în calitate de cel mai important finanțator pentru achiziția unei locuințe și de partener de încredere pentru nevoile de consum ale publicului: credite nou acordate în valoare de peste 7,8 miliarde RON pe segmentul persoane fizice (credite ipotecare și nevoi personale) și microîntreprinderi.

 

Sergiu_Manea_CEO_BCR.JPG
IMG_20200228_WA0073cov.jpg


bani_inghetati.jpg
MAI CRESC SALARIILE ȘI PENSIILE ?        

carduri_raiffeisen_jpg.png
 ● Portofoliul de credite nete al bancii a depasit 27 miliarde lei la finalul anului 2019, cu 6% mai mult fata de 2018;
● Depozitele clientilor au atins valoarea de aproape 36 de miliarde lei in 2019, in crestere cu 8%, comparativ cu finalul anului 2018;
● Veniturile operationale au avansat cu 5%, pana la 2,64 miliarde lei (an la an);
● Rata creditelor neperformante a ramas stabila fata de anul precedent, la un nivel confortabil de 4,1%;
● Banca a ajuns la active totale de 42,9 miliarde lei la finalul anului 2019, o crestere de 7%, fata de aceeasi perioada a anului 2018;
● Profitul net de 779 milioane lei, a scazut cu 11% la finalul lui 2019, fata de aceeasi perioada din 2018;         


raiffeisen_02.jpg

 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 

Transferurile financiare pentru postările publicitate pot fi făcute
în contul RO64 RNCB 0281090594410001, BCR Floreasca - Media News Net SRL, J40/16178/29.08.2007, C.I.F. RO 22329021. Veți primi factura în format electronic. Va rugam semnalați transferul financiar la adresa breakingnewsjournal77@gmail.com  Tel. 0722.601.195


www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna mai 2020     

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

Pomme_dOr1.jpg
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro      

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si luxoa... mai multe detalii

Penalitățile comerciale pot fi supuse TVA

Companiile care închiriază proprietăți sau prestatorii de servicii pe bază de abonament precum:telecomunicațiile (telefonie, internet, televiziune), utilitățile publice, publicațiile e... mai multe detalii

Propunerea Directivei UE. Impozitarea activitaților digitale

Autor: Alexander Milcev, Partener, Liderul Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România La nivel european, asistăm la o dezbatere aprinsă între statele membre pe pr... mai multe detalii

Guvernul mdifică pragul dobanzii raprtat la ROBOR

Activele băncilor vor fi impozitate dacă nivelul ROBOR va depăși nivelul de 2% a anunțat, vineri, premierul Viorica Dăncilă, în ședința de guvern în care a fost aprobată ordonanța cu&n... mai multe detalii

ANAF declanșează operațiunea ”Iceberg”

”Operaţiunea „Iceberg” se va desfăşura pe întreaga durată a anului 2019 şi presupune intensificarea controalelor şi eficientizarea derulării acestora la companiile mari, cu scopul ... mai multe detalii

Isărescu: Vreți dobânzi mai mici ? S-o credeți voi !

Guvernatorul Mugur Isărescu este chestionat de senatorul ALDE Daniel Zamfir pe tema ROBOR. Zamfir îl întreabă pe Isărescu dacă indicatorul ROBOR a fost manipulat de către bănci. Isăre... mai multe detalii

Isărescu și pitpalacii TV

Guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, și-a arătat adevărata față, în ceea ce privește respectul său pentru presă. Isărescu despre Vâlcov: ”Se duce la televizor, sunt acol... mai multe detalii

Raiffeisen Acumulare, cel mai performant fond de pensii

La Gala de Inaugurare a Anului Bursier 2019, eveniment organizat de Bursa de Valori Bucuresti, Raiffeisen Acumulare a primit titlul de „Cel mai performant fond de pensii private Pilon III”. F... mai multe detalii

Au fost aprobate normele metodolocice la ”Prima Casă”

Ministerul Finanţelor Publice şiMinisterul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) au adoptat normele metodologice de aplicare aLegii pentru modificarea şi completarea... mai multe detalii

Nou președinte executiv la BCR Leasing

BCR Leasing va avea, din 15 martie a.c., un nou președinte executiv, Vlad Vitcu urmând să preia această poziție. Cu o experiență de 20 de ani în industria financiar-bancară, Vlad Vit... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!