editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Oferte speciale la New Montana din Sinaia

New_Montana1.jpg

 

În urma unor ample investiţii, Hotelul New Montana din Sinaia a fost complet renovat şi clasificat la 4 stele, devenind, astfel, în ultimii ani, cel mai elegant hotel de pe Valea Prahovei. Proprietarul hotelului este firma ONT Carpati, înfiinţată în 1936, renumit tour operator român. Având deviza “Always New”, hotelul New Montana este caracterizat de stil, confort, rafinament şi eleganţă pentru orice anotimp şi pentru toate gusturile! Localizarea excelentă în centrul staţiunii Sinaia, atmosfera caldă şi serviciile de cea mai înaltă calitate fac din hotelul New Montana destinaţia ideală pentru recreere sau pentru orice sejur de afaceri de succes. Clienţii hotelului pot admira spectacolul munţilor Bucegi din cele 177 de camere şi apartamente elegante, dotate conform standardelor internaţionale cu sistem electronic de închidere, TV prin cablu, linie telefonică internaţională, conexiune internet, uscător de păr, mini-bar. La New Montana, conceptului de întâlnire de afaceri i se adaugă întotdeauna succesul.Cele cinci săli de conferinţă, Phoenix, Prometheus, Symposium, Ulysse, Aphrodita, de până la 450 de locuri, dotate cu echipamente performante, sunt special amenajate să satisfacă cele mai exigente solicitări.  New Montana Health Club & Spa este remediul excelent împotriva stresului şi locul ideal pentru relaxare şi buna dispoziţie. Clienţii hotelului au acces gratuit la piscina semiolimpică cu temperatură controlată, saună, jacuzzi, fitness şi optional tenis de masă, masaj profesional combinat cu terapii neconvenţionale - aromoterapie, cromoterapie.

Beneficiază de o noapte de cazare gratuit!

 Timp de trei ani de acum înainte, hotelul New Montana va adopta aceste tipuri de oferte speciale. Intuind situaţia care se va crea pe piaţă în lunile de vară, managementul hotelului a hotărât încă din primăvară să lanseze oferta promovată în prezent. Astfel a fost lansată oferta plăteşti 3 nopti, stai 4 şi pleci în formă maximă pentru perioada 20.06-13.09.2009, la tariful de 65 Euro/cameră dublă/noapte pentru minim 2 nopţi de cazare! De asemenea, clienţii beneficiază în cadrul aceleiaşi oferte de un discount de 10% la orice comandă în Restaurantul Artemis, Budha Bar şi City Pride Club. Pentru rezervări: 0244/312751/2/3 sau reservations@newmontana.ro.

 Potrivit Directorului hotelului, Simona Onu, “90% dintre clienţi sunt români, iar dintre străini, majoritatea provin din SUA, Grecia, Cipru, Israel, fostele state sovietice, Italia, Germania, Anglia. Hotelul nostru se distinge prin faptul că oferim servicii complete de înaltă calitate,echipa este orientată spre client, iar viziunea noastră este cuprinsă în motto-ul Always New!, care ne determină să aducem permanent schimbări şi îmbunătăţiri în cadrul hotelului”.

Printre următoarele investiţii în dezvoltarea hotelului New Montana se numără refacerea scărilor de acces cu lift panoramic, refacerea parcării şi realizarea unei terase în prelungirea restaurantului. (ANAT)

TARIFE CAZARE

Preturi valabile in perioada:2009-01-01 / 2009-12-20

Tip camera Numar camere Capacitate camera Pret: L. M. M. J. Pret: V. S. D.
Camera single 10 1 88.00 EUR /camera/ noapte 91.00 EUR /camera/ noapte
Apartament 4 2 253.00 EUR /camera/ noapte 252.00 EUR /camera/ noapte
Camera tripla 10 3 134.00 EUR /camera/ noapte 133.00 EUR /camera/ noapte
Camera double 25 2 104.00 EUR /camera/ noapte 108.00 EUR /camera/ noapte
Apartament Junior 5 2 203.00 EUR /camera/ noapte 209.00 EUR /camera/ noapte

Capacitate de cazare: 108 locuri.
www.tourismguide.ro

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!