editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Chardonnay Bizantium la Cramele Rhein

Byzantium___Chardonnay.jpg

Toţi turiştii care în luna iulie vor poposi la Pivniţele Rhein & CIE Azuga şi la Conacul Urlăţeanu (Urlaţi) pot beneficia de o ofertă specială din partea Cramelor Halewood: vinul lunii, oferit gratuitspre degustare, în cadrul programului zilnic de vizitare. Suplimentar, toti cei interesaţi să achiziţioneze produse din gama Byzantium beneficiază de un discount de 20% faţă de preţul afişat.
Acest nou concept lansat luna trecută a fost foarte bine primit de oaspeţii noştri, astfel că ne-am hotărât să continuăm să le oferim vinuri de calitate spre degustare, precum şi multe surprize” ne-a declarat d-na Diana Binder, reprezentant Cramele Halewood.
Vinul lunii iulie este Byzantium Chardonnay, care face parte din gama Byzantium, lansată în 2003. Este un vin fructuos, cu arome de pepene galben şi grapefruit. Gama Byzantium este o gamă premium şi cuprinde vinuri de excepţie, albe şi roşii, fiind disponibile pe piaţă Blanc de Transylvanie, Sauvignon Blanc, Rosso di Valachia si Cabernet Sauvignon.
Tot în luna iulie, Cramele Halewood oferă turiştilor un cadou la fiecare sticlă de Gandia Castillo de Liria RESERVA achiziţionată. Gandia Wines a fost înfiinţată în 1885, în Valencia, de Vicente Gandia, iar din 2007, produsele sale sunt prezente pe piaţa românească prin intermediul Cramelor Halewood, unic importator şi distribuitor. Turiştii sunt aşteptaţi să işi ridice cadourile şi să savureze un vin de calitate, apreciat în peste 60 de ţări pentru raportul preţ calitate excelent.
Pivniţele Rhein & CIE Azuga, fondate în 1892, sunt considerate cea mai veche locaţie din ţară în care se produce fără întrerupere vinul spumant după metoda tradiţională (metoda Champenoise). În aprilie 2006, Cramele Halewood au primit calitatea de “Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regelui Mihai I” pentru vinurile spumante.
Cramele Halewood au introdus Conacul Urlăţeanu în circuitul vitivinicol în aprilie 2000, fiind prima companie care a oferit turiştilor posibilitatea de a vizita o cramă funcţională, din dorinţa de a veni în întâmpinarea celor care vor să regăsească atmosfera autentică a unei vechi case boiereşti, care impresionează atât prin arhitectura proprie, cât şi prin frumuseţea domeniului pe care este situat. Cu crame şi domenii viticole în zona Dealu Mare, la Sebes în zona viticolă a Podişului Transilvaniei şi in Podgoria Murfatlar, compania urmăreşte să valorifice atât potenţialul excepţional cât şi marea diversitate a României în domeniul vitivinicol. 
Persoana de contact: Diana Binder – Event Coordinator Cramele Halewood Tel: 0244 530955/Fax: 0244 599216/Mobil: 0748213164
E-mail: diana.binder@halewood.com.ro

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!