editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

O saptamana de refacere - program OPTBR

Aniversare_14_ani_Catalin_051.jpg

Ministrul Turismului, Elena Udrea, și președintele
Organizației Patronale a Turismului Balnear
din România, Nicu Rădulescu, au lansat astăzi o campanie
de oferte turistice speciale în domeniul balnear.
Cele două programe, ”O săptămână de refacere în stațiunile balneare” și ”Decada balneară”, se vor derula în perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2009 și sunt rezultatul efortului OPTBR de a veni în întâmpinarea mai multor categorii sociale dornice să-și întrețină starea de sănătate. De asemenea, programele oferă deținătorilor infrastructurii specifice posibilitatea valorificării mai bune a capacităților pe care la administrează.”Rolul Ministerului Turismului în legătură cu aceste proiecte este unul de promovare, mai ales pentru programele din extrasezon. Este important de știut că pentru aceste pachete s-au păstrat acelasi costuri ca în anul 2007. Ele sunt destinate tuturor categoriilor sociale și de vârsta și au avut succes major în anii trecuți. Sperăm ca parteneriatul să atragă și în viitor cât mai mulți turiști care vor beneficia de calitățile curative ale izvoarelor folosite în aceste stațiuni
balneare
” a declarat ministerul Elena Udrea.
Aceste programe oferă șanse pentru cei care au bani mai puțini și contribuie la conștientizarea faptului că în aceste stațiuni nu mergi doar cand ești bolnav, ca să tratezi, ci și când ești sănătos, ca să previi. Cât despre tarife, precizăm că sunt menținute cu multe sacrificii de colegi” a adăugat Nicu Rădulescu, reședintele OPTBR.Programul ”O săptămână de refacere în stațiunile balneare” oferă un pachet de servicii pentru 7 zile de sejur la prețuri între 270 și 330 lei/persoană și include 6 nopți de cazare cu mic dejun și două proceduri pe zi, plus o consultație medicală la începutul sejurului, pe baza recomandării medicale. Tarifele includ TVA și comision de 10% pentru agențiile de turism vânzătoare și sunt valabile pentru un loc în cameră dublă, la hoteluri de 2 și respectiv 3 stele.Programul ”Decada balneară” cuprinde servicii aferente unui sejur de 10 zile – 9 nopți de cazare cu pensiune completă, două proceduri pe zi și o consultație medicală la începutul sejurului, pe baza recomandării medicale. Tarifele din această ofertă variază între 650 și 750 lei pentru un loc în cameră dublă, la hoteluri de 2, respectiv 3 stele, la care se adaugă comisionul fix pentru agențiile de turism, în valoare de 50 lei pentru fiecare pachet.Stațiunile care participă la aceste programe sunt: Amara, Băile Olănești, Băile Tușnad, Băile Herculane, Buziaș, Călimănești-Căciulata, Govora, Lacul Sărat-Brăila, Moneasa, Pucioasa, Saturn, Sângiroz Băi, Sinaia, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Turda și Vatra Dornei.         Proiectele se încadrează în direcțiile de acțiune stabilite prin programul de guvernare în domeniul turismului și se referă la creșterea gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru pensionari, elevi, studenți și adulți activi cu venituri modeste. În acest context, alte două oferte speciale au fost lansate deja de partenerii ministerului la începutul acestei săptămâni. Este vorba de programul O săptămână la mare, derulat între 1 și 30 septembrie de FPTR – Federația Patronală a Turismului din România și de programul Litoralul pentru toți, pe care Asociația LITORAL – DELTA DUNARII și ANAT îl desfășoară în perioada 1 septembrie - 18 octombrie.

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!