editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Eturia estimeaza vanzari de un milion de euro pentru Revelion

Imag010.jpg

ETURIA: “Eturia estimeaza vanzari de pachete de vacanta de Revelion de 1 milion de euro.” “Avem in acest moment peste 60 de programe de Revelion in toata lumea pe site-ul nostru si estimam ca vom avea pana la sfarsitul lunii peste 120 de propuneri pentru cei care doresc sa isi petreaca vacanta de Revelion in strainate. Vacante incepand cu 330 de euro pentru cei ce cauta un city break in Lisabona sau Paris, pana la 6000 de euro pentru un circuit de 25 de zile in Australia, Noua Zeelanda si Singapore. Prin sistemul nostru de early booking, dezvoltat impreuna cu partenerii externi, putem oferi clientilor reduceri de pana 8%  din valoarea pachetului, pentru cei ce isi achizioneaza vacanta in luna august si 5% pentru luna septembrie” declara Sorin Stoica, CEO Eturia. Vacantele de tip city break vor ajunge la bugete cuprinse  intre 350 si 550 de euro in marile orase europene precum: Paris, Londra, Viena, Lisabona, Amsterdam sau Dublin. In Dubai preturile incep de la 850 de euro, la New York sau Las Vegas incep de la 1190 euro, sejururi de plaja in Hawaii, Bali sau Malaiezia ajung la 1370 de euro, Republica Dominicana, Curacao sau Maldive  la 1890 euro, circuite individuale in Asia, America de Sud, Africa, SUA incepand cu 1800 de Euro si circuite de grup cu ghid Eturia in Thailanda, Brazilia si Mexic incepand cu 2300 de Euro.   Pentru cei ce isi doresc experiente inedite le propunem o ascensiune pe Kilimanjaro, plus safari in Tanzania si plaja in Zanzibar la 5600 de Euro, ascensiune pe principalii vulcani din Ecuador + croaziera in Galapagos la 4190 euro sau o combinatie intre ski la Aspen de Craciun, Revelion in Las Vegas si sejur plaja in Hawaii la 3540 euro. In 2008 Eturia a vandut pachete de vacanta pentru Revelion de 400.000 de euro. Pentru acest an estimam vanzari de peste 1.000.000 de euro pentru vacante de Revelion. Pentru detalii: Raluca Anghel, PR Manager. Mobil:0743.12.77.23

http://www.eturia.ro/evenimente/revelion/2010.html

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!