editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Primul consultant de turism cu specializare in marketing

Logo_turismark_color.jpg

COMUNICAT DE PRESA

Primul consultant de turism cu specializare in marketing

 Bucuresti, 03 septembrie 2009

TURISMARK, primul consultant independent din industria ospitalitatii specializat in marketing, si-a facut aparitia la sfarsitul acestei veri si asigura externalizareaserviciilor de marketing si comunicare a produselor si serviciilor oferite de unitatile de cazare independente (hoteluri, vile, pensiuni), de furnizorii de alimentatie publica (restaurante, baruri, cafenele), de parteneriatul public-privat (in vederea promovarii unei destinatii sau a unui obiectiv turistic) precum si de intreg sectorul de petrecere a timpului liber - cluburi, muzee, locuri de joaca, SPA-uri etc. Turismul poate fi o industrie strategica pentru Romania. Pentru aceasta este necesara implicarea autoritatilor si a organizatiilor si asociatiilor profesionale din turism in vederea stabilirii strategiei de dezvoltare si implementare a unui turism de calitate, a legislatiei sau solutiilor de finantare. Insa in egala masura este necesar si suportul intreprinzatorilor privati din domeniu prin asigurarea unei competitivitati ridicate si crearea unei imagini mai bune. Investitorii au devenit deja constienti de avantajele oferite de firmele de consultanta din industria ospitalitatii (studii de piata sau fezabilitate, solutii de finantare si parteneri potriviti, detalii tehnice, legislative sau de operare) ce aduc o valoare considerabila prin cunostintele de care dispun. Dar eficientizarea activitatii din turism se realizeaza si prin externalizarea unor servicii, iar acest instrument este un concept deja familiar in Romania, un exemplu in acest sens fiind serviciile de contabilitate, IT, spalatorie sau curatenie.Produsul turistic este un produs special, complex si dinamic iar strategiile de diferentiere si de promovare sunt dublate de o tehnologie specifica in ceea ce priveste distributia si tarifarea.Una dintre solutiile optime in perioada actuala o reprezinta externalizarea serviciilor de marketing in industria turismului, respectiv utilizarea unui consultant care sa furnizeze activitatile specifice la nivel profesionist, cu mijloace utilizate eficient din punct de vedere timp si costurisi rezultate usor de controlat. In momentul de fata TURISMARK reprezinta primul consultant independent din industria ospitalitatii ce poate asigura externalizarea cu succes a serviciilor de marketing si comunicare a produselor si serviciilor oferite in turism.TURISMARK - Hospitality & travel marketing ideas
Str. Emil Racovita nr.16, bl.R21, sc.A, ap.24
041758 Bucuresti
T: 031 804 66 80
M: 0722 495 786
E: cristina.vladau@turismark.ro
W: www.turismark.ro

 

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!