editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Blue Air a primit Marul de Aur

Blue Air MA

Blue Air a câştigat Marul de Aur, un premiu pentru excelenta atribuit anual de către Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism (FIJET). “Marul de Aur” ("La Pomme d'Or" sau "Golden Apple") este echivalentul FIJET al Oscar-ului si se acorda anual unei atractii, destinatii turistice sau unei persoane, fiind un simbol al recunoasterii eforturilor desfasurate in vederea promovarii turismului si cresterii nivelului acestei industrii.
Duminica a avut loc in orasul Saliste (judetul Sibiu) ceremonia de decernare a trofeelor acordate Romaniei. A fost pentru prima data cand FIJET a atribuit, in acelasi an, 3 distinctii pentru destinatiile/persoanele apartinand aceleiasi tari. Compania aeriana Blue Air, Zona Ecoturistica Marginimea Sibiului si Rezervatia Biosferei Delta Dunarii au fost cei 3 castigatori romani ai “Marului de Aur” in acest an. 
Tot in premiera mondiala, Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor a atribuit pentru prima data în istoria sa un asemenea premiu unei societati comerciale, Blue Air devenind astfel prima companie distinsa vreodata cu “Marul de Aur”.
“Ne bucuram nespus ca eforturile noastre au caştigat aprecierea reprezentantilor presei si ca toata stradania noastra din ultima perioada in vederea dezvoltarii turismului este vizibila si, mai mult decat atat, distrinsa cu un astfel de premiu, ce ne-a fost acordat pentru cea mai puternica dezvoltare inregistrata de o companie aeriena din sud-estul Europei”, afirma Adrian Ionascu, director general Blue Air. 
Romania se poate mandri acum cu 4 astfel de premii, primul fiind acordat in urma cu 34 de ani manastirilor din Bucovina, care sunt Patrimoniu UNESCO si se afla expusa in incinta muzeului Manastirii Moldovita. In prezent, cu 4 trofee din totalul celor 41 decernate incepând cu anul 1971, Romania se situeaza acum pe primul loc, alaturi de Belgia si Spania, devenind astfel una dintre cele mai premiate destinatii turistice.                

x x x
Blue Air, singura companie de smart flying cu capital 100% privat romanesc. Compania este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo.  Flota companiei este constituita in prezent din noua aeronave Boeing 737: trei aeronave seria 737 – 300, doua aeronave seria 737 – 400, o aeronava seria 737-500 si  trei aeronave 737 – 800 Next Generation, cu capacitati intre 126 si 189 de locuri. Compania a semnat in 2008 contracte pentru achizitionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation (doua aeronave din seria 800 si trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air. Pe parcursul anului 2008, peste 1.110.000 de pasageri au zburat cu Blue Air. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand peste 900.000 de calatori au ales sa zboare cu operatorul de transport aerian românesc, Blue Air înregistreaza o crestere de peste  23%. Pentru acest an, Blue Air anticipeaza un total de 1.700.000 de calatori. In ceea ce priveste indicatorii economici, Blue Air a înregistrat o cifra de afaceri de 124.130.000 de Euro in 2008 si estimeaza 170 de milioane pentru 2009. Echipajele Blue Air sunt formate din piloti experimentati (majoritatea avand peste 15.000 de ore de zbor). 2008 a fost un an extrem de prolific pentru Blue Air, compania castigand o serie de contracte extrem de importante. Cel mai important este contractul de concesiune, semnat pe o perioadă de 34 de ani, al aeroportului din Bacău, conform caruia compania va investi în total 45 de milioane de euro in dezvoltarea infrastructurii, realizarea pistei de decolare-aterizare, extinderea platformelor in vederea asigurarii spatiilor de parcare si operare la sol a aeronavelor, realizarea unui nou terminal, precum si asigurarea sistemului de operare pentru bagaje la plecsri si sosiri. Se adauga ;i contractul castigat pentru constructia unui nou terminal la aeroportul Baneasa din Bucuresti, cu o investitie de aproximativ 10 milioane de euro, toate cumuland cu contractul semnat cu Posta Romană, prin care Blue Air a fost desemnat transportatorul oficial.(Blue Air)

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!