editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Un nou hotel Ibis la Sibiu

ibis.jpg

Omul de afaceri Radu Enache, cu afaceri de aproape 30 de milioane de euro din industria hoteliera prin intermediul grupului Continental Hotels, a investit peste 9 milioane de euro in deschiderea unui hotel Ibis la Sibiu, al patrulea din Romania dupa doua unitati in Bucuresti si una in Constanta. Hotelul Ibis Sibiu are 195 de camere, dintre care 11 apartamente si 4 camere pentru persoanele cu dizabilitati si are un numar de 50 de angajati. "Pentru moment nu cred ca vom mai face alte angajari.
Alte zece persoane vor fi cooptate pentru centrul de conferinta din cadrul hotelului", a declarat Radu Enache. Hotelul Ibis Sibiu, cotat la trei stele, a fost deschis in prima jumatate a lunii iulie si a avut pana in prezent un grad mediu de ocupare de aproximativ 30%, cu varfuri de chiar 64%. Pana la sfarsitul anului oficialii spun ca se asteapta la un nivel de ocupare de 52%, iar hotelul sa aduca venituri de 3 milioane de lei (700.000 de euro). "Odata cu deschiderea Ibis Sibiu si Grand Continental, cotat la cinci stele, ne asteptam sa egalam veniturile de anul trecut in lei. Se va observa o diferenta la veniturile in euro din cauza devalorizari leului", afirma Enache. Anul trecut, lantul hotelier cu peste 2.000 de camere controlat de Radu Enache a inregistrat o cifra de afaceri de 26,4 mil. euro si pierderi de 2,8 mil. euro, potrivit datelor Ministerului de Finante. "Din cauza evolutiei imprevizibile a leului nu estimez profit in acest an. Dupa primele sase luni s-a putut observa o scadere de 7,5% a afacerilor", a mai spus el. Pe piata din Sibiu lantul Continental Hotels este prezent si cu un hotel Continental Forum de patru stele. "Am deschis un Ibis la Sibiu pentru ca aveam proprietatea (hotelul fiind realizat prin reamenajarea pe parcursul a treisprezece luni a unui fost hotel Continental - n. red.)", mai spune Enache.  Pana in 2012, Enache mai vizeaza deschiderea a sase noi hoteluri Ibis la Timisoara, Arad, Cluj, Bucuresti si Iasi. "In 2010 ne vom concentra pe deschiderea Ibis Timisoara insa, planurile se pot modifica in functie de evolutia crizei. Vedem daca criza se opreste la V si nu se transforma in W. Deocamdata manifestam prudenta." (ZF)Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!