editia curenta - Anul XII, nr. 11, 2019 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Revelion 2010 in Europa - cazare

meteora1.jpg

PARALIA
In apele albastre ale Marii Mediterane care imbratiseaza Pieria si tarmurile Olimpului va asteapta Paralia, cel mai cosmopolit si luminos colt din Pieria. In Paralia veti afla tot ce doriti: odihna, distractie, tensiune si liniste in acelasi timp, o sedere confortabila si placuta, emotii puternice care va vor insoti multi ani. Numai vizitand aceasta statiune veti intelege de ce au ales-o ca resedinta zeii Olimpului. Plajele pitoresti si colturile foarte frumoase creaza o senzatie deosebita fiecarui vizitator, senzatia ca in aceasta regiune seninatatea peisajului si forta naturii sculpteaza imagini de neasemuit ce va invaluie ca intr-un basm. Magazinele comerciale cu ofertele avantajoase pe care le prezinta, viata nocturna si ispitele celor mai bune localuri din Paralia, mancarurile traditionale elene, gustarile pescaresti care sunt oferite in mare varietate, va vor imbata de placere.

Ziua 1 - miercuri, 30 decembrie
Plecare din Bucuresti, Parcul Izvor, ora 6.00, pe traseul Ruse - Sofia - Paralia. Scurt popas la Manastirea Rila, pentru a vizita cel mai important monument de gen al Bulgariei, recunoscut ca centru ortodox european, templul spiritual si cultural al poporului bulgar. Sosire la ParaliaKaterini in cursul serii; cazare si cina.

Ziua 2 - joi, 31 decembrie
Mic dejun. Incursiune pe Muntele Olimp (Dion si Manastirea Dionisos - program optional). Dupa amiaza program liber. Seara, masa festiva de Revelion la complexul KASTRA din Leptokaria.

Ziua 3 - vineri, 1 ianuarie
Mic dejun. Excursie la Kastoria, una dintre cele mai pitoresti localitati ale Greciei, amplasata pe malul lacului cu acelasi nume, celebra pentru numeroasele fabrici de blanuri (program optional). Seara, cina si cazare. Optional, seara greceasca la taverna Zakynthos, cu program folcloric.

Ziua 4 - sambata, 2 ianuarie
Mic dejun. Deplasare la Kalambaka; vizitarea complexului monahal de la Meteora si atelierul de icoane Zindros. Pe traseul de întoarcere poposim în Valea Tembi, la Biserica si izvorul Sfintei Paraschiva. Seara, cina si cazare.

Ziua 5 – duminica, 3 ianuarie
Mic dejun. Plecarea spre tara. Popas la Salonic. Tur de oras: Turnul Alb, Catedrala Sf. Dumitru, Arcul lui Galeriu. Tranzitarea Bulgariei. Sosirea în Bucuresti în cursul serii, Parcul Izvor.
AM_SIGLA_BUNA_MICA.1_jpg.jpg  

129 €+ 399 Lei
Plecari din CLUJ (+25€), ALBA IULIA (+25€), SIBIU (+20€), BRASOV (+20€), PLOIESTI (+15€) si BUCURESTI
Sunt incluse:
• Transport cu autocar licentiat, aer conditionat, toaleta, audio-video, 2 soferi;
• Cazare 4 nopti în statiunea PARALIA KATERINI, hotel ARGO, 2*+, CHRONIS 2*+, HELIOS 2*+ si/sau GL 2*+ (baie, balcon, tv, aer conditionat, frigider), camere cu doua sau trei paturi;
• Mic dejun si cina, conform programului;
• Masa festiva de Revelion;
• Vizita la Meteora;
• Vizita la Sofia;
• Vizita la Salonic;
• Însotitor.
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiective turistice
• Supliment camera single, 60 €
• Programe optionale:
1. Muntele Olimp, 10 €/pers., minim 15 persoane
2. Kastoria, 20 €/pers., minim 25 persoane
3. Seara greceasca 25 €/pers.
Plecari:
CLUJ(+25€): parcare hotel Melody, 21.30
ALBA IULIA(+25€): parcare magazin Unirea, 23.30
SIBIU(+20€): hotel Continental, ora 0.30
BRASOV(+20€): parcare hotel ARO, ora 2.30
PLOIESTI(+15€): Gara de Sud, ora 4.30
BUCURESTI: Parc Izvor, ora 6.00
CONTACT:
ADRESA:Sos. Mihai Bravu nr. 62 A, parter, Cladirea Spectrum - click pentru harta
TELEFOANE:
Romtelecom: 021.311.55.20; 021.312.70.21;
RDS:031.402.55.86; 031.402.55.87
Mobil: 0723.153.702
FAX:
031.402.55.88
Europa Travel, agentie de turism - turoperator. Sejururi si circuite in Grecia, Turcia, Italia, Egipt, Spania, Franta, Austria si Romania.
Vacante personalizate, grupuri si individuali.

OFERTELE CONCURENTEI
Elysse Turism 
STR. SMARDAN NR. 30
Tel / Fax: +4-021-317.31.85
Tel : +4-021-317.31.86
Tel : +4-021-317.31.87
Tel : +4-021-317.31.88
PROGRAM
LUNI - VINERI : 10 - 18
sau pe adresa de e-mail : info@elysse.ro

CRACIUN SI REVELION 2010 - EUROPA
Craciun Laponia Craciun in Orasul lui Mos Craciun - Program deosebit de Craciun in Laponia - Rovaniemi, 4 nopti cazare in Hotelurile Clarion Santa Claus 4*de luxe, Rantasipi Pohjanhovi 4*,Sokos Vaakuna 4*, Charter Tarom, locuri in Business Class si Economic.
Piata de Craciun Viena Piata de Craciun la Viena -Transport cu autocar, 2 nopti cazare in Budapesta Hotel 3* cu mic dejun, 2 nopti cazare in Viena Hotel Austia Trend Appartament cu mic dejun, ghid din partea agentiei pe tot parcursul programului.
Craciun 2009 la Praga Craciun de poveste la Praga - Transport cu avionul, Bucuresti – Praga si retur cu compania CSA, 4 nopti cazare cu mic dejun, tur panoramic de oras cu ghid local, Cina festiva in ziua de Craciun, transferuri aeroport – hotel – aeroport, insotitor roman de grup.
Oferte Craciun la Praga Craciun in Orasul de Aur - Praga - Transport autocar clasificat 3* pentru turism, 2 nopti cazare Budapesta la hotel 3* cu mic dejun, 3 nopti cazare Praga la hotel Duo 4* sau similar, cu mic dejun, tur de oras: Bratislava si Viena, ghid din partea agentiei pe traseu.
Craciun 2009 in Cehia Craciun la Karlovy Vary - Transport autocar 3*/4*; 4 nopti cazare cu demipensiune in Karlovy Vary la hotel 4*; cina festiva de Craciun; vizitele mentionate in program; insotitor de grup roman
Craciun 2009 la Londra Craciun la Londra- Transport avion Bucuresti – Londra si retur, transferuri aeroport – hotel – aeroport, cazare 4 nopti in Londra, la hotel 4* mic dejun, tur panoramic de oras de o jumatate de zi cu ghid local, insotitor roman de grup.
Craciun Strasbourg Craciun la Strasbourg - Transport cu avionul Bucuresti – Strasbourg si retur cu compania CSA, 4 nopti cazare cu mic dejun in Strasbourg la hotel Hilton 4* transferuri aeroport – hotel – aeroport, tur de oras de jumatate de zi in Strasbourg cu ghid local, insotitor roman de grup.
Oferte Revelion Budapesta Revelion 2010 la Budapesta-Transport autocar, 4 nopti cu mic dejun in hotel Griff 3*, Insotitor de grup, tur panoramic Budapesta, Cina festiva de Revelion.
Oferte Revelion Barcelona Revelion 2010 la Barcelona- Transport avion Bucuresti – Barcelona – Bucuresti, transfer aeroport – hotel – aeroport, 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel in Barcelona,  taxa unui singur bagaj de cala.
Revelion 2009 Croatia Revelion in Croatia - Transport autocar, Cazare 2 nopti cu mic dejun in Budapesta, Cazare 4 nopti in Hotel de 3 stele in Okrug Gornji – Trogir cu demipensiune, Insotitor de grup, Tur panoramic Budapesta; -  Vizita Zagreb.
Oferte Revelion Elvetia Revelion in Elvetia - Transport cu autocar clasificat pentru turism 3*; ghid din partea agentiei pe traseu, tur de oras - Viena, Innsbruck , Salzburg , Zurich , Berna, 8 nopti cazare la hotel de 3* cu mic dejun conform normelor de clasificare locale.
Revelion 2009 Madrid Revelion la Madrid - Transport cu avionul Bucuresti – Madrid – Bucuresti, cu compania Tarom, 4 nopti cazare cu mic dejun in Madrid, transfer aeroport – hotel – aeroport, tur de oras in Madrid, insotitor roman de grup.
Revelion 2009 la Moscova Revelion 2010 la Moscova - Transport cu avionul Bucuresti- Moscova- Bucuresti, operat de compania AEROFLOT, 6 nopti cazare in Moscova, 6 mic dejunuri, 1 cina la restaurant local, tur panoramic Moscova cu ghid local, insotitor roman de grup.
Oferte Revelion Paris Revelion la Paris- Transport autocar, 4 nopti cazare in Paris, 2 nopti cazare in Budapesta, 1 noapte cazare in zona Nurenberg, 1 noapte cazare in zona Strasbourg, 1 noapte cazare in zona Salzburg, insotitor de grup.
Revelion 2010 Paris Revelion la Paris- Transport avion Bucuresti – Paris – Bucuresti, cursa Blue Air, Transfer aeroport – hotel – aeroport; 4 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel 3* in Paris,Taxa unui singur bagaj de cala.
Oferte Revelion la Paris Revelion la Paris- Transport avion Bucuresti – Paris si retur cu compania AIR FRANCE, 5 nopti cazare cu mic dejun, transferuri aeroport – hotel – aeroport, tur panoramic de oras cu ghid local, insotitor roman de grup.
Revelion 2010 la Praga Revelion 2010 la Praga - Transport avion Bucuresti – Praga si retur cu compania CSA, 4 nopti cazare cu mic dejun, transferuri aeroport – hotel – aeroport, tur panoramic de oras cu ghid local, insotitor roman de grup.
Revelion 2009 la Praga Revelion la Praga - Transport cu autocar, 6 nopti cazare cu mic dejun : 2 nopti in Budapesta dus - intors, 1 noapte la Viena, 3 nopti in Praga, vizitele cuprinse in program, ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
Oferte Revelion Praga Revelion 2010 Praga -Transport autocar, 2 nopti cazare Budapesta la hotel 3* cu mic dejun, 4 nopti cazare Praga la hotel Duo 4* cu mic dejun, tur de oras: Bratislava si Viena, ghid din partea agentiei.
Revelion 2009 la Roma Revelion 2010 la Roma - Transport avion compania ALITALIA Bucuresti – Roma si retur, 4 nopti cazare cu mic dejun bufet, transfer aeroport – hotel – aeroport, tur de oras cu autocar si ghid local, insotitor roman de grup.
Oferte Revelion Sicilia Revelion 2010 in Sicilia - Bilet de avion Bucuresti – Catania - Bucuresti, transfer aeroport – hotel – aeroport, 4 nopti cazare hotel 5* de lux, Catania, 4 mic dejunuri. 1 pranz – BONUS, 3 cine, Cina Festiva de Revelion cu muzica siciliana, Vizite : Catania , Etna , Taormina , cu ghid local italian.

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

Din Sumarul Editiei Curente

» vezi toate articolele din aceasta categoria

» vezi toata editia

 

nume foto

 

Oferte litoral Romania

bcr_sm.jpg
Portofoliul total de credite acordate de Banca Comercială Română (BCR) a crescut cu 10% în 2019, susținut atât de segmentul retail, cât și de cel corporate. Susținerea prosperității clienților în calitate de cel mai important finanțator pentru achiziția unei locuințe și de partener de încredere pentru nevoile de consum ale publicului: credite nou acordate în valoare de peste 7,8 miliarde RON pe segmentul persoane fizice (credite ipotecare și nevoi personale) și microîntreprinderi.

 

Sergiu_Manea_CEO_BCR.JPG
IMG_20200228_WA0073cov.jpg


bani_inghetati.jpg
MAI CRESC SALARIILE ȘI PENSIILE ?        

carduri_raiffeisen_jpg.png
 ● Portofoliul de credite nete al bancii a depasit 27 miliarde lei la finalul anului 2019, cu 6% mai mult fata de 2018;
● Depozitele clientilor au atins valoarea de aproape 36 de miliarde lei in 2019, in crestere cu 8%, comparativ cu finalul anului 2018;
● Veniturile operationale au avansat cu 5%, pana la 2,64 miliarde lei (an la an);
● Rata creditelor neperformante a ramas stabila fata de anul precedent, la un nivel confortabil de 4,1%;
● Banca a ajuns la active totale de 42,9 miliarde lei la finalul anului 2019, o crestere de 7%, fata de aceeasi perioada a anului 2018;
● Profitul net de 779 milioane lei, a scazut cu 11% la finalul lui 2019, fata de aceeasi perioada din 2018;         


raiffeisen_02.jpg

 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 

Transferurile financiare pentru postările publicitate pot fi făcute
în contul RO64 RNCB 0281090594410001, BCR Floreasca - Media News Net SRL, J40/16178/29.08.2007, C.I.F. RO 22329021. Veți primi factura în format electronic. Va rugam semnalați transferul financiar la adresa breakingnewsjournal77@gmail.com  Tel. 0722.601.195


www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna mai 2020     

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

Pomme_dOr1.jpg
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro      

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si luxoa... mai multe detalii

Penalitățile comerciale pot fi supuse TVA

Companiile care închiriază proprietăți sau prestatorii de servicii pe bază de abonament precum:telecomunicațiile (telefonie, internet, televiziune), utilitățile publice, publicațiile e... mai multe detalii

Propunerea Directivei UE. Impozitarea activitaților digitale

Autor: Alexander Milcev, Partener, Liderul Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România La nivel european, asistăm la o dezbatere aprinsă între statele membre pe pr... mai multe detalii

Guvernul mdifică pragul dobanzii raprtat la ROBOR

Activele băncilor vor fi impozitate dacă nivelul ROBOR va depăși nivelul de 2% a anunțat, vineri, premierul Viorica Dăncilă, în ședința de guvern în care a fost aprobată ordonanța cu&n... mai multe detalii

ANAF declanșează operațiunea ”Iceberg”

”Operaţiunea „Iceberg” se va desfăşura pe întreaga durată a anului 2019 şi presupune intensificarea controalelor şi eficientizarea derulării acestora la companiile mari, cu scopul ... mai multe detalii

Isărescu: Vreți dobânzi mai mici ? S-o credeți voi !

Guvernatorul Mugur Isărescu este chestionat de senatorul ALDE Daniel Zamfir pe tema ROBOR. Zamfir îl întreabă pe Isărescu dacă indicatorul ROBOR a fost manipulat de către bănci. Isăre... mai multe detalii

Isărescu și pitpalacii TV

Guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, și-a arătat adevărata față, în ceea ce privește respectul său pentru presă. Isărescu despre Vâlcov: ”Se duce la televizor, sunt acol... mai multe detalii

Raiffeisen Acumulare, cel mai performant fond de pensii

La Gala de Inaugurare a Anului Bursier 2019, eveniment organizat de Bursa de Valori Bucuresti, Raiffeisen Acumulare a primit titlul de „Cel mai performant fond de pensii private Pilon III”. F... mai multe detalii

Au fost aprobate normele metodolocice la ”Prima Casă”

Ministerul Finanţelor Publice şiMinisterul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) au adoptat normele metodologice de aplicare aLegii pentru modificarea şi completarea... mai multe detalii

Nou președinte executiv la BCR Leasing

BCR Leasing va avea, din 15 martie a.c., un nou președinte executiv, Vlad Vitcu urmând să preia această poziție. Cu o experiență de 20 de ani în industria financiar-bancară, Vlad Vit... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!