editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Revelion 2010 in Europa - cazare

meteora1.jpg

PARALIA
In apele albastre ale Marii Mediterane care imbratiseaza Pieria si tarmurile Olimpului va asteapta Paralia, cel mai cosmopolit si luminos colt din Pieria. In Paralia veti afla tot ce doriti: odihna, distractie, tensiune si liniste in acelasi timp, o sedere confortabila si placuta, emotii puternice care va vor insoti multi ani. Numai vizitand aceasta statiune veti intelege de ce au ales-o ca resedinta zeii Olimpului. Plajele pitoresti si colturile foarte frumoase creaza o senzatie deosebita fiecarui vizitator, senzatia ca in aceasta regiune seninatatea peisajului si forta naturii sculpteaza imagini de neasemuit ce va invaluie ca intr-un basm. Magazinele comerciale cu ofertele avantajoase pe care le prezinta, viata nocturna si ispitele celor mai bune localuri din Paralia, mancarurile traditionale elene, gustarile pescaresti care sunt oferite in mare varietate, va vor imbata de placere.

Ziua 1 - miercuri, 30 decembrie
Plecare din Bucuresti, Parcul Izvor, ora 6.00, pe traseul Ruse - Sofia - Paralia. Scurt popas la Manastirea Rila, pentru a vizita cel mai important monument de gen al Bulgariei, recunoscut ca centru ortodox european, templul spiritual si cultural al poporului bulgar. Sosire la ParaliaKaterini in cursul serii; cazare si cina.

Ziua 2 - joi, 31 decembrie
Mic dejun. Incursiune pe Muntele Olimp (Dion si Manastirea Dionisos - program optional). Dupa amiaza program liber. Seara, masa festiva de Revelion la complexul KASTRA din Leptokaria.

Ziua 3 - vineri, 1 ianuarie
Mic dejun. Excursie la Kastoria, una dintre cele mai pitoresti localitati ale Greciei, amplasata pe malul lacului cu acelasi nume, celebra pentru numeroasele fabrici de blanuri (program optional). Seara, cina si cazare. Optional, seara greceasca la taverna Zakynthos, cu program folcloric.

Ziua 4 - sambata, 2 ianuarie
Mic dejun. Deplasare la Kalambaka; vizitarea complexului monahal de la Meteora si atelierul de icoane Zindros. Pe traseul de întoarcere poposim în Valea Tembi, la Biserica si izvorul Sfintei Paraschiva. Seara, cina si cazare.

Ziua 5 – duminica, 3 ianuarie
Mic dejun. Plecarea spre tara. Popas la Salonic. Tur de oras: Turnul Alb, Catedrala Sf. Dumitru, Arcul lui Galeriu. Tranzitarea Bulgariei. Sosirea în Bucuresti în cursul serii, Parcul Izvor.
AM_SIGLA_BUNA_MICA.1_jpg.jpg  

129 €+ 399 Lei
Plecari din CLUJ (+25€), ALBA IULIA (+25€), SIBIU (+20€), BRASOV (+20€), PLOIESTI (+15€) si BUCURESTI
Sunt incluse:
• Transport cu autocar licentiat, aer conditionat, toaleta, audio-video, 2 soferi;
• Cazare 4 nopti în statiunea PARALIA KATERINI, hotel ARGO, 2*+, CHRONIS 2*+, HELIOS 2*+ si/sau GL 2*+ (baie, balcon, tv, aer conditionat, frigider), camere cu doua sau trei paturi;
• Mic dejun si cina, conform programului;
• Masa festiva de Revelion;
• Vizita la Meteora;
• Vizita la Sofia;
• Vizita la Salonic;
• Însotitor.
Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare la obiective turistice
• Supliment camera single, 60 €
• Programe optionale:
1. Muntele Olimp, 10 €/pers., minim 15 persoane
2. Kastoria, 20 €/pers., minim 25 persoane
3. Seara greceasca 25 €/pers.
Plecari:
CLUJ(+25€): parcare hotel Melody, 21.30
ALBA IULIA(+25€): parcare magazin Unirea, 23.30
SIBIU(+20€): hotel Continental, ora 0.30
BRASOV(+20€): parcare hotel ARO, ora 2.30
PLOIESTI(+15€): Gara de Sud, ora 4.30
BUCURESTI: Parc Izvor, ora 6.00
CONTACT:
ADRESA:Sos. Mihai Bravu nr. 62 A, parter, Cladirea Spectrum - click pentru harta
TELEFOANE:
Romtelecom: 021.311.55.20; 021.312.70.21;
RDS:031.402.55.86; 031.402.55.87
Mobil: 0723.153.702
FAX:
031.402.55.88
Europa Travel, agentie de turism - turoperator. Sejururi si circuite in Grecia, Turcia, Italia, Egipt, Spania, Franta, Austria si Romania.
Vacante personalizate, grupuri si individuali.

OFERTELE CONCURENTEI
Elysse Turism 
STR. SMARDAN NR. 30
Tel / Fax: +4-021-317.31.85
Tel : +4-021-317.31.86
Tel : +4-021-317.31.87
Tel : +4-021-317.31.88
PROGRAM
LUNI - VINERI : 10 - 18
sau pe adresa de e-mail : info@elysse.ro

CRACIUN SI REVELION 2010 - EUROPA
Craciun Laponia Craciun in Orasul lui Mos Craciun - Program deosebit de Craciun in Laponia - Rovaniemi, 4 nopti cazare in Hotelurile Clarion Santa Claus 4*de luxe, Rantasipi Pohjanhovi 4*,Sokos Vaakuna 4*, Charter Tarom, locuri in Business Class si Economic.
Piata de Craciun Viena Piata de Craciun la Viena -Transport cu autocar, 2 nopti cazare in Budapesta Hotel 3* cu mic dejun, 2 nopti cazare in Viena Hotel Austia Trend Appartament cu mic dejun, ghid din partea agentiei pe tot parcursul programului.
Craciun 2009 la Praga Craciun de poveste la Praga - Transport cu avionul, Bucuresti – Praga si retur cu compania CSA, 4 nopti cazare cu mic dejun, tur panoramic de oras cu ghid local, Cina festiva in ziua de Craciun, transferuri aeroport – hotel – aeroport, insotitor roman de grup.
Oferte Craciun la Praga Craciun in Orasul de Aur - Praga - Transport autocar clasificat 3* pentru turism, 2 nopti cazare Budapesta la hotel 3* cu mic dejun, 3 nopti cazare Praga la hotel Duo 4* sau similar, cu mic dejun, tur de oras: Bratislava si Viena, ghid din partea agentiei pe traseu.
Craciun 2009 in Cehia Craciun la Karlovy Vary - Transport autocar 3*/4*; 4 nopti cazare cu demipensiune in Karlovy Vary la hotel 4*; cina festiva de Craciun; vizitele mentionate in program; insotitor de grup roman
Craciun 2009 la Londra Craciun la Londra- Transport avion Bucuresti – Londra si retur, transferuri aeroport – hotel – aeroport, cazare 4 nopti in Londra, la hotel 4* mic dejun, tur panoramic de oras de o jumatate de zi cu ghid local, insotitor roman de grup.
Craciun Strasbourg Craciun la Strasbourg - Transport cu avionul Bucuresti – Strasbourg si retur cu compania CSA, 4 nopti cazare cu mic dejun in Strasbourg la hotel Hilton 4* transferuri aeroport – hotel – aeroport, tur de oras de jumatate de zi in Strasbourg cu ghid local, insotitor roman de grup.
Oferte Revelion Budapesta Revelion 2010 la Budapesta-Transport autocar, 4 nopti cu mic dejun in hotel Griff 3*, Insotitor de grup, tur panoramic Budapesta, Cina festiva de Revelion.
Oferte Revelion Barcelona Revelion 2010 la Barcelona- Transport avion Bucuresti – Barcelona – Bucuresti, transfer aeroport – hotel – aeroport, 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel in Barcelona,  taxa unui singur bagaj de cala.
Revelion 2009 Croatia Revelion in Croatia - Transport autocar, Cazare 2 nopti cu mic dejun in Budapesta, Cazare 4 nopti in Hotel de 3 stele in Okrug Gornji – Trogir cu demipensiune, Insotitor de grup, Tur panoramic Budapesta; -  Vizita Zagreb.
Oferte Revelion Elvetia Revelion in Elvetia - Transport cu autocar clasificat pentru turism 3*; ghid din partea agentiei pe traseu, tur de oras - Viena, Innsbruck , Salzburg , Zurich , Berna, 8 nopti cazare la hotel de 3* cu mic dejun conform normelor de clasificare locale.
Revelion 2009 Madrid Revelion la Madrid - Transport cu avionul Bucuresti – Madrid – Bucuresti, cu compania Tarom, 4 nopti cazare cu mic dejun in Madrid, transfer aeroport – hotel – aeroport, tur de oras in Madrid, insotitor roman de grup.
Revelion 2009 la Moscova Revelion 2010 la Moscova - Transport cu avionul Bucuresti- Moscova- Bucuresti, operat de compania AEROFLOT, 6 nopti cazare in Moscova, 6 mic dejunuri, 1 cina la restaurant local, tur panoramic Moscova cu ghid local, insotitor roman de grup.
Oferte Revelion Paris Revelion la Paris- Transport autocar, 4 nopti cazare in Paris, 2 nopti cazare in Budapesta, 1 noapte cazare in zona Nurenberg, 1 noapte cazare in zona Strasbourg, 1 noapte cazare in zona Salzburg, insotitor de grup.
Revelion 2010 Paris Revelion la Paris- Transport avion Bucuresti – Paris – Bucuresti, cursa Blue Air, Transfer aeroport – hotel – aeroport; 4 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel 3* in Paris,Taxa unui singur bagaj de cala.
Oferte Revelion la Paris Revelion la Paris- Transport avion Bucuresti – Paris si retur cu compania AIR FRANCE, 5 nopti cazare cu mic dejun, transferuri aeroport – hotel – aeroport, tur panoramic de oras cu ghid local, insotitor roman de grup.
Revelion 2010 la Praga Revelion 2010 la Praga - Transport avion Bucuresti – Praga si retur cu compania CSA, 4 nopti cazare cu mic dejun, transferuri aeroport – hotel – aeroport, tur panoramic de oras cu ghid local, insotitor roman de grup.
Revelion 2009 la Praga Revelion la Praga - Transport cu autocar, 6 nopti cazare cu mic dejun : 2 nopti in Budapesta dus - intors, 1 noapte la Viena, 3 nopti in Praga, vizitele cuprinse in program, ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
Oferte Revelion Praga Revelion 2010 Praga -Transport autocar, 2 nopti cazare Budapesta la hotel 3* cu mic dejun, 4 nopti cazare Praga la hotel Duo 4* cu mic dejun, tur de oras: Bratislava si Viena, ghid din partea agentiei.
Revelion 2009 la Roma Revelion 2010 la Roma - Transport avion compania ALITALIA Bucuresti – Roma si retur, 4 nopti cazare cu mic dejun bufet, transfer aeroport – hotel – aeroport, tur de oras cu autocar si ghid local, insotitor roman de grup.
Oferte Revelion Sicilia Revelion 2010 in Sicilia - Bilet de avion Bucuresti – Catania - Bucuresti, transfer aeroport – hotel – aeroport, 4 nopti cazare hotel 5* de lux, Catania, 4 mic dejunuri. 1 pranz – BONUS, 3 cine, Cina Festiva de Revelion cu muzica siciliana, Vizite : Catania , Etna , Taormina , cu ghid local italian.

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!