editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Clubul Presei de Turism - parteneriat Invitation Romania

Clubul PT

Clubul Presei de Turism - FIJET România şi Agenţia INVITATION ROMÂNIA au semnat un parteneriat pentru cinci ani. Prin acest contract cele două părţi se vor sprijini în eforturile de dezvoltare şi în derularea diferitelor evenimente.  

            Contractul de parteneriat s-a semnat azi de către dl. Victor Rădulescu, preşedintele Clubului Presei de Turism - Press Tour - FIJET România şi dl. Gheorghe Fodoreanu, preşedintele agenţiei INVITATION ROMÂNIA.

            Agenţia va avea calitatea de partener oficial al Clubului şi imaginea aceasteia va fi protejată deontologic de către membrii FIJET România.

Clubul va putea solicita agenţiei sprijin logistic pentru evenimentele organizate în România sau în străinătate iar pe toate imprimatele clubului sau ale agenţiei va fi inclusă sigla partenerului. Prin parteneriatul semnat azi, INVITATION ROMÂNIA s-a angajat să ofere servicii de bună calitate pentru evenimentele ce vor fi derulate de Club. Membrii clubului vor avea acces cu prioritate la informaţiile referitoare la industria turismului din România, informaţii ce vor putea fi furnizate de INVITATION ROMÂNIA - cea mai importantă agenţie de incoming din ţara noastră.

            Prima acţiune ce va fi derulată în baza acestui parteneria este Gala Premiilor Press Tour – FIJET România, eveniment ce va avea loc pe litoral în data de 30 ianuarie la hotelul Europa din Eforie Nord.

            Un alt eveniment ce va fi organizat anual, cu sprijinul agenţiei INVITATION ROMÂNIA, va fi un cocktail la Snagov unde membrii Clubului vor putea discuta într-un mediu informal cu partenerii şi colaboratorii apropiaţi.

            Parteneriatul cu Agenţia INVITATION ROMÂNIA nu include nicio clauză de exclusivitate, Clubul fiind deschis la orice propure de parteneriat sau colaborare. Pentru derularea acestui contract a fost desemnată o echipă ce va ţine legătura dintre cei doi parteneri şi va gestiona evenimentele care implică sprijinul agenţiei INVITATION ROMÂNIA. Echipa desemnată de Club este formată din: 

            Corina Scarlat - Vicepreşedinte al Clubului

            Gabriel Arsene - Trezorierul Clubului

            Traian Bădulescu - ofiţer de presă al Clubului.
AM_SIGLA_BUNA_MICA.1_jpg.jpg 

INVITATION ROMANIA A OBŢINUT PREMIUL CLIENTELEI THOMAS COOK FRANŢA PENTRU PROGRAMUL “L’ÂME DES CARPATES” 

- Este cel mai important premiu de incoming obţinut de un touroperator român -  Thomas Cook reprezintă unul dintre cei trei uriaşi ai turismului mondial, alături de TUI şi de Neckermann. Thomas Cook Franţa are, an de an, o clientelă formată din peste 400.000 de turişti. În fiecare an, programele sunt supuse unui sistem de evaluare globală în faţa clientelei Thomas Cook, cu scopul evident de a se îmbunătăţi comunicarea, fidelizarea, calitatea programelor de pe piaţă, condiţii esenţiale de menţinere a touroperatorilor. Proiectul “Circuit cultural România – valori UNESCO” a fost lansat pe piaţă de către touroperatorul Invitation Romania în 2008, iar în al doilea an proiectul se impune definitiv drept unul dintre cele mai apreciate circuite culturale româneşti. Echipa formată din Mirela Iordache – director executiv Invitation Romania, arh. Mircea Savu – conferenţiar ghid cu atestare UNESCO Europa şi Gheorghe Fodoreanu a adus pentru turismul românesc, pe acest segment, cel mai prestigious premiu obţinut vreodată de produsul circuit cultural în România. Această recunoaştere va fi acordată la Gala Premiilor Thomas Cook şi va avea în broşura 2010 o poziţionare şi o semnalizare de excepţie. Fiind menţionată în cataloagele Thomas Cook Franţa, distincţia va constitui un vector de publicitate, promovare, marketing de vânzare a produsului, acest succes antrenând prin similitudine creşterea interesului turistului european faţă de destinaţia România. Gheorghe FODOREANU Fost preşedinte al ANAT (2006-2007) Preşedinte INVITATION ROMANIA  gheorghe.fodoreanu@invitation-romania.ro

www.invitation-romania.ro

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!