editia curenta - Anul XII, nr. 3, 2019 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Targul International de Turism - Holiday Market

Holiday Market -  Targul de Turism al ANAT Targul International de Turism HOLIDAY MARKET  va fi organizat intre 18-21 martie la Palatul Parlamentului . Aceasta este o manifestare complet independenta, organizata in exclusivitate de ANAT.
Tarifele generale pentru membrii ANAT vor fi urmatoarele:
- taxa de participare 100 euro/firma
- chirie spatiu neamenajat 35 euro/mp
- chirie constructie stand standard 15 euro/mp
Spatiul expozitional va fi prezentat expozantilor deja partajat, cu standuri avand 1,2,3 si 4 laturi libere.
Pretul de lista pentru companiile nemembre ANAT este de 60 de euro /mp. Pentru aceasta categorie de participanti taxa de participare este de 200 de euro/firma.
Tarifele pentru chirie spatiu sunt diferentiate în functie de pozitia standului, respectiv veti observa cresterea chiriei spatiului cu:
- 5% pentru standurile cu doua laturi libere
- 10% pentru standurile cu trei laturi libere
- 20% pentru standurile de tip „insula”.
RBL

Suprafata minima a unui stand este de 9 mp.
Spatiul expozitional va fi prezentat expozantilor deja partajat, cu standuri având una, doua, trei si patru laturi libere.
S-au agreat ca principii de repartizare a standurilor :
- principiul primul venit -primul servit”
- suprafata mare are prioritate fata de suprafata mica
- în cazul în care doua firme doresc acelasi spatiu decizia de repartizare se va face în functie de vechime, istorie, notorietate, membru cotizant etc. (in ANAT).
Vizualizarea pe site a spatiilor ocupate/libere se va face dupa 15.01.2010 pe www.targuri-anat.ro
Toata formularistica de inscriere urmeaza sa o gasiti pe site incepand cu 15.01.2010. Va rugam sa consultati permanent site-ul pentru a lua la cunostinta ultimele noutati prin newsletter.
Se va avea în vedere ca suprafete de expunere salile „Unirii”,” Take Ionescu”, „C.I. Bratianu”,precum si holurile C4, C5 si C6 cu un total de aproximativ 3.500 de metri patrati utili. Se vor lua masuri de semnalizare a fluxului pentru vizitatori.
De asemenea, se vor solicita - pentru diverse prezentari ale firmelor expozante - înca doua sali de câte 100-150 de locuri fiecare cu dotarea tehnica aferenta. S-au agreat de principiu salile „Nicolae Iorga”, „Nicolae Balcescu” sau „Drepturilor Omului”. Aceste sali vor fi oferite doritorilor contra cost. Pretul de închiriere urmeaza a fi negociat cu Palatul Parlamentului.
ATENTIE!!!  ( EARLY BOOKING DISCOUNTS ! )

Membrii ANAT care vor achita taxa de participare (100 EUR) pana la data de 31 decembrie 2009 vor beneficia de prioritate la repartitia standului, conform datei de inscriere (a platii). Plata se regleaza ulterior, factura se va emite pana in 10.01.2010 pe rata de schimb din ziua platii.
Membrii ANAT care vor plati integral pana la data de 01 februarie 2010 vor beneficia de o reducere de 5% la chirie spatiu.
Membrii ANAT care se inscriu la pachet la toate cele trei evenimente vor beneficia de o reducere de 5% pentru fiecare dintre targuri, deducerea facandu-se cu ocazia platii pentru targul al treilea. 
ATENTIE!!! Reducerile sunt cumulative !!!
FACILITATI ACORDATE ANAT:
1. Constructia standului ANAT gratuit in conformitate cu solicitarile partenerului ANAT.
3. Servicii catering gratuite la standul ANAT, in limitele bugetului evenimentului.
4. Transport gratuit al materialelor ANAT (tiparituri, logistica etc.) la cele trei evenimente.
5. Fiecare participant va beneficia de cate un loc de parcare gratuity.
6. Promovarea evenimentului pe site-ul www.ralcom.ro
Pretul unui bilet de intrare la targ va fi de 10 RON.
In acest moment se afla in lucru site-ul targului, unde fiecare dintre Dvs. va putea vedea pozitia pe care o doreste. Adresa site-ului este www.targuri-anat.ro si va fi operational incepand cu data de 15 ianuarie.
S-a agreat întocmirea unui regulament minimal privind conduita si regulile de participare . 
 S-a agreat necesitatea functionarii unei linii de transport, tip „shuttle” de la statia de metrou „Izvor” spre Palatul Parlamentului si retur. S-a solicitat si s-a agreat oferirea unor servicii de handling, contra cost.  S-a luat in discutie si s-a hotarat realizarea unui site al evenimentului cu optiuni de descarcare a documentatiei on-line si planurile de amplasare a expozantilor actualizate in maxim 48h.
Pentru unitatea ANAT si pentru o SCHIMBARE in mentalitatea cu care este abordat , in general , turismul in Romania , va invitam la Targurile ANAT.  Evident, decizia apartine insa fiecaruia dintre Dumneavoastra . Noi ne straduim ca sa va oferim cele mai bune conditii pentru a beneficia de un Targ de turism la standarde  internationale consacrate .

Salveaza acest articol   del.icio.us | digg.com | slashdot.org | technorati.com | reddit | facebook | stumbleupon

 

nume foto

Oferte litoral Romania

 

 

bcr_sm.jpg
BCR, banca țării, a obținut un profit net de peste 1,2 miliarde de lei (258 milioane euro) în 2018, în creștere cu 80% față de anul precedent, pe baza rezultatului operaţional solid, a costurilor de risc reduse şi a performanțelor ridicate pe toate liniile de business. Cei puternici, nu se tem de ”taxa pe lăcomie” !
Sergiu_Manea_CEO_BCR.JPG
carduri_raiffeisen_jpg.png

Raiffeisen Bank a depasit pragul de 500.000 de carduri de credit, iar o alta noutate implementata in noiembrie este acordarea pe loc a cardurilor de credit in agentiile bancii sau in locurile special amenajate (cum sunt birourile mobile din magazinele eMag).        
 -----------------------------------------         

gettyimages_161098010_640x640.jpg

UPDATE: S&P confirmă la ”stabil” perspectiva ratingului pentru România. Se confirmă, încă o dată, că ratingul unei țări este similar cu ratingul celei mari mari bănci comerciale din sistem, respectiv BCR, banca țării, carea obținut un profit net de peste 1,2 miliarde de lei (258 milioane euro) în 2018, în creștere cu 80% față de 2017, pe baza rezultatului operaţional solid, a costurilor de risc reduse şi a performanțelor ridicate pe toate liniile de business.Standard & Poors’s, agenție de rating a riscului de credit, a păstrat la BBB- ratingul de țară al României, sub pretextul că mai așteaptă două săptămâni să vadă ce se întâmplă în țară. Normal să aștepte, când președintele Klaus Iohannis refuză să promulge Legea Bugetului.        
------------------------------------------        
Raiffeisen Bank lansează campania de comunicare a fondului
de pensii facultative (pilon 3) Raiffeisen Acumulare, încă o inițiativă care se adaugă celor din 2018: creșterea numărului de agenți de marketing (iunie 2018) și scăderea comisionului de
administrare (octombrie 2018).(mai mult la Bănci și macro)
raiffeisen_acumulare_pensii_p_f.jpg
raiffeisen_02.jpg

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

Transferurile financiare pentru postările publicitate pot fi făcute
în contul RO64 RNCB 0281090594410001, BCR Floreasca - Media News Net SRL, J40/16178/29.08.2007, C.I.F. RO 22329021. Veți primi factura în format electronic. Va rugam semnalați transferul financiar la adresa breakingnewsjournal77@gmail.com  Tel. 0722.601.195


www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna februarie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

Pomme_dOr1.jpg
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro      

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si luxoa... mai multe detalii

Schimbări în managementul DPD

  DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, anunta schimbari strategice in echipa de conducere. Danail Danailov, membru al C... mai multe detalii

Grupul VELUX câștigă aurul la prestigioasa competiție internațională EPICA Awards

Grupul VELUX câștigă aurul la prestigioasa competiție internațională EPICA Awards, singurul premiu creativ jurizat de jurnaliști, pentru campania intitulată „The Indoor Generation - Ge... mai multe detalii

Alfredo Seafood obține certificarea MSC

Alfredo Seafood,una dintre cele mai importante marci din Romania, sub a carei denumire sunt importate si distribuite produse din peste si fructe de mare, anunta obtinerea certificarii MSC (Marit... mai multe detalii

Penalitățile comerciale pot fi supuse TVA

Companiile care închiriază proprietăți sau prestatorii de servicii pe bază de abonament precum:telecomunicațiile (telefonie, internet, televiziune), utilitățile publice, publicațiile e... mai multe detalii

Tren direct Cluj-Viena, din 9 decembrie

De duminică circulă un tren direct între Cluj şi Viena şi vestea este bună, fiindcă România este tot mai izolată din punct de vedere feroviar şi trenurile internaţionale sunt în declin.... mai multe detalii

Propunerea Directivei UE. Impozitarea activitaților digitale

Autor: Alexander Milcev, Partener, Liderul Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România La nivel european, asistăm la o dezbatere aprinsă între statele membre pe pr... mai multe detalii

AmCham cere retragerea OUG propusa de MFP

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham Romania) a anunţat, miercuri, că solicită retragerea imediată a proiectului de Ordonanţa de Urgenţă privind noile măsuri fiscale anuntaţe ... mai multe detalii

Acțiunile Erste Bank și Raiffeisen Bank, prăbușire la Bursă

Acțiunile proprietarului BCR, grupul austriac Erste Group Bank AG, și cele ale rivalului Raiffeisen Bank International se depreciază puternic miercuri, după măsurile anunțate de Guvernul Rom... mai multe detalii

Guvernul mdifică pragul dobanzii raprtat la ROBOR

Activele băncilor vor fi impozitate dacă nivelul ROBOR va depăși nivelul de 2% a anunțat, vineri, premierul Viorica Dăncilă, în ședința de guvern în care a fost aprobată ordonanța cu&n... mai multe detalii

CC investigheaza bancile comerciale

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație la băncile comerciale pentru a vedea dacă între acestea există înțelegeri ilegale privind concurența pe piața liberă. CC a făcut public... mai multe detalii

CTP castiga premiul Best Warehouse Developer

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, isi reconfirma pozitia de lider al pietei loca... mai multe detalii

Bancpost nu mai există

De la 1 ianuarie 2019, Bancpost nu mai există, după ce a post preluată prin fuziune prin absorbție de Banca Transilvania. Managementul BT a dat un mesaj clienților. „Suntem bucu... mai multe detalii

Rezervele internaíonale ale României, 36,8 miliarde euro

La 31 decembrie 2018, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 33.065 milioane euro, față de 32.531 milioane euro la 30 noiembrie 2018. În cursul lunii au... mai multe detalii

Monede dedicate preluării președinției UE

În conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României, începând cu data de07  ianuarie 2019, Banca Naţională a României va lansa în circuitul ... mai multe detalii

Directorul Băncii Mondiale a demisionat

Jim Yong Kim si-a prezentat demisia din functia de presedinte al Bancii Mondiale, pentru a lucra in sectorul privat. Informatia a fost confirmata de surse citate de publicatiile The Gu... mai multe detalii

INS a revizuit dinamica de creștere a economiei

Institutul Naţional de Statistică (INS) a revizuit în sus, vineri, de la 4,3% la 4,4%, pe seria brută, creşterea economică din al treilea trimestru al anului trecut, faţă de aceeaşi perioa... mai multe detalii

Mastercard, amendată de Comisia Europeană

Comisia Europeană a amendat Mastercard cu 570,56 milioane de euro pentru că a limitat posibilitatea comercianţilor de a beneficia de condiţii mai bune oferite de băncile stabilite în altă pa... mai multe detalii

ANAF declanșează operațiunea ”Iceberg”

”Operaţiunea „Iceberg” se va desfăşura pe întreaga durată a anului 2019 şi presupune intensificarea controalelor şi eficientizarea derulării acestora la companiile mari, cu scopul ... mai multe detalii

Activitatea Consiliului Concurenței în 2018

INVESTIGAŢII DECLANŞATE • În 2018 au fost declanşate 16 investigaţii privind posibile încălcări ale Legii concurenţei, cu trei mai puține față de anul precedent şi, în acelaşi t... mai multe detalii

Isărescu: Vreți dobânzi mai mici ? S-o credeți voi !

Guvernatorul Mugur Isărescu este chestionat de senatorul ALDE Daniel Zamfir pe tema ROBOR. Zamfir îl întreabă pe Isărescu dacă indicatorul ROBOR a fost manipulat de către bănci. Isăre... mai multe detalii

Isărescu și pitpalacii TV

Guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, și-a arătat adevărata față, în ceea ce privește respectul său pentru presă. Isărescu despre Vâlcov: ”Se duce la televizor, sunt acol... mai multe detalii

Raiffeisen Acumulare, cel mai performant fond de pensii

La Gala de Inaugurare a Anului Bursier 2019, eveniment organizat de Bursa de Valori Bucuresti, Raiffeisen Acumulare a primit titlul de „Cel mai performant fond de pensii private Pilon III”. F... mai multe detalii

Au fost aprobate normele metodolocice la ”Prima Casă”

Ministerul Finanţelor Publice şiMinisterul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) au adoptat normele metodologice de aplicare aLegii pentru modificarea şi completarea... mai multe detalii

Nou președinte executiv la BCR Leasing

BCR Leasing va avea, din 15 martie a.c., un nou președinte executiv, Vlad Vitcu urmând să preia această poziție. Cu o experiență de 20 de ani în industria financiar-bancară, Vlad Vit... mai multe detalii

Studiu CRBE

În 2018 au fost livrați 431.000 m², dintre care 50% sunt situați în București;  Rata de neocupare a atins 3,7%, iar cele mai multe spații livrate au fost ocupate de companii d... mai multe detalii

City Grill a preluat Becker Brau

Grupul City Grill, cel mai important grup românesc de restaurante din piața locală, face un pas important pentru extinderea în centrul Bucureștiului prin preluarea spațiului fostei berării... mai multe detalii

Renovarea Sucursalei BNR Constanța

... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!