editia curenta - Anul XI, nr. 1, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Despre noi

Turism-Millenium este o revista care apare lunar, in editie electronica, si continua traditia primei reviste de turism din Romania cu finantare exclusiv privata. Primul numar a fost scos de sub tipar, in 20.000 de exemplare, in 1995, la tipografia Arti Grafice Giacone, din Bucuresti.

Startul timid in turismul romanesc si neincrederea din anii 90 in aceasta industrie au facut ca revista sa-si inceteze aparitia din cauza autofinantarii tot mai precare.

In anul 2000 a fost construit primul format electronic al revistei Turism-Millenium, la o calitate ce dadea masura gradului mic de penetrare a Internetului in Romania si care reflecta costurile mari de  lansare a unui business in acest domeniu.

Turism-Millenium de azi este o revista de informatie, opinie si analiza care se adreseaza unei categorii de public foarte diversa si credem ca articolele din paginile sale vor putea fi intelese in egala masura de elevii de scoala sau de specialisti, deoarece informatia publicata tine cont de faptul ca turismul nu are varsta, iar fiecare va gasi aici macar un rand sau o fotografie care sa-i faca placere.

Toti i-am privit, macar o data, cu invidie si admiratie, in acelasi timp, pe micutii japonezi fara varsta care alearga prin Europa cu camera foto atarnata la gat, de la Schonbrun la Turnul Eifel sau de la Voronet in Delta Dunarii nepoluata.

Pelicani.jpg 
Fotografii_LOSANE_si_INNSBRUK_531.jpg 
George Andrei - La Montreux, riviera elvetiana a Lacului Leman. Cariera jurnalistica mi-a oferit prilejul multor calatorii si oportunitatea unor generoase reportaje despre frumusetile intalnite. Cum spuneam despre minunatiile turistice ale lumii.... Mai bine este sa le vezi o data, decat sa citesti de o mie de ori... 
Dar, sa nu credeti ca poate fi ceva mai frumos decat Delta noastra, toamna, unde regasesti amintirile pierdute, gandurile se limpezesc si dorinta de calatorie renaste in tine..
Eu, in Delta, toamna 

sebastian_constantinescu.jpg
Sebastian Constantinescu - Master in turism, indragostit de Bucovina, administratorul celui mai complex portal de oferte turistice pe litoralul bulg─âresc. 

Petrica.jpg
Petre Dordea - scrie despre turism de pe bancile facultatii. Colaborator pe turism de la fondarea revistei Turism Magazin, predecesoarea Turism Millenium. Azi dezvolta unul dintre cele mai mari portaluri de turism din Romania.

Corneliu_Cojocaru.jpg
Corneliu Cojocaru - Stie totul despre banci si poate da cele mai avizate sfaturi despre creditele pentru vacanta. Iubeste turismul si asteapta....  pensia, pentru a se bucura de placerea calatoriilor. Munceste non-stop. Toate calatoriile sale sunt de afaceri. Turnul Eiffel l-a vazut din avion, iar Palatul Schonbrun din viteza masinii.... Spera intr-o recreere la o manastire din Nordul Moldovei.

 

nume foto

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!