editia curenta - Anul XI, nr. 4, 2018 - Apare lunar
prima pagina | despre noi | arhiva | aboneaza-te | contact

Despre noi

Turism-Millenium este o revista care apare lunar, in editie electronica, si continua traditia primei reviste de turism din Romania cu finantare exclusiv privata. Primul numar a fost scos de sub tipar, in 20.000 de exemplare, in 1995, la tipografia Arti Grafice Giacone, din Bucuresti.

Startul timid in turismul romanesc si neincrederea din anii 90 in aceasta industrie au facut ca revista sa-si inceteze aparitia din cauza autofinantarii tot mai precare.

In anul 2000 a fost construit primul format electronic al revistei Turism-Millenium, la o calitate ce dadea masura gradului mic de penetrare a Internetului in Romania si care reflecta costurile mari de  lansare a unui business in acest domeniu.

Turism-Millenium de azi este o revista de informatie, opinie si analiza care se adreseaza unei categorii de public foarte diversa si credem ca articolele din paginile sale vor putea fi intelese in egala masura de elevii de scoala sau de specialisti, deoarece informatia publicata tine cont de faptul ca turismul nu are varsta, iar fiecare va gasi aici macar un rand sau o fotografie care sa-i faca placere.

Toti i-am privit, macar o data, cu invidie si admiratie, in acelasi timp, pe micutii japonezi fara varsta care alearga prin Europa cu camera foto atarnata la gat, de la Schonbrun la Turnul Eifel sau de la Voronet in Delta Dunarii nepoluata.

Pelicani.jpg 
Fotografii_LOSANE_si_INNSBRUK_531.jpg 
George Andrei - La Montreux, riviera elvetiana a Lacului Leman. Cariera jurnalistica mi-a oferit prilejul multor calatorii si oportunitatea unor generoase reportaje despre frumusetile intalnite. Cum spuneam despre minunatiile turistice ale lumii.... Mai bine este sa le vezi o data, decat sa citesti de o mie de ori... 
Dar, sa nu credeti ca poate fi ceva mai frumos decat Delta noastra, toamna, unde regasesti amintirile pierdute, gandurile se limpezesc si dorinta de calatorie renaste in tine..
Eu, in Delta, toamna 

sebastian_constantinescu.jpg
Sebastian Constantinescu - Master in turism, indragostit de Bucovina, administratorul celui mai complex portal de oferte turistice pe litoralul bulgăresc. 

Petrica.jpg
Petre Dordea - scrie despre turism de pe bancile facultatii. Colaborator pe turism de la fondarea revistei Turism Magazin, predecesoarea Turism Millenium. Azi dezvolta unul dintre cele mai mari portaluri de turism din Romania.

Corneliu_Cojocaru.jpg
Corneliu Cojocaru - Stie totul despre banci si poate da cele mai avizate sfaturi despre creditele pentru vacanta. Iubeste turismul si asteapta....  pensia, pentru a se bucura de placerea calatoriilor. Munceste non-stop. Toate calatoriile sale sunt de afaceri. Turnul Eiffel l-a vazut din avion, iar Palatul Schonbrun din viteza masinii.... Spera intr-o recreere la o manastire din Nordul Moldovei.

 

nume foto

 


crestere-grafic-538x332_1.jpg

ROBOR LA TREI LUNI 3,17%
ROBOR la şase luni a crescut la
3,44%, faţă de 3,43%, nivelul
anunţat pe 11 oct. de BNR şi atinge cea mai ridicată
valoare din 24 august 2018.


talon_de_pensie.jpg

GUVERNUL A APROBAT PROIECTUL
NOII LEGI A PENSIILOR

​​Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat în ședința de guvern de miercuri și va fi trimisă în Parlament, a anunțat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

„Nicio pensie nu ca scădea după recalculare. Nu se modifică vârsta standard de pensionare și nici stagiul de cotizare", a spus aceasta. 

Vasilescu e precizat că printre noutățile aduse de proiect se numără cea privind introducerea masteratului şi doctoratului ca perioade necontributive asimilate stagiului de cotizare, pentru fiecare an de perioadă asimilată urmând a se acorda câte 0,25 de puncte. (continuare la Bănci și macroeconomie) 

Powered by
alsys_data1.jpg
alsystravel_logo.jpg

 
Golden_Apple1.jpg


http://hoteluri.2ro.ro/Hoteluri/Bucuresti/
www.besthotels.ro
www.pensiunivaleaprahovei.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
www.konkurs.ro
www.HelloRomania.eu
http://www.hotel-dana.ro/ro/index.htm
http://www.hotelsplendid.ro/
www.besthotels.ro

"TOP 10 AGENTII" - luna octombrie       

EXIMTUR
-
afaceri corecte
PARALELA 45
- oferta superdiversificata
CHRISTIAN TOUR
- agresivitatea promovarii
SIMPA TURISM
- grija pentru tabere de vacanta
ROMANTIC TRAVEL

- poezia ofertelor
EUROLINES
- organizarea nemteasca
TRAVEL PLANNER
- perseverenta in calitate
ANA HOTELS
- luxul ofertelor SPA
TRANSILVANIA TRAVEL
- desprinderea de conventional
SINDROMANIA
- traditie in grija pentru sanatate

 anews.gif
www.infotravelromania.ro
www.ulisetour.ro
www.pensiunideltadunarii.ro
http://www.mccc.mc/
http://www.romantictravel.ro
www.ramadaresortbudapest.hu
www.travelplanner.ro

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti

Miliardarii rusi se vor relaxa pe o insula privata

Miliardarii rusi vor putea locui pe propria insula nenaturala in Marea Neagra, informeaza site-ul postului de televiziune britanic Sky News. Constructia va incepe anul viitor pe o ampla si lux... mai multe detalii

Inscrie-te pentru newsletter

Aboneaza-te acum!